Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 09:36)
Skamba visai linksmai  biggrin.gif
---
elektroninių ar audioknygų visai visai neskaitot/neklausot?  rolleyes.gif

sakai? biggrin.gif
bet nebuvo taip, kaip galima įsivaizduot...
nesportavau, tas tai faktas...
vandens išgėriau litrą ir manau, kad prie jo ir grįžtu... pusantro man visgi yra ryškiai per daug...
suvalgiau porą Paukščių pieno saldainių po pietų... kažkuriuo momentu...
ir jau maitinausi tai bile kaip, bile kada...
---
aš tik el.knygas skaitau... audioknygų nesu bandžius, bet ir nesinori... man norisi pačiai... ir taip, idealiausia yra popierinė knyga... deja, kaip minėjau, kadangi skaitau tik anglų kalba, tai šiek tiek sudėtingiau Lietuvoje...

šiandien nuo pat ryto net spengia ausyse, abi užgultos... pūslelinė bujoja... savijauta tragiška... bet... gyvenimas gražus, nieko nepasakysi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 10:36)

Kaip įdomu buvo sužinot, kad dauguma yra už popierinį knygos variantą  ax.gif  O elektroninių ar audioknygų visai visai neskaitot/neklausot?  rolleyes.gif
Labas rytas  smile.gif

El. knygą renkuosi labai išimtiniais atvejais: kai sunkiau prisiversti knygą pirkti, nei parsisiųsti ( pvz. kokia knyga į kurią nenoriu investuoti, nes ji neteikia moralinio pasitenkinimo, o perskaityti reikia). Paskutinė el. knyga kurią skaičiau buvo saulėlydis, nes rankos nekilo jos pirkti, o bandė mane įtikinti, kad va knyga tai žymiai geresnė nei filmas biggrin.gif ( beje, ne geresnė lotuliukas.gif )

O audioknyga man išvis ne knyga schmoll.gif Mėgstu skaityti vakarais, tad garantuotai ir užmigčiau su ponu skaitovu, kita dieną tektų ieškoti kurioje vietoje baigiau, tada atsirastų vietų kur kažką girdėjau... Na vargelis žo... blink.gif aš už tai, kad knygas reikia skaityti biggrin.gif

pamiršau užžaliuoti - 29 d. žalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 01, 09:53)
sakai? biggrin.gif

---
aš tik el.knygas skaitau... audioknygų nesu bandžius, bet ir nesinori... man norisi pačiai... ir taip, idealiausia yra popierinė knyga... deja, kaip minėjau, kadangi skaitau tik anglų kalba, tai šiek tiek sudėtingiau Lietuvoje...
šiandien nuo pat ryto net spengia ausyse, abi užgultos... pūslelinė bujoja... savijauta tragiška... bet... gyvenimas gražus, nieko nepasakysi cool.gif

Mano vaizduotėj tai visai linksmai atrodė laugh.gif

Aš audio klausau retokai, bet buvo, pvz, toks variantas, kad knyga yra apie 600psl, audio formate knygos santrauka, perklaustyt užtruko 55min (kai naktį nesimiegojo biggrin.gif ), audioknygoj pateikiama esmė, išmetus visą pilstymą iš tuščio į kiaurą, sutaupiau nemažai laiko. O elektronines aš irgi dėl panašių priežasčių skaitau, ne visas Lietuvoj galima gaut, įtariu, kad netgi ne visos yra išleistos popieriniu formatu g.gif

Skamba nelabai kaip.. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 10:03)
Mano vaizduotėj tai visai linksmai atrodė laugh.gif

taip, viskas priklauso nuo to, iki kokio lygio leisi savo fantazijai nueiti laugh.gif
Atsakyti
Ziema pabaigiau zaliai (29d), o pavasari tikiuosi zaliuoti bent 20d is eiles, ot tikslas smile.gif
Atsakyti
Vasario mėnesio žalių/raudonų dienų statistika (kurios dar neatsižymėję, paskaičiuosiu vėliau ir papildysiu):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 11:33)
Vasario mėnesio žalių/raudonų dienų statistika

ačiū Tau už tokį didelį darbą 4u.gif
(beje, vis paklausti noriu visada - ar trečiadieniais KMI lentelei pati skaičiuoji, ar pas Tave lentelė "išmani" su formulėm? bigsmile.gif )

tobulėti dar ohoho kiek vietos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 01, 11:35)
ačiū Tau už tokį didelį darbą 4u.gif
(beje, vis paklausti noriu visada - ar trečiadieniais KMI lentelei pati skaičiuoji, ar pas Tave lentelė "išmani" su formulėm? bigsmile.gif )

tobulėti dar ohoho kiek vietos cool.gif

4u.gif

Visur formulės, aš tik svorį įrašau smile.gif O ką, kas nors ne taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 11:41)
Visur formulės, aš tik svorį įrašau  smile.gif  O ką, kas nors ne taip?  blush2.gif

ne ne, viskas taip biggrin.gif

aš tik pagalvojau, kad jei pati skaičiuoji viską, paskui lentelę perrašai kaskart, tai nu wow būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 01, 11:43)
ne ne, viskas taip biggrin.gif

aš tik pagalvojau, kad jei pati skaičiuoji viską, paskui lentelę perrašai kaskart, tai nu wow būtų biggrin.gif

Net atsidariau pasitikrint, ar viskas gerai biggrin.gif

Jei kiekvieną kartą viską reiktų iš naujo skaičiuot, seniai manęs čia nebebūtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 01, 11:47)
Net atsidariau pasitikrint, ar viskas gerai  biggrin.gif

nu va, o kur pasitikėjimas savimi ir tuom, ką darai, a? nono.gif
aš gi cekava, man įdomu, kaip tas procesas veikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 01, 12:03)
nu va, o kur pasitikėjimas savimi ir tuom, ką darai, a? nono.gif
aš gi cekava, man įdomu, kaip tas procesas veikia laugh.gif

Pasitikiu pasitikiu, tik žinai, tos formulės nejudinamos jau keli metai, tai maža kas, gal kur netyčia pratryniau ką nors ir nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti