Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 05, 14:09)
Merginos o pixie pant drįstat nešioti neuždengus užpakalio?  smile.gif  blush2.gif  doh.gif
Kaip manot, ar jos yra tapatu vadinamiesiems jeggingsams? [kiek čia tų variacijų šiais laikais smile.gif

čia skonio reikalas, man asmeniškai negražu ax.gif nors ir esu xs dydis, bet pixie velkuosi tik prie aulinių virš kelių ir kokių marškinukų ilgu galu. Jos man kaip tympos, nors mano ir su oda, bet esmės nekeičia. Tai ir derinu kaip tympas smile.gif
Atsakyti
Ko cia taip skupiai pildo.. Gal velykom ruosias?! rolleyes.gif
Ar praziopsojau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 07 kovo 2016 - 13:10
QUOTE(-_erinija_- @ 2016 03 07, 14:09)
Ko cia taip skupiai pildo.. Gal velykom ruosias?! rolleyes.gif
Ar praziopsojau?

nu.. net nebeidomu laukt... pradedu prarasti susidomejima biggrin.gif
Atsakyti
Pildo minimaliai, labai jau skurdu kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 03 06, 22:13)
O del dydzio Tai uzdidinti gerokai jie?

Mano ne toks modelis, tik apie audinį pakomentavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 03 06, 21:09)
Va jei paltukai bus kaip sis sijonukas, tai visai neblogai, sakyciau bigsmile.gif  Nes sijonukas beveik netraukia puku.. Katina brita turiu, tai iseinu i darba su siuo sijonu ramiai.
Tik truputi trukumas man jo, kad visa diena darbe su juo prabuvus, uztrauktukas pasibanguoja. Bet atleistina, nes labai grazus ir atkreipiantis demesi. wub.gif

aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(Lopez @ 2016 03 06, 23:16)
Dar nedevejau šio sijono, tai nepasakysiu kaip dėvisi, bet siaip tikrai gražus ir man labai patiko. Sudubliavau užsakymą ir gavau 2 vnt 6P dydzio, tai galiu pasakyt kad visiška loterija, kad liečia išmatavimus, nes vienas ju man guli kaip nulietas, tad atitinka 4 dydi, o kitas per didelis ir sakyciau labiau jau tikras 6 dydis. Arba cia tik man taip pasiseke  biggrin.gif

tai jau tikrai doh.gif vat del to ir komentarai del dydziu kartais kardinaliai skiriasi, net tik del aptemptumo patikimo/nepatikimo ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 03 07, 10:08)
Nesistebiu  visai. Atrodo, kad i sale patenka visi nestandartiniai rubai, kai sumaisomos etiketes ar neatitinka dydi uzrasyta, ar koks brokas ir pan.
Gavau du vienodus megztinius skirtingu spalvu to paties dydzio, tai vienas tikras dydis, o kitas dviem dydziais mazesnis doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif faktas, ne karta teko isitikint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 07, 11:08)

Gavau du vienodus megztinius skirtingu spalvu to paties dydzio, tai vienas tikras dydis, o kitas dviem dydziais mazesnis doh.gif  biggrin.gif

o kurie cia megztiniai taip jau labai patiko, kad net 2 emei g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau savąsias Pixie pant - man taaaip patiko! Labai patogios, nesitikėjau, bet užpakalis atrodo puikiai biggrin.gif Dabar laukiu nesulaukiu, kol sugalvosiu, prie ko jas dėvėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 08, 12:22)
Gavau savąsias Pixie pant - man taaaip patiko! Labai patogios, nesitikėjau, bet užpakalis atrodo puikiai biggrin.gif Dabar laukiu nesulaukiu, kol sugalvosiu, prie ko jas dėvėti biggrin.gif

o su kokiais klubais 10 dydis tiko? ax.gif ir as ju noriu rolleyes.gif Gal kas turit perleisti 8, o gal ir 6 dydi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 08, 11:46)
o su kokiais klubais 10 dydis tiko? ax.gif ir as ju noriu  rolleyes.gif  Gal kas turit perleisti 8, o gal ir 6 dydi? rolleyes.gif

Nežinau, apie 108-110 cm, manau... Bet mano probleminė vieta ne klubai, o aukščiau biggrin.gif
Šiaip pencil sijonus dėviu 12 d., šių 10 d. idealiai smile.gif
Atsakyti
žiūriu renkamės renkamės lotuliukas.gif ..bet man tai jau irgi azartas praėjęs, paltai vistiek pilna kaina visi
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 08, 11:57)
žiūriu renkamės renkamės lotuliukas.gif ..bet man tai jau irgi azartas praėjęs, paltai vistiek pilna kaina visi

Aš tai seku tall patio pant, jų ką nebūna juodų? Tamsiausia melyna, beveik visad yra, juodų nėra išvis, dar gal raudona nieko, bet bijau atrodyt gandrakojė g.gif
Atsakyti