Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 08, 12:28)
Aš tai seku tall patio pant, jų ką nebūna juodų? Tamsiausia melyna, beveik visad yra, juodų nėra išvis, dar gal raudona nieko, bet bijau atrodyt gandrakojė  g.gif

aš tai kaip taisyklė-tai ir nebeužsidedu spalvotų kelnių, visos guli, pažiūrėt į kitą -raudonos labai gražu
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 08, 11:22)
Gavau savąsias Pixie pant - man taaaip patiko! Labai patogios, nesitikėjau, bet užpakalis atrodo puikiai biggrin.gif Dabar laukiu nesulaukiu, kol sugalvosiu, prie ko jas dėvėti biggrin.gif

Paprastas Pixie pant ėmėt, ar tas snap - front? ar medžiaga irgi storesnė ir geriau dydžiu mažesnes imti, nei įprastai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 08, 12:45)
aš tai kaip taisyklė-tai ir nebeužsidedu spalvotų kelnių, visos guli, pažiūrėt į kitą -raudonos labai gražu

Tai va, aš irgi to bijau. Anądien mačiau bendradarbę su juodom a la patio, gražiai suderinus wub.gif Bet raudonos tai jau statement, kaži, ar aš pasiruošus lotuliukas.gif
Atsakyti
papildė pagaliau kažkiek
Atsakyti
jei kuri pamatysit, kad jau papildė, šaukit garsiai smile.gif
Atsakyti
Pasiėmiau sijoną su užtrauktuku, 10 petite dydis, nu nerealus wub.gif Aišku, mano užpakalis galėtų būti išraiškingesnis, nes dar yra vietos per klubus, bet per liemenį mažesnio nenorėčiau.

Dar gavau juodą suknelę, ėmiau 12 tall dydį, per krūtinę pats tas, ilgis ties keliais, gerai, kad neėmiau regular, nes tokia suknelė trumpa negražiai atrodytų. Pakabinau, kad išsilygintų, susigulėtų, labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 09, 19:55)
Pasiėmiau sijoną su užtrauktuku, 10 petite dydis, nu nerealus  wub.gif Aišku, mano užpakalis galėtų būti išraiškingesnis, nes dar yra vietos per klubus, bet per liemenį mažesnio nenorėčiau.

Dar gavau juodą suknelę, ėmiau 12 tall dydį, per krūtinę pats tas, ilgis ties keliais, gerai, kad neėmiau regular, nes tokia suknelė trumpa negražiai atrodytų. Pakabinau, kad išsilygintų, susigulėtų, labai graži  wub.gif

dar jeigu ismatavimus savo parasytumet, tai isvis super butu wub.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Klubai 98, liemuo 74, krūtinė 98. Viršų imu 12, apačią 10 4u.gif Bet va iš factory kelnes turiu 8 d.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 09, 20:43)
Klubai 98, liemuo 74, krūtinė 98. Viršų imu 12, apačią 10  4u.gif Bet va iš factory kelnes turiu 8 d.

aciu 4u.gif O koks jusu ugis? O ji nors kiek tempiasi?
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 09, 19:51)
aciu 4u.gif  O koks jusu ugis? O ji nors kiek tempiasi?

Ūgis 172, nepasakyčiau, kad temptųsi, be to, ten įsiutas pasijonis, jis tai visai nesitempia. Jo nėra tik rankovėse, bet jos ir nėra aptemptos, jos laisvos.
Atsakyti
Gavau tall campbell trouser in be-stretch wool. Dydis 2 Tall. Vos neisspaudziau dziaugsmo ir laimes asara, kai uzsidejus supratau, kad tinka ir yra tai, ko ieskojau LT kaip isprotejus ir neradau doh.gif lotuliukas.gif https://www.jcrew.co...p;bmUID=lclaVbH

user posted image user posted image
Atsakyti
LaimingaMergina - super, gražu labai. Ir marškinėliai liyks.

Gamma Orionis - prašom ir tamsta į sceną drinks_cheers.gif
Atsakyti