Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

Labas merginos 4u.gif

Oi, mes ilgam dinge buvom, tiesiog sunku buvo, kazkaip miego truko, poto praeita savaitgali dukrytei sukilo temperatura virs 39 sekmad vakare dejom zvakute , nukrito, paryciais vel uzkilo, vezem i priimamaji, padare krauja, nors buvom vieni, bet kaip Tino irgi minejo, atsakymo vistiek laukem apie 2 val. Kraujukas rode bakterija, gere antibiotikus iki vakar, visa savaite, labai baisu kaip ta temperatura kyla, ypac kaip dabar visokiausiu tu ligu...
Tai savaitei buvau izoliuota savaitgaliui vyras dave laisvas dienas tai prasiblaskiau kaip reikiant, kaip nauja wub.gif

Piktuke, cia senai klausta buvo, bet aga, yra fb jo su ta kepure viename is rubeliu pardaveju psl.

Berods Ruta klausei kur perkam aksesuarus.
Oi su jais sunku, kaip tik gime pirkau tas juostas su gelem, dabar man jos jau nlb tai pirkau lelialankio kurejos ispardavime , nes kitaip ten kainos baisios smile.gif , siaip nlb ka turim ziema labai megom ivairias kepures daug ju turim, kelis segtukus, bet visai ne vaikiskus, nes vaiku pasiula tik su bitutem ir boruzelem, o ta skaryte is savo kazkokios surisau, zodziu dar sukomes is to ka turejau smile.gif bet siaip tu juostu ivairiausiu yra alliexpres vasarai gailima parsisiusti.

Oi, musiske jau idomi, megdzioja mus, moka ale koseti, purskia, a garsus megdzioja, nuo ketvirtadienio pradejo megint pati eit, tai sestadieni jau galim isirasyt oficiallia data kaip pradejo vaikscioti, nes jau eina 10 zingsniu viena, net zaisdama viena kartais atsistoja ir eina, bet jau taip letai atsargiai tuos zingsnelius delioja wub.gif zodziu nepuola skrimgalviais, saugo save.

Apziurejau foto, kaip visada nuostabios, trijule piktukes wub.gif

Oi Edenuko truksta, turbut jau ir pas vyra spejo nuskristi.
Atisa, burbuliacija, kaip jus?
Laukiam ir daugiau Jorio mamytes ispudziu po darzelio smile.gif

Natalija, o oho kiek daug visko veikiat, nu tu duodi! Super!
Atsakyti
sveikos,

Pas mus viskas OK 4u.gif Dabar ju toks amzius, kada neatsigeriu jais wub.gif irgi atrodo eme ir per viena diena daug dalyku eme daryti, toks progresas ir su kiekviena diena jie vis stipresni, judresni ir pan. thumbup.gif
Brolis vis dar bedantis, bet jau tikiuosi greit turesi ir galesiu pateisinti jo ta banguojanti zyzimo perioda biggrin.gif Mergyt turi du apatinius ir jau augina bent viena tai tikrai vadinama sonini kandi, jau matosi banta bet ar islinde ar dar po dantenom neina iziuret, nesiduoda 4u.gif toooks burbulas islindes tose dantenose ten, kad pamaniau is pradziu kad cia iltiniai dygsta blink.gif
Vartomes intensyviai, pasedim jau patys gana neblogai, brolis jau ropojimui ruosiasi, vis treniruojasi ir savo uzpakaliuka kilnoja, belieka rankas i darba pajungt biggrin.gif sese kol kas varineja kaip ruonis is judesio lotuliukas.gif
Mergytes berimas jau praejo, plemai raudoni ant rankyciu dar matosi bet nebera sausi ir serpetoti, tai tikiu, kad gyja, jau vel pradedu duoti koses, pradedam nuo bulves cool.gif
Na ir nzn kaip kitom dvynuku mamoms, bet man ju labai priziuret net ir nereikia - jie abu tame garde duodasi, draugauja, dalinasi zaislais ir as galiu daryt ka noriu! tai ir namus susitvarkau ir jiems valgyt padarau ir speju viska ka reikia pasidaryt thumbup.gif cia dvynuku pats didziausias pliusas turbut yra bigsmile.gif jeigu vienas garde kuri tai kaip nesavas, jis gali neklibint antrojo, bet jeigu vienas tai jau ir mama reikalinga biggrin.gif iprate but ne vieni tai iskart pasijaucia jiems 4u.gif
Jau mes irgi sodinam i maitinimo kedutes (pas mus reikia jau sedinciu vaiku jose, nes nesireguliuoja padetys) tai labai patiko - kaip mano berniukas tame gultuke prastai valge tai cia tiesiog pavyzdingai rankytes sudejes ziojasi ir laukia sauksto parlekiancio i burna bigsmile.gif wub.gif aisku gal pirmi kartai bus tik tokie ramus ir geri, bet as labai dziaugiuosi ir jais!
Sveikinu suiv merginu vaikucius su pasiekimais! o armantes mergyte - tikra saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 04 11, 10:01)
Na ir nzn kaip kitom dvynuku mamoms, bet man ju labai priziuret net ir nereikia - jie abu tame garde duodasi, draugauja, dalinasi zaislais ir as galiu daryt ka noriu! tai ir namus susitvarkau ir jiems valgyt padarau ir speju viska ka reikia pasidaryt  thumbup.gif cia dvynuku pats didziausias pliusas turbut yra  bigsmile.gif jeigu vienas garde kuri tai kaip nesavas, jis gali neklibint antrojo, bet jeigu vienas tai jau ir mama reikalinga biggrin.gif iprate but ne vieni tai iskart pasijaucia jiems  4u.gif
Jau mes irgi sodinam i maitinimo kedutes (pas mus reikia jau sedinciu vaiku jose, nes nesireguliuoja padetys) tai labai patiko - kaip mano berniukas tame gultuke prastai valge tai cia tiesiog pavyzdingai rankytes sudejes ziojasi ir laukia sauksto parlekiancio i burna  bigsmile.gif  wub.gif aisku gal pirmi kartai bus tik tokie ramus ir geri, bet as labai dziaugiuosi ir jais!

kaip faina - tikra svajonė wub.gif 4u.gif maniškės tai niekaip be žmogaus nebūna. žaislai joms nerūpi, reikia pastoviai užsiimt su jom doh.gif
mano antroji serga lygiai taip pat, kaip ir pirmoji, tik temperatūra mažesnė kilo (tik 40), bet ilgiau, kol suveikė antibiotikai. nu bet šita su charakteriu, tai negeria visai vaistų, neįmanoma sugirdyt nei nurofeno, nei antibų - toks klyksmas doh.gif ir su arbata bandėm apgaut, bet tik porą kartų gavosi... kaip kitos girdot ?
tai dabar apetito neturi abi, tai man maitinimas pasidarė kančia...

klausykit, dvynukų mamytės, o jei mama motinystės (tėvystės) atostogose, o vaikas serga, nepriklauso tėveliui biuletenis? o jei abu vaikai serga, gal tada priklauso ir jam? juk tų atostogų tai išleidžia abu, o kaip su biuleteniais?

Laina, o taip galima į darželį nuo vidurio metų? man tas irgi aktualu g.gif

Armante, sveikinu su pirmais žingsniukais 4u.gif bet svarbiausia su pasveikimu. mes irgi nemiegoję antra savaitė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 11 balandžio 2016 - 11:41
Aciu merginos. 4u.gif

Tino, as nezinau kaip su dvynukais.
Bet tikrai zinau, kad jei tarkim tu pati susergi, eini pas gyd. Tau raso kaip biuleteni , o vyras tuo laiku iseina prieziuros tam laikui.
Vaistukus as daviau su svirkstu. Vaistinej patare svirksta, kad lengviau butu tuos 3 ml atmatuoti, tada labai patogu kartais ir pro suciauptas lupas suduoti per kelis kartus po nedaug.
Sveikatos mergytei 4u.gif

Krown, oi, tavieji tame aptvarelyje tikrai turi veiklos, smagu, kad vaikuciu auginimas toks pavykes rolleyes.gif maniske irgi nemazai viena pazaidzia, tai tikrai palengvinair buiti mamai ir laisvalaiki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 11 balandžio 2016 - 13:34
Maniškiai irgi vieni nebūna. Na jei aš šmėžuoju, maksimum 15 min, jei nėra manęs -3 minutes, tai kol vienam nuplaunu užpakalį, kitas jau zyzia.
Ir dar maniškiam reikia, kad juos nešiotú, sodintú, visaip kibintú, jau kad tik šalia su žaisliukais žaisiu, netinka irgi:)

Ačiū Tino už vežimuká, neatsidžiaugiu:) o kokį tu pati pirksi/pirkai?
Atsakyti
Sveikos mamos, tikrai visos dinge buvo, bet smagu kai gryzta visos pasipliuprt bigsmile.gif

Armante, nu saunu kad taviske jau vaiksto thumbup.gif Maladiec mergyte, ir dar atsargi, nu tai isvis svajone!

Maniskiai irgi zingsniuoja, bet tik palei lovas, baldus ir t.t Mano bernaitis, kuris aptinges buvo keleta menesiu, labai atkuto ir daug ka pradejo cia Lietuvoj, ir ropot, ir atsistot ir eit ismoko. Labai greit viskas gavosi, tai dabar abu su sese vienodai visko moka ir daro.
Mociute negali atsidziaugt anukais, man biski poilsio daugiau nes nereikia valgyt daryt, taip ir atostogaujam. Orai aisku galetu buti siltesni ax.gif

Tino, Armante, baisu tos temperaturos tikrai, sveikit kuo greiciau 4u.gif Mano panyte pirma liga cia pasigavo, irgi buvo uzkilus temperatura, bet neauksciau kaip 38.7, bet vistiek jau dejau i kelnes. Bet nei kosejo nei slogavo, tai galvojau gal del dantu, pasilaike tempa 3 dienas ir po to nebekilo, po to tais raudonais plemukais isbere, tai issiaiskinau kad cia tridiene jai buvo. Na bet lengvai atlaike, brolis aciu d taip ir nesusirgo. Tai vaistus daviau su tuo davikliu kuris vaistuose ir buna, kaip svirkstas , bet tiesiog spec pagaliukas vaistam istumt i burnyte. Bet kad jie braskiu skonio, tai visai nesipriesino ji tiem vaistam. Aisku, antibiotikai jau kitaip.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 04 10, 15:14)
Turbūt džiaugėsi geru oru:)
Kaip smagu, Ruta.B, kad vaikas taip gražiai bendrauja 4u.gif Gal ir nesibaidys svetimų?
Cit, kokie rimti vyrukai, nesibaido kepurių? Mano tokio amžiaus nekentė visų kepuriųsmile.gif
Maniškė prasikaldino du dantukus, lenda trečias, gerai, kad apsieinam be temperatūros, tik pavadovauja, pavadovauja man:). Akys jau beveik visai rudos, plaukų kupeta užaugo, kirpt gaila, o į akis lenda:)
Gal kas turit rekomendacijų dėl skėtukų ir pirmųjų batų? Gal išbandėt Attipas?

oj ne, buna jie su kepurem pas mane smile.gif namie ne visad dedu, bet jei uzdedu nemaiso jiems biggrin.gif
o miega tikria pasaka, pasinaudojau vienos dvynuku mamos is lito forumo patarimu, jei ismiegojo viena nakti neatsikele, vadinas gali.. ir nepaleist to.. tai db miega visad, gal buna ryte tik anksciau atsikelia, pvz vakar maitinau 19val ir paguldziau miegot, sian budinos 5 ryto, siiap dazniausiai istempia jie iki 6-7 smile.gif labai as laiminga, kad tiek miega smile.gif ir diena miega po kiekvieno pavalgymo smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, as cia labai retai uzsuku, bet noreciau paklausti... Kur butu galima padaryti dvynuku fotosesija Kaune? Nesinori senamiescio, galvojau apie botanikos soda, bet neatitinka laikas. Pasidalinkite idejomis ...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 04 11, 14:32)
Vaistukus as daviau su svirkstu. Vaistinej patare svirksta, kad lengviau butu tuos 3 ml atmatuoti, tada labai patogu kartais ir pro suciauptas lupas suduoti per kelis kartus po nedaug.

tai taip, su švirkštu, bet kai suleidi į burną, kad ir kokie jie skanūs bebūtų, rėkia, vemia, spjauna ir nenuryja doh.gif nu su charakteriu pas mane mažesnioji (jinai ir gimdymą suorganizavo). nu gerai, kai liko tik antibiotikai, tai dabar jau šiaip ne taip su arbata sugeria. nuo šiandien jau temperatūros nebėra, tai smagiau thumbup.gif

QUOTE(Lock @ 2016 04 11, 16:05)
Ir dar maniškiam reikia, kad juos nešiotú, sodintú, visaip kibintú, jau kad tik šalia su žaisliukais žaisiu, netinka irgi:)

Ačiū Tino už vežimuká, neatsidžiaugiu:) o kokį tu pati pirksi/pirkai?

išsilepinom saviškius hihihi.gif o paskui dejuojam. dabar per tas ligas tai visai rankinukės pasidarė....

nu smagu, kad geras thumbup.gif mes kitą dieną nuvažiavom ir nusipirkom Maclareną, tai irgi neatsidžiaugiam - 10,6kg, mažiukas, lengvutis, tik dar nėra kaip su ligoniais išeit. aš čia praeitą savaitę prekyba užsiėmiau - dar ir pientraukį pardaviau. nesitikėjau, kad taip staigiai pavyks parduoti ax.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2016 04 11, 16:33)
Tino, Armante, baisu tos temperaturos tikrai, sveikit kuo greiciau  4u.gif  Mano panyte pirma liga cia pasigavo, irgi buvo uzkilus temperatura, bet neauksciau kaip 38.7, bet vistiek jau dejau i kelnes.

tikrai taip. teisi mama buvo, sakydama, kad baisiausia vaikų auginime, kai jie suserga. temperatūra virš 40, vaikas nuleipęs, riksmas panašus labiau į dejonę, o ne į riksmą, būna tik pas mamą ant rankų vienoj pozoj... verysad.gif arba šeštadienį vėl buvom panikoj, ar važiuot į ligoninę ar ne, nes temperatūra 40, paracetamolio maximali paros dozė jau suduota, kito vaisto negeria arba išvemia, antibiotiko irgi nesugeria... nu bet pagalvoji, kad tenai vaiką vėl kankins (darys kraujo tyrimus, šlapimą su tais maišiukais rinks, lašelinę dar kokią, o paskui leidžiamus antibiotikus visą savaitę... ir t.t. ir pan.), tai jau nebevažiavom. nežinau, aš daug sirgau vaikystėj, bet kad tokios aukštos temperatūros (virš 40) neprisimenu, užtai baisiai jau atrodė.
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau dar ir maklarená tokį papigiai kelionėms, kad kuo mažiau vietos užimtú. Savaitgalį išbandėm, tai labai trūko apsaugú nuo vėjo. Dėliojau pledukus vis, bet jie krisdavo ir pastebėdavau tik kai pervažiuodavau juos. Aišku komforto nedaug. Bet aš ir ne asfaltu važinėjau.

Sveikit greičiau visi!
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 04 10, 14:14)

Gal kas turit rekomendacijų dėl skėtukų ir pirmųjų batų? Gal išbandėt Attipas?

na man viena mamytė patarė kol nevaikšto vaikas gerų batukų nepirkti, na maniškė dar nevaikšto, pirkau Clark's odinius batukus, nes tų popierinių vistiek nesinori vaikui dėti. O dėl skėtuko nežinau, nesidomėjom, mūsoji kol kas emaljunge važiuoja.
O šiaip irgi po namus šliaužioja, lenda visur, stalčius darinėja, krausto ir turi tokį blogą įprotį viską mėtyti. Nuo maitinimo staliuko, vystymo stalo, viską ką duodi kelias minutes apžiūri ir meta, o po to žiūri į grindis, maždaug kaip tie daiktai atsidūrė ant žemės biggrin.gif oi mandra merga darosi, vaje, vaje. Maudoma tai išvis persisveria per vonelę, žiūri kaip varva vanduo nuo jos ant grindų. Na stebėjimo metas kažkoks užėjęs. Gavom iš giminių mašinytę tokią, tai sėda ant jos ir varinėjam po namus, tai baisiausiai patenkinta. Sakau gal lėlę kokią nupirkti blink.gif Ir dar tiesa viską kiša į burnytę, na žaislai tai tiek to, bet kai netyčia randa kokį mamos žurnalą, ar kokią knygą, tai lapai suplėšyti ir dar pusę jų burnoj doh.gif
Atsakyti
laba
trumpam, nes kaip visada , laiko maza biggrin.gif . kol mazius darzely, arba uzsiimu su savo zirgais, arba badau tvarkyt namus, nes jau visiskai baisu... tiek laiko normaliai nesitvarkiau, nes su tuo mazu dzigitu, neimanoma doh.gif

QUOTE(Ruta.B @ 2016 04 04, 11:29)
Kokia didi diena Joriui. Ir kiek jaudulio mamai. Linkiu, kad jam darželyje patiktų!!!

QUOTE(Armante @ 2016 04 11, 08:56)
Laukiam ir daugiau Jorio mamytes ispudziu po darzelio

na, bijau ka nors labai girt, tris kart tfu per kairi peti, bet vakar jau be asaru isvaziavo, ir darzelyje atsisveikint tik lupa patempe. O paskui, aukletojos sake, visai gerai. ir su vaikais pazaide, ir su zaislais. Ir kai atvaziavau, - tai dar kiek laiko praejo, kol namo istempiau biggrin.gif Labai tikiuos, kad pripras, ir nuo kt menesio jau bandysiu palikinet ir pietu miegui. unsure.gif

QUOTE(Tino @ 2016 04 11, 12:32)
Laina, o taip galima į darželį nuo vidurio metų? man tas irgi aktualu :

nuo kada uzregistruoji, nuo tada ir galima mirksiukas.gif cia gi ne mokykla smile.gif

sveikatos visiems sirgaliukams 4u.gif
Atsakyti