Ačiū už rekomendacijas, irgi žiūrinėju maclarenus, nes nėra lifto, o man problema nusinešti, gal aš labai silpna, nežinau, nes kai paskaičiau apie Tino "tik" beveik 11 kg, tai toks kvailas savikritiškas juokas iš savęs paėmė

. Buvom pažiūrėt "idealios" būklės ir nepigų, o pasirodo drožtas du metus

Tai dar žiūrim, išvis gal nesėdės jame mano princesė, gal į nešynę paaugusiems investuot, bet ir joje gali nesėdėt, nes nori būt ant rankų nešiojama

Išeinam į lauką su sportinuku, tai pasidairo iki pusvalandžio, o tada dainos prasideda ir tenka nešti ant rankų

Dėl batukų, dabar siaunu tokius medžiaginius, bet norėtųsi jau rimtesnių, reiks ieškot, bet kad kiek matau, jie kartais brangesni už suaugusių

Galvoju, per kiek laiko išauga, nes tarkim kai per mėnesį pasistiebia šešis cm, tai nespėju pirkt rūbų

Na gal koja taip greit neauga

Tik kad pati pėda platesnė, ne viskas tiks, ko gero..
Maniškė irgi viską mėto ant žemės, dar tenka kovot dėl nugriebtų daiktų, pvz. dantų šepetukų, kuriuos mikliai kiša burnon, aišku, po to atėmus ašaros ir panašiai.
Sveikatos visiems ligoniams, išties tas laukimas ligoninėse užknisa, pamenu dar iš nėštumo laikų, kiek laiko ten praeina, kol viską patikrina