Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

TINO su gimtadieniu dukrytes ir tave happybday.gif 000552.gif Man atrodo mamai pirmasis gimtadienis kaip ir gimimas ypatingas.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 17:08)

o mes vakar metukus atšventėm - nerealu  wub.gif nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. ax.gif

Tino, su svente jus bigsmile.gif happybday.gif Man tai nerealiai greit atrodo tie metukai prabego bigsmile.gif Tebuna senakantys daug lengvesni jums 4u.gif
Kaip atsventet? torta pirkai? Foto lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 18:08)
o mes vakar metukus atšventėm - nerealu  wub.gif nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. ax.gif

Su metukais tavo mažyles.... wub.gif
Atsakyti
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo? As jei atvirai jau irgi laukiu kada baigsiu. Tik nzn kas tada bus, nes pana skelbia kara maistui. Netinka niekas tik pienas, o jo kas pusvalandi galetu gert. Buteli pamato tai oi kokie stormai. Per anksti apsidziaugiau jos geru apetitu
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 20, 22:18)
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo? As jei atvirai jau irgi laukiu kada baigsiu. Tik nzn kas tada bus, nes pana skelbia kara maistui. Netinka niekas tik pienas, o jo kas pusvalandi galetu gert. Buteli pamato tai oi kokie stormai. Per anksti apsidziaugiau jos geru apetitu

Kaip visoms skirtingai smile.gif mums tikriausiai bus labai sunkus tas nutraukimas, man dėl to ypatingo ryšio su vaiku, o jai dėl pienuko smile.gif na matysim, kol kas dar negalvoju...

Tino, su PIRMUOJU tavo dukrytes-sesytes!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 20, 23:42)
Kaip visoms skirtingai smile.gif mums tikriausiai bus labai sunkus tas nutraukimas, man dėl to ypatingo ryšio su vaiku, o jai dėl pienuko smile.gif na matysim, kol kas dar negalvoju...

Tu turbut zindai? Tai kitaip nei mums. Tas nusitraukinejimas jau skersai gerkles, bet dar iki metu pakentesiu.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 21, 08:44)
Tu turbut zindai? Tai kitaip nei mums. Tas nusitraukinejimas jau skersai gerkles, bet dar iki metu pakentesiu.

Taip. Tada suprantu, tas nusitraukinėjimas turbūt labai užknisa. Pastoviai turi būti priklausoma nuo aparato.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

As irgi su pientraukiu nuolat draugauju - tikrai bus svente ir man metu sulaukus biggrin.gif bet dar nemazai pakentet turesiu, na bet jau ir ipratau, niekur nedingsi mirksiukas.gif
Ar visu vaikai labai tas vaisiu tyreles valgo man idomu? nu maniskiams dar niekas nepatiko blink.gif nu aisku gal skaniausiai valge obuoliuka, bet jau bananas tai isvis kazkokia tragedija, berniukas isvis atsisako net imti, vakar bandziau pirktine hipp bananu ir persiku tai nevalge, o mano edrune aisku eme bet irgi nepatenkinta buvo biggrin.gif gasdina cia kad tik nuo darzoviu pradekit ir t.t o kad prie tu vaisiu isvis net nepuola tai irgi biggrin.gif dar slyvu nebandziau - sitos gal patiks 4u.gif
Atsakyti
ačiū visoms už sveikinimus biggrin.gif
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 20, 19:36)
Ar jau vaikšto? 000552.gif  000552.gif

jau ilgai pastovi ir žengia keletą žingsniukų pačios. bet kadangi skaitosi, kad vaikščiot pradeda tada, kai savarankiškai žengia 10 žingsnių, tai dar ne.

QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 20, 21:26)
Kaip atsventet? torta pirkai? Foto lauksim  bigsmile.gif

su seneliais atšventėm, torte buvo dvi žvakės 1+1, foto bus, netgi profesionalių, tik teks palaukt ax.gif nes mėgėjiškose blogas apšvietimas, viena mergytė tortą kepštelėjo, gautos rožės žiedą nulaužė per2 minutes nuo gavimo lotuliukas.gif

QUOTE(Vega56 @ 2016 03 20, 23:18)
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo?

nu baigiau dar tik šeštadienį. kol kas nuo jo nebetraukiu ir lyg nieko, nu gal reikės truputį dar patraukt, nors nieko nejaučiu, jokių guzų ar sunkumų. nu kad vakarais aš jau mažai pritraukdavau - vos po 70ml per vargus... jau daug mišinio valgo. naktim tai jos degraduoja - vietoj vieno valgymo dažnai jau būna du verysad.gif nu bet mes nelaukdami tik prabudus ir duodam, kad greičiau užmigtų, nes kitaip neužmiegančias tampyt reiktų kelias valandas, gaila miego laiko.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 03 21, 11:42)
Sveikos mamytes  4u.gif

As irgi su pientraukiu nuolat draugauju - tikrai bus svente ir man metu sulaukus  biggrin.gif bet dar nemazai pakentet turesiu, na bet jau ir ipratau, niekur nedingsi  mirksiukas.gif
Ar visu vaikai labai tas vaisiu tyreles valgo man idomu? nu maniskiams dar niekas nepatiko  blink.gif nu aisku gal skaniausiai valge obuoliuka, bet jau bananas tai isvis kazkokia tragedija, berniukas isvis atsisako net imti, vakar bandziau pirktine hipp bananu ir persiku tai nevalge, o mano edrune aisku eme bet irgi nepatenkinta buvo  biggrin.gif gasdina cia kad tik nuo darzoviu pradekit ir t.t o kad prie tu vaisiu isvis net nepuola tai irgi biggrin.gif dar slyvu nebandziau - sitos gal patiks  4u.gif

Pientraukis mano draugas taip pat. Dabar traukiu kokis kas 5 val. Galvoju iki vasaros traukti, o paskui jau gal išeisiu atostogųsmile.gif Labai jau pasiilgau kokio vyno... biggrin.gif

Mano tai valgo tikrai gerai, o ypač hipp vaisines tyreles. Bet geriausia iš visų maistų valgo moliūgą ir avižinių dripsnių košę. Mes jau labai daug bandėm visko. Moliūgo su triušiu daviau irgi gerai valgo. Pas mane nėra labai didelės porcijos pvz 100 ml. košės + 100 ml. pieno (arba mišinio). arba 70 košės+130 ml. pieno.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kas gimdė, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kaip čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 17, 22:22)
Atisa, su 9 mėn.  4u.gif  Gal jau tavo mažylis stojasi ir bando vaikščioti?

Ačiū už sveikinimus 4u.gif oi ne, maniškis gi tinginys 4u.gif su vaijštyne tik varinėhmja ir vedamas už rankų eina, pats tai niekaip. schmoll.gif

Tino,su metukais!!!!! 4u.gif 4u.gif ir tave su ta švente, išleidus pientraukį atostogoms 4u.gif ir aš jau išleidau prieš porą savaičių. Jausmas nerealus 4u.gif užmigdžius vaiką atsugeriu kavos,paskaitau knygą, susitvarkau. Vakare einu migot kartu su vyru, nebereikia burgzt... Nerealiai thumbup.gif jau net pažiūrėt į tą pusę nebegaliu rolleyes.gif o ir pas draugę gimtadieny buvau, karšto vyno atsigėriau-na kaip žmogus biggrin.gif
Atsakyti