TINO su gimtadieniu dukrytes ir tave
Man atrodo mamai pirmasis gimtadienis kaip ir gimimas ypatingas.
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 17:08)
o mes vakar metukus atšventėm - nerealu
Tino, su svente jus
Kaip atsventet? torta pirkai? Foto lauksim
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 18:08)
o mes vakar metukus atšventėm - nerealu
nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. 
Su metukais tavo mažyles....
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo? As jei atvirai jau irgi laukiu kada baigsiu. Tik nzn kas tada bus, nes pana skelbia kara maistui. Netinka niekas tik pienas, o jo kas pusvalandi galetu gert. Buteli pamato tai oi kokie stormai. Per anksti apsidziaugiau jos geru apetitu
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 20, 22:18)
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo? As jei atvirai jau irgi laukiu kada baigsiu. Tik nzn kas tada bus, nes pana skelbia kara maistui. Netinka niekas tik pienas, o jo kas pusvalandi galetu gert. Buteli pamato tai oi kokie stormai. Per anksti apsidziaugiau jos geru apetitu
Kaip visoms skirtingai
Tino, su PIRMUOJU tavo dukrytes-sesytes!!!
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 20, 23:42)
Kaip visoms skirtingai
mums tikriausiai bus labai sunkus tas nutraukimas, man dėl to ypatingo ryšio su vaiku, o jai dėl pienuko
na matysim, kol kas dar negalvoju...
Tu turbut zindai? Tai kitaip nei mums. Tas nusitraukinejimas jau skersai gerkles, bet dar iki metu pakentesiu.
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 21, 08:44)
Tu turbut zindai? Tai kitaip nei mums. Tas nusitraukinejimas jau skersai gerkles, bet dar iki metu pakentesiu.
Taip. Tada suprantu, tas nusitraukinėjimas turbūt labai užknisa. Pastoviai turi būti priklausoma nuo aparato.
Sveikos mamytes
As irgi su pientraukiu nuolat draugauju - tikrai bus svente ir man metu sulaukus
bet dar nemazai pakentet turesiu, na bet jau ir ipratau, niekur nedingsi
Ar visu vaikai labai tas vaisiu tyreles valgo man idomu? nu maniskiams dar niekas nepatiko
nu aisku gal skaniausiai valge obuoliuka, bet jau bananas tai isvis kazkokia tragedija, berniukas isvis atsisako net imti, vakar bandziau pirktine hipp bananu ir persiku tai nevalge, o mano edrune aisku eme bet irgi nepatenkinta buvo
gasdina cia kad tik nuo darzoviu pradekit ir t.t o kad prie tu vaisiu isvis net nepuola tai irgi
dar slyvu nebandziau - sitos gal patiks
As irgi su pientraukiu nuolat draugauju - tikrai bus svente ir man metu sulaukus
Ar visu vaikai labai tas vaisiu tyreles valgo man idomu? nu maniskiams dar niekas nepatiko
ačiū visoms už sveikinimus
jau ilgai pastovi ir žengia keletą žingsniukų pačios. bet kadangi skaitosi, kad vaikščiot pradeda tada, kai savarankiškai žengia 10 žingsnių, tai dar ne.
su seneliais atšventėm, torte buvo dvi žvakės 1+1, foto bus, netgi profesionalių, tik teks palaukt
nes mėgėjiškose blogas apšvietimas, viena mergytė tortą kepštelėjo, gautos rožės žiedą nulaužė per2 minutes nuo gavimo
nu baigiau dar tik šeštadienį. kol kas nuo jo nebetraukiu ir lyg nieko, nu gal reikės truputį dar patraukt, nors nieko nejaučiu, jokių guzų ar sunkumų. nu kad vakarais aš jau mažai pritraukdavau - vos po 70ml per vargus... jau daug mišinio valgo. naktim tai jos degraduoja - vietoj vieno valgymo dažnai jau būna du
nu bet mes nelaukdami tik prabudus ir duodam, kad greičiau užmigtų, nes kitaip neužmiegančias tampyt reiktų kelias valandas, gaila miego laiko.
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 20, 19:36)
jau ilgai pastovi ir žengia keletą žingsniukų pačios. bet kadangi skaitosi, kad vaikščiot pradeda tada, kai savarankiškai žengia 10 žingsnių, tai dar ne.
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 20, 21:26)
su seneliais atšventėm, torte buvo dvi žvakės 1+1, foto bus, netgi profesionalių, tik teks palaukt
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 20, 23:18)
Tino, o kaip baigei? Viena diena emei netraukei ir neskaudejo?
nu baigiau dar tik šeštadienį. kol kas nuo jo nebetraukiu ir lyg nieko, nu gal reikės truputį dar patraukt, nors nieko nejaučiu, jokių guzų ar sunkumų. nu kad vakarais aš jau mažai pritraukdavau - vos po 70ml per vargus... jau daug mišinio valgo. naktim tai jos degraduoja - vietoj vieno valgymo dažnai jau būna du
QUOTE(Krown @ 2016 03 21, 11:42)
Sveikos mamytes
bet dar nemazai pakentet turesiu, na bet jau ir ipratau, niekur nedingsi
nu aisku gal skaniausiai valge obuoliuka, bet jau bananas tai isvis kazkokia tragedija, berniukas isvis atsisako net imti, vakar bandziau pirktine hipp bananu ir persiku tai nevalge, o mano edrune aisku eme bet irgi nepatenkinta buvo
gasdina cia kad tik nuo darzoviu pradekit ir t.t o kad prie tu vaisiu isvis net nepuola tai irgi
dar slyvu nebandziau - sitos gal patiks 
Pientraukis mano draugas taip pat. Dabar traukiu kokis kas 5 val. Galvoju iki vasaros traukti, o paskui jau gal išeisiu atostogų
Mano tai valgo tikrai gerai, o ypač hipp vaisines tyreles. Bet geriausia iš visų maistų valgo moliūgą ir avižinių dripsnių košę. Mes jau labai daug bandėm visko. Moliūgo su triušiu daviau irgi gerai valgo. Pas mane nėra labai didelės porcijos pvz 100 ml. košės + 100 ml. pieno (arba mišinio). arba 70 košės+130 ml. pieno.
Sveikos mergaitės, kas gimdė, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kaip čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 17, 22:22)
Atisa, su 9 mėn.
Gal jau tavo mažylis stojasi ir bando vaikščioti?
Ačiū už sveikinimus
Tino,su metukais!!!!!