QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 21, 16:52)
O nuo kada galima tokius jogurtus duoti?
Kaip Jūs kovojat su vaikų vidurių užkietėjimu?
Papildyta:
Jogurtukus vaikiskus mum sake galima jau nuo 6 men duot, na bet jose isties yra ne mazai cukraus, tai per daug nereiktu. Dar vienas dalykas, jei kovojat su viduriu uzkietejimu, tai jogurtu patarciau isvis nevartoti. Mum si beda labai aktuali. Dukrai siaubingai kieteja viduriai nuo tada kai pradejom kieta maista, tai ieskau iseities jau visus 3 menesius. Is pradziu irgi duodavau truputi to jogurtuko, paskuis skaiciau kokie produktai kietina, tai radau kad jogurtas vienas is ju, tai atsisakem ju. Stengiuos duoti maisto kuo daugiau turincio lastelienos (grudai ivairus, isskyrus ryzius) daug darzoviu turi jos, prinokusios kriauses, slyvos pagal viska turetu lengvint. Deja ne nuo vieno produkto didelio palengvejimo nemaciau. Mano dukrytei siaubas yra padaryti rimta reikala, ji valandom (kartais ir parom) ropoja, stena, dubeni lanksto, visaip bando, o kai jau daro tai rekia , dreba ir t.t.. tai dabar jau apie savaite duodu geruju bakteriju, kuriose yra ACIDOPHILUS bakteriju. Jos palengvina butent tustinimasi. Nes tu geruju bakteriju yra ivairiu sudeciu, i kaikurias neieina tos acidophilus bakterijos, nes esu davus kitokiu ir jokio poveiko nebuvo, o va su sitom jau ptfu ptfu ptfu, kaip ir normalizuojasi reikalai. Pirma pakeli pirkau Prancuzijoj, o antra pirkau jau cia Lt, Bifidin baby vadinasi, yra vaistinese, tad tikrai patarciau pabandyti. Ten milteliu pagrindu, po viena pakeli i diena, supili i pienuka rytini ir duodi. Dar duodu savos gamybos dziovintu slyvu tyres, nes nuo pirktiniu mum jokios naudos, tai ta tyre gal akzkiek prisideda, bet man atrodo kad pagrinde tos bakterijos jau tvarko reikala. Nes tikrai isvargom labai nemazai su tuo prakeiktu viduriu kietejimu
O jogurtus tai as suneliui noriu duot, nes pas ji atvirkstine problema

Kadangi viska darydavau ir ruosdavau kad kuo daugiau tos lastelienos butu, kad dukrai butu geriau, tai ta pati ir sunui duodavau, tai jis pradejo man sikt po 5-6 kart i para. Tik pavalgo ir prikrauna. Ir nakti pradejo kraut i pampi

Bet ne viduriuoja nei ka, tiesiog kaip taip greit ten pas ji apsisuka viskas. Tai pasiskaiciau kad viena ir priezasciu labai dazno kakojimo yra per daug lastelienos. Nu tai pas mus tas variantas ir yra. Tai dabar turiu atskirai gamint- vienam su lasteliena kitam be jos

zodziu, nenuobodziauju