Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Atisa @ 2016 03 21, 14:18)

ir aš jau išleidau prieš porą savaičių. Jausmas nerealus  4u.gif  užmigdžius vaiką atsugeriu kavos,paskaitau knygą, susitvarkau. Vakare einu migot kartu su vyru, nebereikia burgzt... Nerealiai  thumbup.gif jau net pažiūrėt į tą pusę nebegaliu  rolleyes.gif  o ir pas draugę gimtadieny buvau, karšto vyno atsigėriau-na kaip žmogus  biggrin.gif

Nerealiai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 21, 16:44)
Nerealiai skamba thumbup.gif

thumbup.gif biggrin.gif ooo taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2016 03 21, 11:42)

Ar visu vaikai labai tas vaisiu tyreles valgo man idomu? nu maniskiams dar niekas nepatiko  blink.gif nu aisku gal skaniausiai valge obuoliuka, bet jau bananas tai isvis kazkokia tragedija,

Man tai asmeniskai tos pirktines vaisiu tyreles, be jokiu priedu, yra ziauriai per saldzios. Ir vaikai mano raukosi nuo ju, ypac obuolio/banano. Slyksciai saldi tyre. As pati kai padarau, ne tokia saldi buna, nezinau kodel tos pirktines tokios saldzios. Na as grynos tyres retai kada duodu, dazniausiai ideeddu pora saukstuku kokiai kosei paskanint. Slyvu kartais duodu grynos del viduriu, bet ne ka ji ten padeda, nebent pacios daryta. Gal taviskiai irgi raukos, nes jiems per saldu 4u.gif

QUOTE(Tino @ 2016 03 21, 12:03)
ačiū visoms už sveikinimus  biggrin.gif

naktim tai jos degraduoja - vietoj vieno valgymo dažnai jau būna du verysad.gif nu bet mes nelaukdami tik prabudus ir duodam, kad greičiau užmigtų, nes kitaip neužmiegančias tampyt reiktų kelias valandas, gaila miego laiko.

As irgi sugadinau savo vaikus ir jie vis dar geria misini viena kart nakti doh.gif . Nezinau kaip atpratint doh.gif Bandziau kelis kart neduot, tada vistiek prabus apie 4 ir jei toliau neduosi tai miega labai neramiai, nes paprasciausiai alkani yra. Ir jei iki 4 tempiu tada sansas yra kad issibudins net ir po misinio ir nemiegos iskart, o jei apie 1val duodu misinio, tai ramiausiai miega iki ryto. Kaip ir blogas iprotis, bet jie ir geria godziai, tai kaip ir reikia jiems dar tos naktines dozes, nors maisto jau normaliai dienom suvalgo..

Siand ieskojau vaikisku jogurtu, bet kad ziuriu nelabai yra pas jus arba as ieskot nemoku g.gif Pas mus tai atskirai prie visu tyriu ir pampersu ir jokurtai vaikam sudeti, o cia neradau. Kasnors duodat vaikam jogurtus, jei taip, tai kokius ? tuos pacius kur suaugsiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 03 21, 14:07)
Sveikos mergaitės, kas gimdė, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kaip čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...

manau, kad kaip ir visur - nesiesi visus daiktus su savimi, o paskui - perkels i palata. Gi nesinesi 5 lagaminu biggrin.gif ...nedidele tasyte i gimdykla, ir kita tase - palaton. kol gimdysi, daiktai palauks gimdymo palatoj . arba jei ka - vyras atnes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 21, 16:44)

As irgi sugadinau savo vaikus ir jie vis dar geria misini viena kart nakti  doh.gif . Nezinau kaip atpratint  doh.gif  Bandziau kelis kart neduot, tada vistiek prabus apie 4 ir jei toliau neduosi tai miega labai neramiai, nes paprasciausiai alkani yra. Ir jei iki 4 tempiu tada sansas yra kad issibudins net ir po misinio ir nemiegos iskart, o jei apie 1val duodu misinio, tai ramiausiai miega iki ryto. Kaip ir blogas iprotis, bet jie ir geria godziai, tai kaip ir reikia jiems dar tos naktines dozes, nors maisto jau normaliai dienom suvalgo..

galiu 'nudziugint' kad joris po siai dienai viena karta per nakti valgo misini ... as del to nestresuoju. nieko ten sunkaus ji pamaitint, bet bele ramiai miega paskui biggrin.gif. Tiesa, jau koks menuo valgo tik kas kelinta nakti, as pati duodu, jei pradeda vartytis, niurzget... tai man geriau jau sugaist tas 5 min ir pamaitint, nei klausyt, kaip jis ten duodas lovelej biggrin.gif ... jei ramiai ismiega, tai ismiega, o jei jau pradeda bruzdet, tai pamaitinu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 21, 16:44)
As irgi sugadinau savo vaikus ir jie vis dar geria misini viena kart nakti  doh.gif . Nezinau kaip atpratint  doh.gif  Bandziau kelis kart neduot, tada vistiek prabus apie 4 ir jei toliau neduosi tai miega labai neramiai, nes paprasciausiai alkani yra. Ir jei iki 4 tempiu tada sansas yra kad issibudins net ir po misinio ir nemiegos iskart, o jei apie 1val duodu misinio, tai ramiausiai miega iki ryto. Kaip ir blogas iprotis, bet jie ir geria godziai, tai kaip ir reikia jiems dar tos naktines dozes, nors maisto jau normaliai dienom suvalgo..

Siand ieskojau vaikisku jogurtu, bet kad ziuriu nelabai yra pas jus arba as ieskot nemoku g.gif  Pas mus tai atskirai prie visu tyriu ir pampersu ir jokurtai vaikam sudeti, o cia neradau. Kasnors duodat vaikam jogurtus, jei taip, tai kokius ? tuos pacius kur suaugsiems? 4u.gif

nu va, pas mus lygiai tas pats doh.gif anksčiau išmiegodavo iki kokių 5 val., o dabar prabunda ir 2 ir 3 val., iš pradžių laukdavom iki kokių 4-5 val., neduodavom, nu tai ir kankindavomės, o dabar kai tik prabunda, tuoj duodam valgyt, tai ir užmiega ilgam. o kaip čia atpratinus, tai neįsivaizduoju g.gif

jogurtų neduodu, aš varškytę Miau dažnai duodu, nors kažkada pažiūrėjau, kad ten irgi daug cukraus privaryta, tai nebesinori dažnai duot, nu bet nelabai ką sugalvoju vakarienei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 21, 17:44)
Kasnors duodat vaikam jogurtus, jei taip, tai kokius ? tuos pacius kur suaugsiems? 4u.gif

aš tai duodu ekologišką jogurtą ir tiek,padėta ne prie vaikišku prekių, o prie jogurtų smile.gif Bios pavyzdžiui arba Dobilo (yra ir jogurtas, ir ekologiška varškytė-po induką per kartą suvalgo ☺)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 21 kovo 2016 - 16:44
QUOTE(Atisa @ 2016 03 21, 16:43)
aš tai duodu ekologišką jogurtą ir tiek,padėta ne prie vaikišku prekių, o prie jogurtų smile.gif  Bios pavyzdžiui arba Dobilo (yra ir jogurtas, ir ekologiška varškytė-po induką per kartą suvalgo ☺)

O nuo kada galima tokius jogurtus duoti?

Kaip Jūs kovojat su vaikų vidurių užkietėjimu?
Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 03 21, 13:07)
Sveikos mergaitės, kas gimdė, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kaip čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...

Kai paguldys gimdyti tave, tegu vyras atneša į gimdymo palatą -netrukdys.
Atsakyti
[quote=Ruta.B,2016 03 21, 17:52]

Maniskei, pradejus valgyti kietaji maista, kuri laika labai kietejo, ji net verkdavo su kiekvienu tustinimusi. Mums visas sitas baigesi, kaip pradejo isgerti gan nemazai vandens per diena.
a 150ml gertuve visada, dazniausiai dvi smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers: kaip vaikas turi išmokti sėdėti, šliaužioti, vaikščioti (rusų kalba).

https://www.youtube....h?v=dZz6pokdNj8
Atsakyti
Oi net šiurpuliukai per kūná laksto, kaip laukiu užbaigimo su pienu! Man tai priešingai nei kitoms, jo daugėja, dabar išmaitinčiau trynukus turbūt. Reikia retint traukimus, bet vis bijau guzú, o plius neišsitaikau su vaikú maitinimais. Bet tiesiog reikia, kam tiek vargti, traukiu kas 3,5 val. O tú guzú bijau, nes vienas toks bjaurus su temperatūrom buvo savaitę! Ir atsirado po to, kai vaikai ilgai miegojo, gal 6 val netraukiau.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 21, 16:52)

Papildyta:

Jogurtukus vaikiskus mum sake galima jau nuo 6 men duot, na bet jose isties yra ne mazai cukraus, tai per daug nereiktu. Dar vienas dalykas, jei kovojat su viduriu uzkietejimu, tai jogurtu patarciau isvis nevartoti. Mum si beda labai aktuali. Dukrai siaubingai kieteja viduriai nuo tada kai pradejom kieta maista, tai ieskau iseities jau visus 3 menesius. Is pradziu irgi duodavau truputi to jogurtuko, paskuis skaiciau kokie produktai kietina, tai radau kad jogurtas vienas is ju, tai atsisakem ju. Stengiuos duoti maisto kuo daugiau turincio lastelienos (grudai ivairus, isskyrus ryzius) daug darzoviu turi jos, prinokusios kriauses, slyvos pagal viska turetu lengvint. Deja ne nuo vieno produkto didelio palengvejimo nemaciau. Mano dukrytei siaubas yra padaryti rimta reikala, ji valandom (kartais ir parom) ropoja, stena, dubeni lanksto, visaip bando, o kai jau daro tai rekia , dreba ir t.t.. tai dabar jau apie savaite duodu geruju bakteriju, kuriose yra ACIDOPHILUS bakteriju. Jos palengvina butent tustinimasi. Nes tu geruju bakteriju yra ivairiu sudeciu, i kaikurias neieina tos acidophilus bakterijos, nes esu davus kitokiu ir jokio poveiko nebuvo, o va su sitom jau ptfu ptfu ptfu, kaip ir normalizuojasi reikalai. Pirma pakeli pirkau Prancuzijoj, o antra pirkau jau cia Lt, Bifidin baby vadinasi, yra vaistinese, tad tikrai patarciau pabandyti. Ten milteliu pagrindu, po viena pakeli i diena, supili i pienuka rytini ir duodi. Dar duodu savos gamybos dziovintu slyvu tyres, nes nuo pirktiniu mum jokios naudos, tai ta tyre gal akzkiek prisideda, bet man atrodo kad pagrinde tos bakterijos jau tvarko reikala. Nes tikrai isvargom labai nemazai su tuo prakeiktu viduriu kietejimu doh.gif 4u.gif

O jogurtus tai as suneliui noriu duot, nes pas ji atvirkstine problema doh.gif Kadangi viska darydavau ir ruosdavau kad kuo daugiau tos lastelienos butu, kad dukrai butu geriau, tai ta pati ir sunui duodavau, tai jis pradejo man sikt po 5-6 kart i para. Tik pavalgo ir prikrauna. Ir nakti pradejo kraut i pampi doh.gif Bet ne viduriuoja nei ka, tiesiog kaip taip greit ten pas ji apsisuka viskas. Tai pasiskaiciau kad viena ir priezasciu labai dazno kakojimo yra per daug lastelienos. Nu tai pas mus tas variantas ir yra. Tai dabar turiu atskirai gamint- vienam su lasteliena kitam be jos doh.gif zodziu, nenuobodziauju biggrin.gif
Atsakyti