Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 20, 15:21)
Parduotuvėj ar internetu iš assorti.lt  pas mus mažam miestelyje  parduotuvėje lavašai būna padėti prie vaflių o didžiosiose parduotuvėse prie duonos ar kitų šalių virtuvės gaminių... Kai nerandu lavašų naudojam tortilijas, vienodai skanu  smile.gif

Šiandien virtų bulvių cepelinai su varške...  smile.gif

mmm lavašų tai pilna, aš galvojau apie tas bandeles ax.gif dar labai skanu lavašą naudoti kaip picos pagrindą ax.gif

šiandien kalakutienos kepsneliai su daržovėmis
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 04 21, 14:09)
mmm lavašų tai pilna, aš galvojau apie tas bandeles  ax.gif dar labai skanu lavašą naudoti kaip picos pagrindą  ax.gif

as ir maniau, apie pita ar turkiska duona kalba eina, gerai butu ju rasti pirkti.
o lavasas picai neperplonas? g.gif
Atsakyti
Primušiau karbonadų

"...Pusryčiams vyras kepė grundulus..."

QUOTE(gaily @ 2016 04 18, 06:38)
Kas tai?  blush2.gif ...

Čia žuveliokai tokie gero sprindžio dydžio ar šiek-tiek didesni.
Atsiprašau, anksčiau nemačiau jūsų žinutės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 18, 09:55)
Ruošiam figūrą vasarai. Tai nusprendėm pirmadieniais atsisakyti mėsos, žiūrėsim kaip čia seksis  g.gif
...

Mėsos atsisakymas ar ne įtakos figūros pokyčiams neturės. Nebent kartu su ja atsisakysite riebaus miltinio bešamelio padažo blush2.gif Bet jūsų surašytas meniu skamba visai neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 21 balandžio 2016 - 16:59
siandien dariau cenakus 4u.gif
Atsakyti
Keptos baronkytės, įdarytos vištienos faršu
Atsakyti
pietums kepta anties, keptu papriku, svieziu salotu, alyvuogiu salotos su saldziarugsciu padazu
kadangi radau pirkti perlinio kuskuso uz padoria kaina, tai vakare bus jau kelis metus nenusibostancios maxsimines bet sy karta namines salotos t.y. perlinio kuskuso, dziugo, paprikos, juod. alyvuogiu, zoleliu, salotos.
Atsakyti
Šiandien gaminu pas tėvus: virtų bulvių cepelinai su mėsa + spirgučių padažas.
Atsakyti
Perlinių kruopų blyneliai su lašiša ir brokoliais.

QUOTE(MeSsS @ 2016 04 21, 15:09)
dar labai skanu lavašą naudoti kaip picos pagrindą  ax.gif

drinks_cheers.gif Arba tortilijas.

Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 04 21, 14:09)
mmm lavašų tai pilna, aš galvojau apie tas bandeles  ax.gif dar labai skanu lavašą naudoti kaip picos pagrindą  ax.gif

Oj ne taip supratau, ne bandelėse, o lavaše pas mane kebabai būna. Neužmačiau niekur tokių bandelių, reiks pasidomėt mirksiukas.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2016 04 21, 17:54)

Mėsos atsisakymas ar ne įtakos figūros pokyčiams neturės. Nebent kartu su ja atsisakysite riebaus miltinio bešamelio padažo  blush2.gif  Bet jūsų surašytas meniu skamba visai neblogai.

Oj ne, ne su visam, pastebėjau, kad visą savaitę vos ne kasdien vis valgom ir valgom mėsą tai bent pirmadieniais nevalgysim mėsos, kažkaip lengviausia kažką pakepti, patroškinti iš mėsos greičiausiai visi sotūs ir laimingi būna smile.gif O šie kotletai man su salotom su ridikėliais... Galėčiau valgyt ir valgyt biggrin.gif

O šiandien kepu čeburekus ... Pasirodo mano šešiametis niekad nebuvo valgęs jų lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif
Sprandines kepsniukai apkepti ir patroskinti barbecue padaze + virtos bulves + marinuotos paprikos aliejuje ir meduje.
Tortas "Juodasis miskas".
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 04 22, 12:35)
Perlinių kruopų blyneliai su lašiša ir brokoliais.

Domina receptas smile.gif aš tik su lašiša žinau/kepu.
Atsakyti
Suruošti velingtonai, dorados, kepsniai, medaus tortas, tiramisu ir dar šis bei tas, kad rytoj būtų greičiau ir paprasčiau biggrin.gif
Atsakyti