Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Naminiai burgeriai 4u.gif
Atsakyti
Orkaiteje kepti vistienos sparneliai, virtos ir svieste apkeptos bulves, salotos (pekino kopustas, poras, marinuota paprika, petrazoles + majonezo – saldziai astrus padazas).
Atsakyti
Troškinti maltos kiaulienos ir daržovių kotletukai ... 4u.gif
Atsakyti
Omletas su dilgėlėmis bei džiovintais pomidorais. Orkaitėje kepta višta.
Atsakyti
Prigaminau "kalna" virtiniu, vienus su mesos idaru, kitus su varskes idaru.
Atsakyti
Saltibarsciai su bulvemis ir tortilijos su kiaulienos nugarine ir paprikomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 23 balandžio 2016 - 15:27
Kugelis su vitiena. Troskinti kotletai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif oho kiek prigaminot kol nebuvau smile.gif viskas nuo rytdienos ir as prie puodu biggrin.gif
Atsakyti
Namine pizza (jau 100 metu nekepiau), kam su marinuotais agurkais ir marinuotom paprikom, kam su agurku/grietines salotomis.
Atsakyti
Kalakutiena su makaronais 4u.gif
Siandien desreles ant lauzo 4u.gif
Atsakyti
pasiilgau naminio maisto biggrin.gif kopustu sriuba, kalakutienos kotletukai, keptos bulvytes ir pomidoru-agurku salotos
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 04 21, 13:50)
o lavasas picai neperplonas?  g.gif

jeigu viršutinio sluoksnio per daug neprikrausit tai tikrai ne plonas, ir dar kaip kam patinka, bet ilgiau pakepus jis toks traškus pasidaro, man nepatinka, aš stengiuos neperkepti ax.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2016 04 21, 16:54)
Mėsos atsisakymas ar ne įtakos figūros pokyčiams neturės. Nebent kartu su ja atsisakysite riebaus miltinio bešamelio padažo  blush2.gif  Bet jūsų surašytas meniu skamba visai neblogai.

drinks_cheers.gif
reikia miltų atsisakyt figūros pokyčiams biggrin.gif bet kad mėsos mūsų racione per daug sutinku, aš nusprendžiau pirmadieniais iškrovos dieną pasidaryti ax.gif pažiūrėsiu ar kasnors pasikeis g.gif
Atsakyti