Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien

Jau tik nesakykit irnesakyk.gif , mėsa juk kažkiek traukiasi. O man patinka kietai kimšti - kaip įdėjau, taip išėmiau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 04 19, 21:37)
Jau tik nesakykit  irnesakyk.gif , mėsa juk kažkiek traukiasi. O man patinka kietai kimšti - kaip įdėjau, taip išėmiau.

Nu cia jau kiek zmoniu tiek nuomoniu. Man atvirksciai tas nepatinka. Kaip ir nepatinka kai viskas skesta padaze mirksiukas.gif
Atsakyti
Vištiena keturių sūrių padaže su makaronais.
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2016 04 19, 21:13)
O aš niekada nei paverdu, nei verčiu. Nepagailiu bešamelio ir viskas ax.gif

O man labiau patinka su raudonu trintų pomidorų padažu. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2016 04 19, 20:09)
Verdu ne dėl vartymo, o todėl, kad makaronai pasipučia, iškart galima prikimšti daugiau mėsos ir kai iškepa, mėsa "nepabėga" iš makaronų.

Nei dėl vartymo, nei dėl mėsos pabėgimo neapverdu ir viskas gerai būna rolleyes.gif

Kepu pagal Izida receptą:
http://www.supermama...howtopic=198703
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 19 balandžio 2016 - 22:41
Šaltibarščiai, orkaitėje keptos bulvių skiltelės
Atsakyti
Plovas su vistiena.
Svieziu kopustu sriuba.
Atsakyti
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 19, 18:27)
Naminiai kebabai su vištiena  smile.gif

o kur perkate kebabui bandele? niekur nerandu, jau senokai norėjau pasigamint naminių kebabų ax.gif

kugelis
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2016 04 20, 14:25)
o kur perkate kebabui bandele? niekur nerandu, jau senokai norėjau pasigamint naminių kebabų  ax.gif

kugelis

Parduotuvėj ar internetu iš assorti.lt pas mus mažam miestelyje parduotuvėje lavašai būna padėti prie vaflių o didžiosiose parduotuvėse prie duonos ar kitų šalių virtuvės gaminių... Kai nerandu lavašų naudojam tortilijas, vienodai skanu smile.gif

Šiandien virtų bulvių cepelinai su varške... smile.gif
Atsakyti
Makaronai su tunu, daržovėmis ir Džiugo sūriu
Atsakyti
Garų puode virta žuvis. Dideli lietiniai blynai su įdaru. Įdaras:krabų lazdelės, virti kiaušiniai , viena česnako skiltelė, sūris ir majonezas.
Atsakyti
Svieziu kopustu sriuba, vistienos blauzdeles keptos keptuveje, valgysim su darzovemis.
Atsakyti
Sotusis kruopų ir vištienos troškinys smile.gif
Atsakyti