Jau tik nesakykit
, mėsa juk kažkiek traukiasi. O man patinka kietai kimšti - kaip įdėjau, taip išėmiau.

QUOTE(Tepaluota @ 2016 04 19, 21:37)
Jau tik nesakykit
, mėsa juk kažkiek traukiasi. O man patinka kietai kimšti - kaip įdėjau, taip išėmiau.

Nu cia jau kiek zmoniu tiek nuomoniu. Man atvirksciai tas nepatinka. Kaip ir nepatinka kai viskas skesta padaze

Vištiena keturių sūrių padaže su makaronais.
Papildyta:
O man labiau patinka su raudonu trintų pomidorų padažu.
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2016 04 19, 21:13)
O aš niekada nei paverdu, nei verčiu. Nepagailiu bešamelio ir viskas

O man labiau patinka su raudonu trintų pomidorų padažu.

QUOTE(Tepaluota @ 2016 04 19, 20:09)
Verdu ne dėl vartymo, o todėl, kad makaronai pasipučia, iškart galima prikimšti daugiau mėsos ir kai iškepa, mėsa "nepabėga" iš makaronų.
Nei dėl vartymo, nei dėl mėsos pabėgimo neapverdu ir viskas gerai būna

Kepu pagal Izida receptą:
http://www.supermama...howtopic=198703
Šaltibarščiai, orkaitėje keptos bulvių skiltelės
Plovas su vistiena.
Svieziu kopustu sriuba.
Svieziu kopustu sriuba.
QUOTE(♥Lavandula♥ @ 2016 04 19, 18:27)
o kur perkate kebabui bandele? niekur nerandu, jau senokai norėjau pasigamint naminių kebabų

kugelis
QUOTE(MeSsS @ 2016 04 20, 14:25)
o kur perkate kebabui bandele? niekur nerandu, jau senokai norėjau pasigamint naminių kebabų
kugelis

kugelis
Parduotuvėj ar internetu iš assorti.lt pas mus mažam miestelyje parduotuvėje lavašai būna padėti prie vaflių o didžiosiose parduotuvėse prie duonos ar kitų šalių virtuvės gaminių... Kai nerandu lavašų naudojam tortilijas, vienodai skanu

Šiandien virtų bulvių cepelinai su varške...

Makaronai su tunu, daržovėmis ir Džiugo sūriu
Garų puode virta žuvis. Dideli lietiniai blynai su įdaru. Įdaras:krabų lazdelės, virti kiaušiniai , viena česnako skiltelė, sūris ir majonezas.
Svieziu kopustu sriuba, vistienos blauzdeles keptos keptuveje, valgysim su darzovemis.
Sotusis kruopų ir vištienos troškinys