Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

QUOTE(Night13 @ 2016 03 22, 23:03)
Nu va. sad.gif Atvariau pas mamą ir sužinojau kad dėdė mirė.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Pasakė eikit visi nx ir mirė. Kaip supratau, tai buvo paskutiniai jo žodžiai.
Vos ne vieni giminės, su kuriais mielai matydavaus. Sirgo jau. Bet kaip gaila.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ir dėl mamos baisu. Kad koks infarktas neištiktų. Atrodo tai baisiai po tos žinios. Visokie kraujospūdžiai sukilo.

Savotiškas atsisveikinimo žodis. Nu ką padarysi.
Laikykitės jūs ten. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 22, 22:03)
Nu va. sad.gif Atvariau pas mamą ir sužinojau kad dėdė mirė.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Pasakė eikit visi nx ir mirė. Kaip supratau, tai buvo paskutiniai jo žodžiai.
Vos ne vieni giminės, su kuriais mielai matydavaus. Sirgo jau. Bet kaip gaila.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ir dėl mamos baisu. Kad koks infarktas neištiktų. Atrodo tai baisiai po tos žinios. Visokie kraujospūdžiai sukilo.

Uzjauciu,Night...

Man kazkaip ant sirdies neramu,toks jausmas kad kazkas blogo nutiks
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 22, 21:27)
Tu ligu ieskai ar tau tikrai blogai kazkas???

Buvo blogai su zarnynu.tyriaus viskas ok.buvo blogai su krauju.tyriaus.viskas vel ok.dabar labai daznai svaigsta galva ir tuo paciu pulsas didelis.siuncia sirdi tikrintis,nes kardiogramoj kazkokie laidumo sutrikimai.tai dar liko galva issitirt ir kai paaskes.kad ten nieko nera.galesiu ramiai gert AD
Nes,nu .o jeigu as sergu kazkuom...?
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 03 22, 22:03)

Oh,užjaučiu....
Papildyta:
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 22, 22:38)

Man beveik kasnakt taip būna
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 22, 23:38)
Savotiškas atsisveikinimo žodis. Nu ką padarysi.
Laikykitės jūs ten.  console.gif

Nu kankinos jau žmogus, kiek supratau. Labai keista, kad nebepasimatysim. Vadindavo mane draugele. Teta sakė, kad prieš sav. per miegus šaukės mano mamą ir mane, kad atvažiuotume. O.o Ką gi. Atvažiuosim. sad.gif
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 22, 23:38)
Uzjauciu,Night...

Ačiū, na, bet, visgi, tai mamos sesers vyras, tai teoriškai neturėtų manęs kažkaip stipriai liest. Bet praktiškai negaliu sakyt, kad mažai liečia. Gal žmogiška...
Bet kaip bijau pamatyt negyvą... Nusprendė nekremuot. Maniau nebebijosiu mirusių. Nė velnio.

Tikėkimės, kad nk nenutiks blogo tau. Gal tiesiog depresyvumo pasekmė? Seniau būdavau tikra ragana ir aš. Turi moterys nuojautas... Bet paskui, kai jau nuolat neramu, suvoki, kad nebūtinai kas blogo bus. Nebūtinai ir būna.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2016 03 22, 23:39)

Tikėkimės, kad nk nenutiks blogo tau. Gal tiesiog depresyvumo pasekmė? Seniau būdavau tikra ragana ir aš. Turi moterys nuojautas... Bet paskui, kai jau nuolat neramu, suvoki, kad nebūtinai kas blogo bus. Nebūtinai ir būna.

As net miegot negaliu per ta jausma...nuo8 guliu,noriu miego ir negaliu,meta is lovos lauk...
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 22, 23:44)
As net miegot negaliu per ta jausma...nuo8 guliu,noriu miego ir negaliu,meta is lovos lauk...

Šudinas šitas jausmas kada mėto iš lovos
Aš spoksau Tv ir net bijau užsimerkti
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2016 03 23, 00:44)

Gerk traleliukų porą gal?
Būna, būna ir man dažnai...
Papildyta:
QUOTE(Night13 @ 2016 03 23, 00:47)
Gerk traleliukų porą gal?
Būna, būna ir man dažnai...

Tiksliau, iš lovos manęs nemėto, nors, įtariu, tas pat žiaurokas jausmas, tik skirtingai suvokiamas. Atrodo, kad krenti, ir viduj šunys pjaunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 22 kovo 2016 - 23:56
QUOTE(Night13 @ 2016 03 22, 23:56)

Tiksliau, iš lovos manęs nemėto, nors, įtariu, tas pat žiaurokas jausmas, tik skirtingai suvokiamas. Atrodo, kad krenti, ir viduj šunys pjaunas?

Jausmas panašus į tavo aprašytą
Ir smigau bežiúrėdama tv .valandai.Ir šokstu iš lovos! Širdis kulnuose.ir dun dun dun dun plaka greitai! Net oro trúksta.Stoviu prie atviro lango ir giliai kvepuoju.Praeina.Bet ant širdies lyg delnas uždëtas.
Ir vėl bijosiu užmigti

Atsakyti
Night, uzuojauta ir stiprybes tau.

Visoms kitoms taip pat linkiu sustipreti..

Nezinau ar tai sutapimas, ar kas, bet pradejus sveikai maitintis, ivairinti savo maisto raciona ivairiais sveikais produktais, beje maziausiai 2l vandens per diena.... na as dristu sakyti, kad jauciuosi TIKrAI geriau. Salia viso sito aisku geriu ir AD, bet visdelto manau juk pacio nerimo suvaldyti, panaikinti negali, - tai emiausi tokiu alternatyviu priemoniu, kas manau man pasiteisino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 23 kovo 2016 - 08:41
Skaitau aš jus ir prisiminiau, kad ir pas mane būna tokie pašokimai iš miego. Jau kaip ir užsnūstu, o paskui kaip šokteliu, tai aplink nemiegančius išgasdinu (Night jau matė ir žvengė iš manęs biggrin.gif ). Esu skaičius, kad tai organizmo perėjimas iš snūduriavimo į miegą, bet paskutiniu metu aš nuo tų perėjimų prabundu. Tik kad man nei širdys nesibaladoja, nei kažkokie blogi jausmai neapima. Vis tiek įdomu, kodėl tai vyksta. biggrin.gif
Atsakyti
As nezinau kaip ta jausma pavadint.psichiatre pavadino nerimu.nebuna man daznai taip,bet kartais.
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 22, 22:18)
O kur tu gyveni? Ir kam pasiskundei,ir  kaip del galvos:)?
O aš pas proktologą buvau:)
Ryt tikiuosi gyd jau bus.
Dvi naktis ismiegojau su " saldžių sapnų " arbata:D
O šiandien darbe ėmiau trečdalį relanium.Nuėmė nerimą.

Rokiskyje gyvenu ( jis garsus del surio ir psichuskes lotuliukas.gif ,kaip sakoma,fabrikai statomi ten kur daugiausia zaliavos lotuliukas.gif ) as pasiprasiau seimos gydytojos siuntimo pas neurologa,tada jis apziuri ir ei mato reikala siuncia pasidaryti galvos KT ,mano atveju nemate jokio zenklo kodel reiketu daryt,bet kadangi as ja paystu asmeniskai tai padare greit ir nemokamai,o siaip jei savo noru uzsimanai tai pas mus 80 europiniu kainuoja doh.gif tada net siuntimo jokio nereikia,apraso siaip sekancia diena,bet is mano akiu mate,kad ta padaryt butina cia ir dabar blush2.gif .siandien pabaigiau savo keliones pas daktarus,suskaiciavau,kad pasidariau 32 tyrimus doh.gif visi idealus,tik kalio dar norma,bet ant pacios maziausios ribos,ir magnio truksta,geriu kali o magni vena leidziuosi, ir siandien sake,kardiograma vel puiki,antinksciu veikla ideali,tai vat ir viskas aisku "sveika kaip arklys' 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 23 kovo 2016 - 13:32