Įkraunama...
Įkraunama...

Sielos negalavimai. Depresija

[quote=misskiss,2016 03 23, 08:37]
Night, uzuojauta ir stiprybes tau.

Visoms kitoms taip pat linkiu sustipreti..

Nezinau ar tai sutapimas, ar kas, bet pradejus sveikai maitintis, ivairinti savo maisto raciona ivairiais sveikais produktais, beje maziausiai 2l vandens per diena.... na as dristu sakyti, kad jauciuosi TIKrAI geriau. Salia viso sito aisku geriu ir AD, bet visdelto manau juk pacio nerimo suvaldyti, panaikinti negali, - tai emiausi tokiu alternatyviu priemoniu, kas manau man pasiteisino..
[/quoteki
Kiek laiko geri AD?
Papildyta:
Sėdžiu prie psichės kab ir "šiku kelnes".Toooks nerimas kas kaip...O dar trys vyrai prieš mane.Vienas klausia,kad ką čia tokioj jaunystėj veiki:)?pasakiau,kad bobutei vaistų išrašyt atėjau....
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 14:28)

Kiek laiko geri AD?

siaip 10 metu su pertraukom, o dbr nepertraukiamai apie pora metu...
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 15:28)

Sėdžiu prie psichės kab ir "šiku kelnes".Toooks nerimas kas kaip...O dar trys vyrai prieš mane.Vienas klausia,kad ką čia tokioj jaunystėj veiki:)?pasakiau,kad bobutei vaistų išrašyt atėjau....

aisku bijok lotuliukas.gif ten kojas pjauna lotuliukas.gif mirksiukas.gif dziaugiuosi uz tave,kad pagaliau papuoliai 4u.gif o kai manes klause,ar daznai cia lankausi tai ir as sakiau,kad ne sau,bet kai isejau apsibliovus ir raudona nosim ,niekam aisku klausimu nekilo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(misskiss @ 2016 03 23, 15:32)

10 metu ohmy.gif o as cia su pusmeciu galvoju issisukt doh.gif
Atsakyti
Gavau Rudotelio ir nakciai Zolpidemo
Sake,,ner cia ko nuo AD iskart pradet
Bet gi zinau,kad reiks AD po 3 sav kai vel nueisiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(misskiss @ 2016 03 23, 14:32)

10 metu!!!!? blink.gif
Kiek ilgausiai isbuvai be ju?
Atsakyti
[quote=Tumba,2016 03 23, 17:22]
Papildyta:
jooo cia kaip man sake pagerk gudobeliu ekstrakto doh.gif o tu pakentek dar per sventes ir tada vel eik,sakyk nieko nesitaiso su tais vaistais,vistiek israsys g.gif to zolpidemo ir as gavau ( rasiau atrodo tau) tai galiu pasakyt,jie gi pimai miego fazei skirti,nu kad miegas gilesnis butu ir t.t ,bet su tavo busena tai ie bombonkes manau bus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 23 kovo 2016 - 17:12
[quote=Mama liala,2016 03 23, 17:09]
[quote=Tumba,2016 03 23, 17:22]
Papildyta:
jooo cia kaip man sake pagerk gudobeliu ekstrakto doh.gif o tu pakentek dar per sventes ir tada vel eik,sakyk nieko nesitaiso su tais vaistais,vistiek israsys g.gif
[/quote]
man svarbiausia ismiegoti nakti,gavau tableciu. tikiuosi susistatys naktys i vietas ir gal ne Rudotelio negersiu
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 18:12)
man svarbiausia ismiegoti nakti,gavau tableciu. tikiuosi susistatys naktys i vietas ir gal ne Rudotelio negersiu

nu reik labai tiketis,kad tau uzteks to g.gif laikysiu uz tave kumscius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 23, 17:15)
nu reik labai tiketis,kad tau uzteks to  g.gif laikysiu uz tave kumscius  mirksiukas.gif

Nieko nebus! Kaip tik vakaras ir laikas užmigimui ,prasideda....
Vaisto užmigimui negaliu imti kolkas,nes geriau kitus vaistus kurių su raminančiais maišyti negalima
Guliu ir žiopčioju,lyg oro trūksta
Po kúną šiurpuliukai laksto
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 22:33)

Net nesmagu skaityt. Prisimenu kaip as kazkada taip mirdavau naktimis. Cia ta vadinama naktine panika, ji pati baisiausia, nes gulint nera i ka nukreipt demesio, jokios veiklos.
Bet tu supranti, kad pati tai issisauki nes lauki kada ateis ir bijai?
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 22:33)
Vaisto užmigimui negaliu imti kolkas,nes geriau kitus vaistus kurių su raminančiais maišyti negalima

Jetau tikrai Lb uzjauciu tave.. Baisu net skaityt, kaip keista as nesu girdėjusi apie tokias naktines PA. Laikykis. O kodel negali migdomuju išgert ?
Atsakyti
QUOTE(Tumba @ 2016 03 23, 23:33)

aaaaaa kaip man taves gaila verysad.gif tu nieko nebelauk ir drozk atgal pas psiche,sakyk kunas rekte rekia pagalbos,o ne bla bla bla ir padesi taisytis mirksiukas.gif
o kodel jinai tau israse migdomu kuriu tu negali gert? g.gif g.gif o ir siaip sakau tie migdomi tau neisetis visai schmoll.gif as va jau siandien 8 porcija kalsiu jau 20 mg ir ka galiu pasakyt,mergaites sake tiesa,kad pakentet,tai as antra diena atsikeliu be jokio nerimo,tik tas rytinis svaigimas ir toks nestiprus krebzdenimas yra smile.gif tfu tfu tfu blush2.gif kad tik neprisigirciau cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2016 03 24, 04:13)
Net nesmagu skaityt. Prisimenu kaip as kazkada taip mirdavau naktimis. Cia ta vadinama naktine panika, ji pati baisiausia, nes gulint nera i ka nukreipt demesio, jokios veiklos.
Bet tu supranti, kad pati tai issisauki nes lauki kada ateis ir bijai?

Suprantu.
Nes dieną man nieko panašaus nebūna.nes aš žinau,kad ir negali būti.O jeigu ir bus aš jį išvqikščiosiu .
Ir išvis jaučiuosi naktį kaip kokia apsėstoji
Net vyras sako,būni ne tu! Akys paklaikusios...
Tiesa,kliomba,o tau kaip baigesi tie naktiniai PA?
QUOTE(misskiss @ 2016 03 24, 05:05)
Jetau tikrai Lb uzjauciu tave.. Baisu net skaityt, kaip keista as nesu girdėjusi apie tokias naktines PA. Laikykis. O kodel negali migdomuju išgert ?

Gêriau kitus vaistus po operac.ir nepatartina juos kartu vartoti.
šiandien jau galėsiu išgert

Mama lialia,migdomieji,kad kazkiek pamiegociau.Juk būna naktų,kad tik porą val pasnaudžiu
Atsakyti