QUOTE(misskiss @ 2016 03 24, 21:13)
pradziu pradzioj as nesupratau kas su manim vyksta.. dar besimokydama mokykloje jauciau kazka ne taip... bet nezinojau kaip tai paaiskint.. vis daznejo daznejo didelis nerimas (tuo metu as galvojau kad kazko bijau), veliau issivyste i i fizinius skausmus - galva, sirdis, sanariai.... visi tyryimai buvo geri, ligu TIKrAI neieskojau!! Galop psichologe paaiskino , kad tai depresija... as vis dar nezinaojau kas tai. VISADA MANIAU, KAD DEPrESIJA TAI TOKIA DIAGNOZE, KAI PAPrASCIAUSIAI GYDYTOJAI NETUrI/NEZINO KA NUSTATYTI, - TAI BELIEKA
DEPrESIJA[B]...
Buvo baisu.. svaiginausi, labai daug svaiginausi, nes as nenorejau gyventi ir jausti realaus gyvenimo, is tikra to zodzio prasme KANKINAUSI. Kankinau ir savo seima.... Buvau jauna, kvaila vaistus tai gerdavau, tai nutraukdavau...... o ta tik dar didesnius nerimo priepolius issaukdavo.
pamenu viena grazu vasaros ryta ejau pasivaiksioti su savo suniuku........ ....... pabudau reanimacijos skyriuj... nieko nepamenu. buvo lb baisu.
As dekoju Dievui, kad siuo metu jauciuosi stabiliai... Kad 'paleidau' savo mylimiausia zmogu anapilin, kad dar turiu jegu dirbti.... zodziu.....
Man irgi pirmas kartas buvo 12 klasej.pries egzaminus.net nepamenu ką gêriau,tikrai ne Ad.sakyčiau valerijoną...
Poto ėjo mano brangių žmonių mirtys viena po kitos,dede,tetis,diedukas
Tada irgi issisukau be Ad.tiesa pasakius,kad net nežinojau,kad yra tokie kaip antidepresantai
O jau po vaiko mirties buvo visai blogai.Tada Ad gêriau 5-6 men
prabegus 5 metams,darbe bekalbant su kolegėmis pagalvojau.kad mirštu.Lėkiau į lauką ,mesdama nuo savęs drabužius vos ne kaukdama...ir viskas baigėsi po kokių 5 min.ir tada supratau,kad viskas grįš...irdabar turiu tai kâ turiu:(
O del ko tu reanimacijoj atsidūrei?