Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(rusma @ 2016 03 24, 15:50)
Manyčiau, kad Rokobaroko, biškiuką netipiškas, nes nepilnaviduris.

Taip, tai Roccobarocco, nes ir pernai toks buvo, ne toks koks turi būti pagal veislę. smile.gif Ot rusmos atmintis, visus pažįsta bigsmile.gif

Visai neblogi sportai smile.gif Bet aišku abidna, kai perki veislę, o gaunasi velnias žino kas...

O pas Silviją irgi jau smagu thumbup.gif Bunda bunda gėlelės...
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 24, 17:09)
Ot rusmos atmintis, visus pažįsta  bigsmile.gif

Visai neblogi sportai smile.gif Bet aišku abidna, kai perki veislę, o gaunasi velnias žino kas...

O pas Silviją irgi jau smagu  thumbup.gif Bunda bunda gėlelės...

Ne visus, turiu pora kurių niekaip neįkertu - bala žino kas doh.gif Kai daug panašių ir dar tie sportai, tai jau sudėtinga blush2.gif O šiaip tai taip, atmintim nesiskundžiu, išlavinta jinai pas mane biggrin.gif

Gražūs tie sportai, bet sportai yra sportai - ypač kai augini iki žydėjimo ir viskas velniop nueina - arba išdovanoju, kas nebrokija, arba išmetu. Metoritnyj dozd man labai gražus sportas - auginsiu tikrai, panašus į Inca, tik daug didesnis žiedas. Na o Master gal net gražesnis už veislę, nes veislė tai nesužavėjo schmoll.gif

Aha, ir pas Silviją pavasaris - labai gražu 4u.gif

Na, būna ir be sportų - tobulas gėris wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, koks fainas Laimas wub.gif Silvijos72 puokštelės wub.gif wub.gif
Atsakyti
rusma, rudenį minėjot, kad Meteoritnyj Dozd pražydo pas jus teisingai, tai ar čia tas teisingas susportavo, ar kiti vaikai sportuoja?
Atsakyti
Tikrai gražus UA-Laim wub.gif Kai aš neplatinu, tai man gali būti ir sportai, svarbu gražūs žiedai wub.gif Tų sportų vaikai gal dar kitokie būtų g.gif Mano Roccobarocco yra keli vaikai, lauksiu kaip pražys.
Atsakyti
QUOTE(nute2 @ 2016 03 24, 17:47)
rusma, rudenį minėjot, kad Meteoritnyj Dozd pražydo pas jus teisingai, tai ar čia tas teisingas susportavo, ar kiti vaikai sportuoja?

čia sportas nuo gimimo. O tas teisingas jau kažkieno palangę puošia, tikiuosi, kad teisingas ir liko.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 24, 17:56)
Kai aš neplatinu, tai man gali būti ir sportai, svarbu gražūs žiedai  wub.gif Tų sportų vaikai gal dar kitokie būtų  g.gif

Tai kai kurie sportai yra net gi kopijos senų veislių - matyt, iš jų buvo "padaryti". Iš gražių sanpaulijų sportų gimsta naujos veislės. Aš dabar Jenikejevą stebiu - įdėjo DS Ogon sporto nuotrauką - sakau, gal sportą krikštys - būtų kažkas naujo jo pasaulyje lotuliukas.gif

Nors išvada tai pas mane tokia - burokinės/bordo spalvos veislių galima ir nepirkti - pilna kolekcija iš DS sportų lotuliukas.gif

Aš sporto niekada nebandžiau padauginti - per mažai vietos niekais užsiiminėt atrodo - bet gal kas ir įdomaus būtų - nežinau. Nors teoriškai tai turėtų kartotis tas pats vaizdelis - iš sporto būna identiški sportui augalai, sako kas yra bandęs.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 24, 17:14)
Nors teoriškai tai turėtų kartotis tas pats vaizdelis - iš sporto būna identiški sportui augalai, sako kas yra bandęs.

Na va, reiškia sportai stabilūs kaip ir turi būti veisliniai, reiškia juos galima krikštyti kaip veisles, nes jau nebe susportuos. O kokia ten veislė, jei net atsinaujint negali...jei iš dešimt vaikų vienas bus teisingas, o gal ir nei vieno. Š...s, o ne veislė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 24, 18:23)
Š...s, o ne veislė  lotuliukas.gif

nu taip, padarytų nors vieną kaip SPIN ART - būtų kieta. Ale ar nenori, ar nesgauna lotuliukas.gif
Atsakyti
laukiu ir as sportininku,pilna palange apkrauta,dar oj bus ju visokiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Velykų džiaugsmas ir palaima
Telydi Jūs žingsnius visus,
Te šventiniai varpai pašaukia laimę,
Te dienos neša vien džiaugsmus!
Su Šv. Velykom!
Atsakyti
user posted image

Royal Eyelasches.
Su ŠV. Vėlykomis, sveikatos, džiaugsmo, laimės jūsų namams.
Atsakyti