Po šaltosios žiemos atsibunda gamta,
Jums linkiu džiaugsmo puokštę pamerkt širdyje.
Iš kraštų tolimų grįžta paukščiai namo,
Jums linkiu, kad sugrįžtų viltis ir svaja.
Po baltos užmaršties žaidžia spalvos kieme,
Jums linkiu šilumos ir darnos šeimose.
Po tylos ir rimties skamba varpo daina:
Kristus prisikėlė!
Kristus prisikėlė!
Kristus prisikėlė!
Sveikinu Jus su švente!
Tegul Kristaus prisikėlimo šviesa aplanko visų mūsų namus.
Ir baltas angelas - dangaus pasiuntinys -juos saugotų, globotų, neapleistų!
Ačiū už gražius sveikinimus temoje
Tikiuosi, po švenčių- sveikos ir žvalios
labai gerai nuteikia tokios saulėtos dienos, gaila, kad jos baigsis.
Vakar iš svečių grįžau su strepsiu - pernai per Onines šeimininkei dovanotu. Nors šeimininkė džiaugėsi, kad "gėlytė po žiemos atsigauna", mačiau tik liūdną vaizdą... Per stebuklą vieną mažutė skrotelė žaliavo, lapai tikrai neblogai atrodė. Stebiuosi, kad apskritai išliko, nes iškėliau iš pilno dubenėlio vandens, kuriame ir mirko. Nors vis primindavau, kad nepaliktų užmirkusios, neperlaistytų, bet kai žmogui netoli 90 metų, nelabai prisimena.... Bandymai namuose iškelti iš vazono baigėsi viso šaknų gumulo iškritimu (šaknų ten kaip ir nebelikę). Du nedidelius sveikus lapus pamerkiau į vandenį. Toks juokas suėmė: kaip ir prieš 10 metų pradedu nuo pradžių su 'Moroznyje Uzory'

Vakar iš svečių grįžau su strepsiu - pernai per Onines šeimininkei dovanotu. Nors šeimininkė džiaugėsi, kad "gėlytė po žiemos atsigauna", mačiau tik liūdną vaizdą... Per stebuklą vieną mažutė skrotelė žaliavo, lapai tikrai neblogai atrodė. Stebiuosi, kad apskritai išliko, nes iškėliau iš pilno dubenėlio vandens, kuriame ir mirko. Nors vis primindavau, kad nepaliktų užmirkusios, neperlaistytų, bet kai žmogui netoli 90 metų, nelabai prisimena.... Bandymai namuose iškelti iš vazono baigėsi viso šaknų gumulo iškritimu (šaknų ten kaip ir nebelikę). Du nedidelius sveikus lapus pamerkiau į vandenį. Toks juokas suėmė: kaip ir prieš 10 metų pradedu nuo pradžių su 'Moroznyje Uzory'

QUOTE(ausrazs @ 2016 03 29, 10:56)
tik sąlygos kitos - strepsų nors vežimu vežk, pasirinkimo iki kaklo, na ir patirtis kita.
PS. Iš mano patirties žaisti su bešaknėm skrotelėm yra vargo vakarienė, teisingai ir padarėt, kad lapus pasiėmėt. Rudeniop turėsit Maroznye Uzory. Ką jau ką, o šitą veislę manau visada norėčiau turėti

QUOTE(rusma @ 2016 03 29, 11:19)

O tai ką, jau 10 metų, kai strepsai LT.
Bent tokį vaizdą susidariau, besiknaisiodama po senus forumus.
Turiu M. Uzory, ir bandysiu išlaikyti, man tai nuostabi veislė. O be to M. Uzory vienas iš pirmųjų mano strepsų.
Kiek bebandžiau įšaknydinti bešaknes skroteles, visada gaudavosi didelis šnipštas. Jau geriau lapą išvaikuoti. Nesuprantu kaip tek Jenikejevui išeina

Turiu M. Uzory, ir bandysiu išlaikyti, man tai nuostabi veislė. O be to M. Uzory vienas iš pirmųjų mano strepsų.
Kiek bebandžiau įšaknydinti bešaknes skroteles, visada gaudavosi didelis šnipštas. Jau geriau lapą išvaikuoti. Nesuprantu kaip tek Jenikejevui išeina
O aš Moroznyje Uzory įsigijau tik tada kai jį išrinko Karaliumi
Man jis buvo neužkliuvęs...gal todėl kad mėlyna spalva ne prie širdies. Auginau Vesenyje Griozy, bet turėjau ir Karalių įsigyti, kaip gi be jo, prestižo reikalas 
Aš esu kelias bešaknes skroteles prikėlusi gyvenimui
Pasodini, įdedi į bokalą, uždengi dangteliu, pastatai kur į kampą ir "pamiršti"

Aš esu kelias bešaknes skroteles prikėlusi gyvenimui

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 29, 20:42)
O tai ką, jau 10 metų, kai strepsai LT.

Net ne 10, o dar daugiau. Kai pradėjau pati domėtis, jau buvau šių gėliukų fanių su nemažu įdirbiu ir patirtimi. Pirmieji strepsai ir jų lapai pirkti ne kur kitur, o čia, Lietuvoje.
QUOTE(ausrazs @ 2016 03 29, 23:03)
Pirmieji strepsai ir jų lapai pirkti ne kur kitur, o čia, Lietuvoje.

Na kam DSų papigiai? Tokių pagerintų yra

http://strepsy.pl/pl...is-Ukraina/61/1 semkit

Pavelas nusiminė, bet sako tegul žmonės mato, kas sąžiningai dirba, o kas va taip vat

QUOTE(rusma @ 2016 03 30, 06:12)
Na kam DSų papigiai? Tokių pagerintų yra

O, ir klasika DS pavadinta

DS Angelina Jolie
Gal aš klydau, bet Piotrą skaičiau rimtesniu selekciniku. O gal čia apmaudi žmogiška klaida ?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 30, 07:56)
DS Angelina Jolie
Gal aš klydau, bet Piotrą skaičiau rimtesniu selekciniku. O gal čia apmaudi žmogiška klaida ?

nežinau ką galvoti - ar pats tiek nesigaudo, ar kitus tiek mulkina. Abiem atvejais tai labai nerimtai atrodo... Aš buvau pasiruošus parašyt jam, bet be leidimo kištis nenoriu - ne mano gi čia reikalas. Pirkt tik tapo baisoka - kai eidavo peresortas, tai vis toks, kokio vis tiek neturiu, o dabar gali ir ne taip smagiai baigtis

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 03 30, 07:56)
DS Angelina Jolie

Čia tai dar nieko - vis Rytų selekcija. Bet DS-Chorus Line arba DS-Night Beacon