Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

ir mano va blush2.gif ds 1112

user posted image
Atsakyti
Nu argi nenuostabus tie Ds-ai wub.gif
Vieni uz kita grazesni wub.gif
Silvijos tai is vis fantastika wub.gif wub.gif
Toks labai labai pavasariskas wub.gif
Atsakyti
Oho kokį užauginai thumbup.gif Ir ko veidelį tokį uždėjai ??? Reikia kaip tik nosį aukštyn iškelti, aišku jei nepasisavinai iš ko nors nuotraukos lotuliukas.gif Nors dar ne balandžio 1 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 30 kovo 2016 - 22:17
as ne tokia,kad cia svetimas foto deciau schmoll.gif
Papildyta:
as vis galvoju kodel jam nesuteikia vardo,man jis ypatingai grazus,ne tokie grazus su vardais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 31, 07:28)
as ne tokia,kad cia svetimas foto deciau schmoll.gif

Pajuokavau gi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir man tokie labai patinka wub.gif Pas mane dar tik tik prasideda žydėjimas, tokių kepurių nėra schmoll.gif
Atsakyti
pas mane kaip nekeista prazyde naujesnes ds veisles,senesi dar mazi pumpuriukai,pas musu kaip lyja,ir salta,niuri diena
Atsakyti
Silvija72, išties nuostabi puokštė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 03 31, 10:33)
Silvija72, išties nuostabi puokštė  wub.gif

drinks_cheers.gif aha, gražus DS-1112.

O dėl pavadinimų - tai būtų mano valia, nebeduočiau nei vienam lotuliukas.gif Kai prasideda vertimai, tai taip susimaišo viskas, kad tik ličnas vargas - man asmeniškai tai yra pats didžiausias galvos skausmas. Pavelas pats tais pavadinimais nesinaudoja, pas jį viskas skaičiukais, net senos veislės, kur jau atrodo pavadinimai į kraują įaugę, ateina su numeriukais. Įpratau ir man žymiai geriau. Jeigu paleido į realizaciją, reiškia ir taip jau išskirtinis. Nes gi sako, kad iš tų, kur iš karto nemeta, dar paima pažiūrėti, kas bus ir tai dar tik iš maždaug 20 vieną paima dauginimui... Romantika kaip romantika, o iš praktinės pusės tai geriausia skaičiai (arba nors tokie pavadinimai, kurie neverčiami. Bet tada rusakalbiai pyksta lotuliukas.gif )
Atsakyti
O MAN PATINKA VARDAI,YPAC KOKIE GRAZUS wub.gif SKAICIUS TUOJ PAMIRSTU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 31, 13:08)
O MAN PATINKA VARDAI,YPAC KOKIE GRAZUS wub.gif SKAICIUS TUOJ PAMIRSTU blush2.gif

tai tau gerai, kai tu juos supranti, o kas nesupranta - tai keistų raidžių derinys. Kai dabar Sklerova paskutinius pavadino ukrainietiškai doh.gif . Na aš suprantu patriotizmas bla bla bla, o ką kitiems daryt su jos pavadinimais? Gaunu klausimą - UA Rainbow ir UA Veselka - tai čia tas pats ar ne; aš sakau, kad manau, kad tas pats, man sako - kad ne. Kaip iš tikrųjų neklauskit, nes nežinau. Jeigu verčiu Veselka iš ukrainiečių, man verčia kaip vaivorykštė. O sako, yra kita veislė UA-Raduga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na taip ir panašiai prasideda. Tai kai Jenikejevo dar galima per numerį surišti, tai UA - per niekur doh.gif
Atsakyti
Mano draugės tai manimi stebisi, kai žydinčių pasakau vardus lotuliukas.gif Bet šiaip tai neturiu atminties kad visus išvardinčiau pagal selekcininkus biggrin.gif skaičiais tai iš vis tamsus miškas irnesakyk.gif Ai per daug ir nesistengiu...svarbu kad pamačius strepsius galiu pasakyti ar turiu tokį ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 31, 12:06)
O dėl pavadinimų - tai būtų mano valia, nebeduočiau nei  vienam  lotuliukas.gif

QUOTE(silvija72 @ 2016 03 31, 13:08)
O MAN PATINKA VARDAI,YPAC KOKIE GRAZUS wub.gif]

QUOTE(rusma @ 2016 03 31, 13:18)
tai tau gerai, kai tu juos supranti, o kas nesupranta - tai keistų raidžių derinys

Man net ir morkų ar pomidorų pavadinimai gana svarbūs lotuliukas.gif Jei būčiau selekcininkė, mano kūriniai būtinai turėtų pavadinimus! Nes jei išgavau ką nors vertingo ir gražaus, jis man negali būti bevardis, tik skaičiukas. Jeigu rūpėtų komercija, irgi - tik pavadinimai, nes daug žmonių - ypač emocingų - vardai labai stipriai kabina emocijų, vaizduotės, net - pasąmonės lygmeniu. Kartais perkama dėl vardo, nes tai kelia malonių asociacijų (pavyzdžiui, turi draugę ar mylimąją Niną ar nuo vaikystės dievini pasaką "Sniego karalienė" - tada galbūt griebsi 'Kajaus širdį') Kai žmogui svarbu, jis būtinai išsiaiškins, ką reiškia tas keistas pavadinimas jo gimtąją kalba. Kai kuriems užtenka gal keisto, o gal akustiškai malonaus sąskambio. O, pavyzdžiui, net ir rusui, kuris neskaitė A.Grino "Raudonų burių", skambus "Asol" (CF-Asol) nereiškia nieko daugiau, tik raidžių ar garsų derinį.

Suprantu, kad jei "kepi" augalus vien tam, kad leistum į apyvartą ir nėra jokio prisirišimo prie savo kūrinių, tada taip - kam tie vardai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 31 kovo 2016 - 12:48