Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(ausrazs @ 2016 03 31, 13:47)

lotuliukas.gif na taip, yra veislių, kurių aš neperku dėl pavadinimų - viskas, kas susiję su krauju, korida ir panašiai - iš karto atmetimo reakcija. Prisimenu, kaip viena šauni narė racionalizaciją pasiūlė, kai pasakiau, kad neimsiu dėl pavadinimo. Sako, užrašysiu DS-K.Roza lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kad ir eilinius pomidorus - kažkas (žinau, kas, bet lai būna kažkas) keliolika metų siuntėsi iš viso pasaulio ir vargo versdamas tuos vardus į LT ir taip paplatino. Rezultate kai reikia atsirinkti, kas ten iš tikro - išversti "atgal" nebeįmanoma. Belieka tik spėlioti, tas ar ne. Visada buvo įprasta pas mus pavadinimų neversti.

Šiaip man jie irgi patinka, bet gauti pomidorą King of Serbia ir išsiaiškinti, kad tai kažkada buvo Король Сибири lotuliukas.gif - ypač kai pirkau tik todėl, kad sentimentus jaučiu būtent Serbijai ir tik vaizdą pamačius "dašilo" visa vertimo seka (Siberia nesuprato, nes ne kožnas amerikonas supranta kas tas yra, pataisė į panašiau lotuliukas.gif), pagalvojau, kad jeigu tai būtų na koks nr 117, jis visam pasauly būtų toks pats

Geriausias vertimas - CF Chernika v sachare - Mėlynės Sacharoje. Ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 31 kovo 2016 - 13:23
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 30, 20:59)
ir mano va blush2.gif ds 1112

Graži puokštelė thumbup.gif , bet po tokių žydėjimų dažniausiai naują augalą tenka augintis g.gif , turėjau kelis DS..sus , kurių viršūnė kažkur pradingdavo...

Su geltonais+mėlynais atspalviais jau rami, ką turiu, tas gerai. Va raudona+geltona dar rūpi blush2.gif Žiūrėjau į Silvijos siūlomą DS-Калахари, bet daugiau kaip ir nieko nereikėjo (ot), kol žiūūūūūrėėėjau - pardavė lotuliukas.gif
Atsakyti
ds kalahari turejau ne viena vaika,juos jau ispirko,zinokit esu tikra ziople blush2.gif apsiziurejau kad ds seik turiu jau metai,o i albuma ne ikelus nesu,ir vaikuciu auga nemazai,ir kitu veisliu turiu,ne sukelus nesu blush2.gif apziurejau kitu nebera,o laikau,istryniau,zioplumas baisus blush2.gif turiu kitokiu naujesniu ds vaikuciu,tik dar mazoki rolleyes.gif
Atsakyti
O pas nėra nieko panašaus nėra kad tau tiktų ? Aš tai net neatsimenu...lig Skarlet ?Yra kažkokių vaikų reiktų peržiūrėti.
Atsakyti
Aha, Skarlet kažkada buvo užkliuvęs g.gif .Turiu tik Wow. Prada nepatiko.Dar lyg kažką turėjau, o gal ir ne g.gif
Atsakyti
Pas mane labai keistai auga DS-Akvarel, tokiais trumpais lapais, kaip kokia miniukė g.gif Manau sodinsiu fragmentą dėl visa ko.
Įdedu nuotraukytę, kitoje pusėje augina antrą skrotelę, bet irgi tokia liliputė g.gif

user posted image
Atsakyti
vidam,ir mano lygiai tokia pat,manau cia tokia veisle,persodinau,po biski baigia atsikaipeliot ax.gif
Atsakyti
Aaa, matai taviškis vaikas, tai ir panašus į mamą lotuliukas.gif Einu paieškoti pas rusus forume, koks pas juos užauga smile.gif
Papildyta:
Tu teisi Silvija 4u.gif Va ką viena rašo apie jį
"Очень нравится аккуратная, прямо-таки фиалочная розетка и то, что цветы держатся очень долго."

Tai gerai, o aš galvojau kad koks išsigimęs, kad tokie keisti lapai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 31 kovo 2016 - 17:11
QUOTE(rusma @ 2016 03 31, 14:10)
CF Chernika v sachare - Mėlynės Sacharoje. Ir pan  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tokie strepsai mazai vietos uzima biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš galiu paspalvinti temą. Nieko naujo , bet vis tiek smagu kai puošiasi palangė smile.gif
Grozovaja Uvertiūra , spalva aišku ne tokia mėlyna, bet myliu jį dėl didelių barchatinių žiedų.

user posted image

Bristol's Very Best irgi patinka, tik šiemet spalva kažkokia per ryški, o gal tik man taip atrodo.

user posted image

Harleguin Rose , ot toks šiaip sau, paprasti žiedukai, bet priklauso harleguin kolekcijai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vidam, kaip gražiai nuspalvinai wub.gif wub.gif Kaip visada - geriuosi ir kerų kompaktiškumu bei žiedkočių trumpumu thumbup.gif
Atsakyti