nu jooooo ds grace

QUOTE(silvija72 @ 2016 03 18, 12:29)
oi dar kokių buvo, sakau, žvengiau iki negalėjimo.
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 18, 13:53)
nu o ką... Šiaip jeigu atvirai - tai man nė kiek negaila tokių tuščiagalvių, kas prisipirko, jeigu svarbu tik kad DS, nes dabar madingi ir brangūs, tegu augina senus iš realizacijos išimtus diblius ir galvoja, kad jie patys kiečiausi. Juokingi tie žmonės - gali būti pats didžiausias ššš bile tik vardinis, ir brangus - čia visose srityse taip, nekalbu apie gėles...
Nuotrauka gi tikrai Grace ir kitos buvo senų, paprastų, artimų pramoninėms, niekuo neišskirtinių, bet jau nebeplatinamų veislių. Normalu būtų po 2,5-3 kaip kiti parduoda tokias, bet 15 svarų už seną diblį - na super

QUOTE(b.kite @ 2016 03 17, 21:31)
Taip, manau į 9-tukus. Praeitais metais, jeigu buvo tik vienas stiebelis, augo čerkutėse ar 6-tukuose, nespėjau laistyt

Šiemet pagal nuojautą perkelsiu į didesnius. Galvoju pastypusias gal galima tiesiog giliau įsodint?
QUOTE(nute2 @ 2016 03 17, 14:29)
Aš pasiilgau sėjinukų, porą metų nieko nesėjau, o šiemet vėl pabėriau. Ai, pažaisiu.

QUOTE(dzūkė @ 2016 03 18, 15:46)
Galvoju pastypusias gal galima tiesiog giliau įsodint?
tai kad kai kurios tiek pastypusios, kad reikėtų sodint į bokalą nuo alaus arba vazonus, tokius kaip viena narė strepsus augina. Nežinau ką darysiu, dar nenusprendžiau

Papildyta:
QUOTE(silvija72 @ 2016 03 18, 14:00)
Papildyta:
prasideda ir neisvengiamas sporto sezonas,ds monets garden
prasideda ir neisvengiamas sporto sezonas,ds monets garden
o tu DS Monets garden ne sportą turėjai? Nes mano sportai tai ne tokie. Gal tų sportų visokių būna, bet pas mane ir veislė jau žydėjo.
Radau google jau ir pati - yra ir tokių kaip tavo. Pas mane viršus buvo melsvas, bet be ružavo fantazy.
QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 20:20)
Pažiūrėkit koks Poseidon išvirtęs
pabandysiu persodint- per vieną narelį sodinsiu giliau(nes yra prie pat žemės) ir gnybsiu pačią viršūnėlę. Žiūrėsiu kaip toliau elgsis.

šita veislė labai didelė ir buvo - didelis aukštas augalas, labai dideli žiedai. Buvau pririšus. Kitaip manau jos išlaikyti ir nelabai įmanoma.
Bet kad nedidelis dar, o jau guli
O gal yra svyranti ? Einu ieškoti aprašo

rudeni gi rodziau cia teisinga,tas dar neprazydo,cia kitas,matyt visokiu yra,ziuresiu kas su kitais gausis