Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kiti gesnerijiniai-25

QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 20:54)
O gal yra svyranti ? Einu ieškoti aprašo mirksiukas.gif

Jei skaičiau teisingą aprašymą, tai 'Poseidon' - "stačioji", krūminė veislė.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2016 03 18, 21:59)
Jei skaičiau teisingą aprašymą, tai 'Poseidon' - "stačioji", krūminė veislė.

drinks_cheers.gif tik tokio augumo, kad neparemta nelaiko savo svorio
Atsakyti
Aha ir aš radau aprašymą, kad побеги прямостоячие. Išgirta kad labai graži wub.gif Lauksiu išsižiojusi žiedų lotuliukas.gif Ne problema pririšti. Mano visoms numatytos pakabinamos vietos ant lango, nes mėgsta šviesą, galės bujot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 22:14)
Išgirta kad labai graži  wub.gif

čia viena iš tų, kur po 20 eur pernai mokėjau - kai už tiek, man jau nebegraži doh.gif . Bet nuo to durnumo vaistų nėra. O jei rimtai - tai jinai įspūdinga, aš nebuvau mačius tokių achimenių kaip Poseidon, Serge's Revelation ir dar kai kurios.
Atsakyti
Bent jau nuotraukose 'Poseidon' tai vauuu thumbup.gif Bet ir kaina atitinkama... biggrin.gif Kol nemačiusi gyvai žydinčių tų tetra, milžiniškai žiedais, bet įsivaizduoju,kad turėtų būti labai įspūdingos. Gal "apsinešę" nuo žavesio pirkėjai atiduoda nemažas sumas už tokias veisles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 03 18, 21:40)
čia viena iš tų, kur po 20 eur pernai mokėjau - kai už tiek, man jau nebegraži doh.gif .

Nieko tokio...priaugins rizomų ir grįš pinigėliai mirksiukas.gif Man patinka, kad nereikia su vaikais terliotis kaip strepsių, išsikasei riešutėlius ir turi augalą biggrin.gif

Poseidon jau persikraustė į "bliūdą". Kaip nebus nugriuvę, jei rizomos beveik ant paviršiaus, dar gerai kad nenulūžo doh.gif Dabar sutvarkytos visos trys. Labai gaila buvo gnybti tokius gražius lapukus, o dar prisiminiau, kad skaičiau kad ir augalai viską jaučia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 kovo 2016 - 22:02
QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 22:58)
Nieko tokio...priaugins rizomų ir grįš pinigėliai  mirksiukas.gif  Man patinka, kad nereikia su vaikais terliotis kaip strepsių, išsikasei riešutėlius ir turi augalą biggrin.gif

ne, niekada negrįš, net koks penktadalis negrįš, čia aš su jom taip šoviau pro šalį, kad net pagalvot baisu, tai ir sakau, kad išmest noriu, nes kaip sakant gyvi įrodymai akis bado - aš jų auginimui neturiu sąlygų.
Atsakyti
Reikia bandyti lauke auginti. Sukasei lysvę ir prisodinai. Rudenį nukasi kaip bulves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 23:09)
Reikia bandyti lauke auginti. Sukasei lysvę ir prisodinai. Rudenį nukasi kaip bulves  lotuliukas.gif

tai va tas ir yra - balandį-gegužę sodinau - buvo l.gražios, bet nebaigė vegetacijos normaliai. Tokį kiekį tokių kumelių sukišt po lempa - man dar nežinau kokį plotą rėikėtų užstelažuot. Pasodinau anksčiau - rezultate neprekininė produkcija doh.gif , reikėjo pašvietinėt, norint, kad gražūs būtų. Kai eina masinė prekyba rizomom, pas mus būna 20 laipsnių šalčio... Žodžiu, čia tas pats kaip sugalvot augint medvilnę ir konkuruot su graikais lotuliukas.gif . Lauke jos ir auga visoj pietvakarinėj Europoj, tik ne lysvėse, o vazonikuose ir loviuose. O pas mus ir po stiklu per šalta naktim - subujojo tik kai tie pernykščiai košmariški karščiai užėjo, bet gal jau geriau jie tegu nebeužeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 19 kovo 2016 - 06:25
Jelena streptokarpų katalogą atsinaujino - peržiūrėjau - na ką, turiu absoliučiai viską, išskyrus 1 paramonoviuką, o ko neturiu - nenoriu lotuliukas.gif. Va kur pilnatvė - nebėr ką pirkti, o taip laukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 03 18, 22:58)
Man patinka, kad nereikia su vaikais terliotis kaip strepsių, išsikasei riešutėlius ir turi augalą biggrin.gif

drinks_cheers.gif , gerai, kai net ir didelė kolekcija žiemą, kai nelabai nori augalų, telpa vienoje batų dėžėje smile.gif
Atsakyti
Šiandien apsvaigino toks vaizdelis: gražuolė auga ir žydi... 100 ml stiklinaitėje wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 19 kovo 2016 - 14:17