Ačiū, kad pasakei. Gali būti kad sumaišiau, peržiūrėsiu visas gal tik pavadinimus sumaišiau.
Vidam, šaunu, kad kuri albumus
(Gal ir aš kada pasidarysiu - prisiregistravusi flickr'e
Viskas su jomis gerai, vėliau pažaliuos. Cote d'Ivoire dažnai pradžioje irgi turi margalapiškumo - man būna labai gražu - paskui tampa žali.

QUOTE(Vidam @ 2016 03 20, 22:03)
tokios įdomios sudygo, beveik baltos, tai gal kas negerai...
Viskas su jomis gerai, vėliau pažaliuos. Cote d'Ivoire dažnai pradžioje irgi turi margalapiškumo - man būna labai gražu - paskui tampa žali.
QUOTE(ausrazs @ 2016 03 20, 21:41)
(Gal ir aš kada pasidarysiu - prisiregistravusi flickr'e
Gerai kai tu moki anglų kalbą, tai randi kur susikurti albumą, o aš nemoku. O be to ir kompiuteristė ne kokia

Aha ir Cote d'Ivoire sudygo šviesios

Vidam, tiek ten tos kalbos mokėjimo reikia - internetas pats siūlosi versti ir ką reikia, ir ko nereikia
Bežiūrinėdama S.Salibos nuotraukas, radau, kad ten nemokama (gal irgi kol kas
) talpykla. Bet ji gal nieko ne tobulesnė už Picasa, tad koks skirtumas - kur?

QUOTE(Vidam @ 2016 03 20, 23:46)
Fotki patiko, bet mokėti už mėnesį po keturis eurus gaila.
Tai kad už 2 metus sumokėjau jei tiksliai pamenu 38 USD ar kąžką apie tiek - nusprendžiau, kad mano įdėtas darbas kainuoja daugiau

kas mėnesį mokėt tai gal ir po 4 eur, bet kas mėnesį mokėti tai jau čia žaidimas gaunasi. Arba jau gal pabrango

Nemokamas sūris tik pelėkautuose, deja...
Buvo, Vidam, ir pas mane - ir rausvai margų, ir baltai margų achimenių, šiemet lyg visos žalios, nes šviesos per mažai puoštis. Nukirtau galvas. Pamatysim, kas bus arba ko nebus. Kai kur palikau tik 1 porą lapų, ai, tegu žinosi - nenorės gyvent, tegu negyvena...
Paitikrinau, tai suklydau merginos rašo kad už mėn 4 $ , ne eurai. Turbūt mokant už ilgesnį laikotarpį pigiau. Kas nusprendė pasilikti Fotki, tai aišku kam ten žaisti mokant kas mėnesį.
Achimenės ir dygsta ir auga labai skirtingai. Dvi jau nugnybtos, kelios mažos dar, kelios tik tik dygsta. O Yellow English Rose dar net nesimato. Gal ir nebeišdygs
Pasodinta vasario 2 dieną.
Va kokia Anastasia margutė

Ir albinosė Cote d'Ivoire

Gražuolės
Achimenės ir dygsta ir auga labai skirtingai. Dvi jau nugnybtos, kelios mažos dar, kelios tik tik dygsta. O Yellow English Rose dar net nesimato. Gal ir nebeišdygs

Va kokia Anastasia margutė

Ir albinosė Cote d'Ivoire

Gražuolės

Iš augalų anekdotų serijos - man pernai kelios pirktos minisiningijos nesudygo - 5 gal, tai laikiau taip sakant do pobednovo konca. Vis puvo po vieną ir vis mečiau, o paskutinė išleido lapus šiemet. Pažiūrėjau - šaknų nėra, bet ugliai auga. Na jei šaknų ir nebus, tai aš juos galėsiu nusipjaut
Tingiu aš ieškot tos geltonos rožės, visgi virš 100 augalų reiktų indelius skaityt ir dėžes kraustyt. bet pas mane nesudygusių nėra - reiškias sudygo, bet dydžio irgi yra įvairaus, gal kartais ir kokia tik išlindus. Atidaviau gražiausias rizomas, tai jau nežinau kas turėtų būti, kad nedygtų
Ir sau turbūt pasilikau tik 1.

Tingiu aš ieškot tos geltonos rožės, visgi virš 100 augalų reiktų indelius skaityt ir dėžes kraustyt. bet pas mane nesudygusių nėra - reiškias sudygo, bet dydžio irgi yra įvairaus, gal kartais ir kokia tik išlindus. Atidaviau gražiausias rizomas, tai jau nežinau kas turėtų būti, kad nedygtų

Reikia informacijos. Kaip teisingai vadinti CF-Žizel? Aš niekur nerandu...kiek randu tai CF-Giselle

QUOTE(Vidam @ 2016 03 21, 11:55)
Reikia informacijos. Kaip teisingai vadinti CF-Žizel? Aš niekur nerandu...kiek randu tai CF-Giselle 

originale taip ir buvo - ЦФ-Жизель - CF-Žizel, o anglakalbių briedovas įprotis veisles išsiversti įneša tik painiavą

Ačiū
Rusiškom raidėm išmeta, o lietuviškom tai tik dzūkės foto

Gražūs balti daigeliai
Aš ne prieš, jeigu būtų kokia nors daugiau albinosė, nei žalia. Žinoma, jeigu tik normaliai vystytųsi ir žydėtų.
Pas mane irgi yra nesudygusių achimenių, bet labai tikiuosi, kad viskas su jomis gerai. Na, šiek tiek neramu, kai kasdien nematau. Anąkart pagalvojau, kad gal perdaug žemę sudrėkinau
Bet prisimenu pačią auginimo pradžią, kai pasiskaičiusi patarimų, pavasarį, daigindama, vazonę padarydavau kone pelkę ir dar maišelį užmaudavau
Stebiuosi, kai jos tokiomis sąlygomis nesupuvo...

Pas mane irgi yra nesudygusių achimenių, bet labai tikiuosi, kad viskas su jomis gerai. Na, šiek tiek neramu, kai kasdien nematau. Anąkart pagalvojau, kad gal perdaug žemę sudrėkinau

QUOTE(ausrazs @ 2016 03 21, 13:19)
o tai dabar kaip? be maišelio dygsta?
Na aš sukroviau į skaidrią dėžę, užvožiau dangčiu - šiltnamis gavosi. Kondensato pilna, nes drėgnas substratas - nieko aš nevėdinu, visos sudygo, visos gyvos.