Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Hilde @ 2016 03 24, 13:45)
Ant mano darbinio stalo guli keksiukas. Cukraus pudra apibarstytas  wub.gif Suvalgiau 300 g natūralaus jogurto. Jaučiuosi soti. Bet.... Iš kur msn stiprybės paimt?  bigsmile.gif

Tu gali, tu stipri 4u.gif
Atiduok kolegai-kolega bus laimingesnis (-ė), o tu plonesnė lotuliukas.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 24, 14:21)
4u.gif
Papildyta:
Mielai prisijungčiau prie šito iššūkio, nes kol kas padarau apvalų 0  blush2.gif  Turninką namie turim, bet jis naudojamas TRX diržams pakabint  biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, ataradau naują saldumyną - riešutų batonėliai. Skanu ir sąžinė negraužia bigsmile.gif

Super, gryžus namo žinau koks bus prašymas vyrui - padaryti turniką lotuliukas.gif kažin kokia bus reakcija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 24, 13:50)

Žinau puikų būdą - šiukšlinė. Ten visas maistas ne taip patraukliai atrodo  biggrin.gif Arba atiduoti kolegoms  4u.gif

Gaila mest biggrin.gif Kolegoms neduosiu, nes iš jų gavau bigsmile.gif Rankinėn įdėjau. Sūnui parnešiu. Jei pakeliui namo burnon neįšoks, nes vien pagalvojus seilės taip ir kaupiasi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 24, 14:39)
Super, gryžus namo žinau koks bus prašymas vyrui - padaryti turniką lotuliukas.gif kažin kokia bus reakcija biggrin.gif

Nu tikrai įdomu biggrin.gif

Kas nori pasitreniruot daryt atsispaudimus, 100 atsispaudimų iššūkis. Kažkada bubvau pradėjus, nebaigiau, bet prieš pradėdama padarydavau 10 atsispaudimų nuo kelių, dabar padarau 20 pilnų, taip kad tikrai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti

d'esprit

Rimtai treniruojiesi TRX diržai, man su jais ne visi pratimai pavyksta yra ko veikti ypač su kojomis blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

23 d. žalia, 24 d. raudona - vandens mažokai, ir padauginau avižinių meduolių - sunki diena darbe, tai norėjau kažkaip save pradžiugint unsure.gif , reikės daugiau treniruoklį pamint šiandien.

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 24, 14:50)
Žinau puikų būdą - šiukšlinė. Ten visas maistas ne taip patraukliai atrodo  biggrin.gif

Va čia tai tikrai geras variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo attain: 24 kovo 2016 - 17:53
24 žalia ax.gif
Atsakyti
24 ir man zalia smile.gif
neramu darosi del apimciu matavimo is karto po visu svenciu smile.gif)) bus bedos....
Atsakyti

Joo ir aš apie tai pagalvojau ir svertis ir matuotis 4u.gif gal žinojimas leis su saiku vaišintis 4u.gif

Gražios dienelės oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas sportininkės smile.gif

Smagu skaityti,kai Visos juda,kruta,sportuoja thumbup.gif thumbup.gif

24d raudonai raudona ,mityba buvo mano akimis baisi,oi baisi doh.gif Visą dieną pramogavom,iš namų išvažiavom apie 10val,gryžom apie 18val,nors ir buvo fizinio aktyvumo,bet maisto blogo daugiau buvo biggrin.gif

Šiande rytas vėl pradėtas su dviračiu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Pasikviečiau šiandien anytą, kad pabūtų su vaikais, o aš galėčiau pabėgiot, vietoj to, anyta liks su mažuoju, o aš vešiu dičkį pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

24 d. ir vėl raudona... O dar net ne šventės doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Hilde @ 2016 03 24, 14:40)
Gaila mest biggrin.gif Kolegoms neduosiu, nes iš jų gavau bigsmile.gif  Rankinėn įdėjau. Sūnui parnešiu. Jei pakeliui namo burnon neįšoks, nes vien pagalvojus seilės taip ir kaupiasi.  cool.gif

O aš manau, kad jei tikrai taip labai norisi, nieko blogo nenutiks, jei ramia sąžine (ramia!) juo pasimėgausi. Suvagysi lėtai ir pasigardžiuodama, tada gal kažko mažiau suvalgysi dienos metu ar aktyviau pajudėsi ir keksiuko kaip nebūta, bet užtat saldumo poreikis patenkintas. Bėda tada, kai (kaip daugelis čia rašo), suvalgius vieną, rankos tiesiasi link kito ir nėra tam pabaigos. Vienas keksiukas nepriaugins svorio, tačiau vienas keksiukas, plius vienas saldainis,plius čipsų saujelė, plius vyno taurė ir taip savaitę ar daugiau - rezultatai akivaizdūs. Nieko nėra maloniau, kaip retkarčiais (retkarčiais!) save palepinti smile.gif
Atsakyti