Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 24, 13:50)
Žinau puikų būdą - šiukšlinė. Ten visas maistas ne taip patraukliai atrodo  biggrin.gif Arba atiduoti kolegoms  4u.gif

maistą mėtyt negerai... aišku, nebūtina viską kišti į save biggrin.gif geriau jau tada antras variantas - kažkam atiduoti... bet tik nemesti schmoll.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 08:49)
Pasikviečiau šiandien anytą, kad pabūtų su vaikais, o aš galėčiau pabėgiot, vietoj to, anyta liks su mažuoju, o aš vešiu dičkį pas gydytoja  doh.gif

oi, mergyt console.gif
kas mažiukui? g.gif
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 25, 09:16)
24 d. ir vėl raudona... O dar net ne šventės  doh.gif

repeticija prieš šventes laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 12:37)
maistą mėtyt negerai... aišku, nebūtina viską kišti į save biggrin.gif geriau jau tada antras variantas - kažkam atiduoti... bet tik nemesti schmoll.gif

repeticija prieš šventes laugh.gif

Aha, skrandį paruošt reik cool.gif per sveikai jis čia gyveno lotuliukas.gif

Dėl maisto mėtymo žinoma, kad negerai, nepropaguoju aš taip jau jo, BET... Jei nejučiomis pagaunu save kažką žiaumojant (būna koks saldainis, sausainis, bandelė įšoka į burną biggrin.gif ) tiesiu taikymu metu lauk likutį, nes 1. aš net nebūnu alkana tuo metu, 2. valgau nesąmoningai, 3. Jei prakąstą padėsiu, tai nei kam atiduosi, o pačiai tik net nereik to ką nesąmoningai valgiau smile.gif Tai vat, iš dviejų blogybių - maisto mėtymo ir nereikalingo maisto kišimo į save man mažesnė atrodo pirmoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 11:37)
oi, mergyt console.gif
kas mažiukui? g.gif

Nuo sekmadienio sloga, kosulys, nuo vakar vakaro kažkoks vangus, vis atsigula pagulėt, kas jam tikrai nebūdinga, temperatūra 37.2-37.5. Nuvežiau pas gydytoją, padarė kraujo tyrimus, gavo antibiotikus.
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 13:01)
Nuo sekmadienio sloga, kosulys, nuo vakar vakaro kažkoks vangus, vis atsigula pagulėt, kas jam tikrai nebūdinga, temperatūra 37.2-37.5. Nuvežiau pas gydytoją, padarė kraujo tyrimus, gavo antibiotikus.

sveikatos pupuliui 4u.gif unsure.gif

Labas 4u.gif

aš šiandien vedu saviškį skiepyt, bijo kaip begemotas skiepų biggrin.gif neišsivaizduoju kaip aš jį įkalbėsiu doh.gif

24d žalia 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos vaikučiams

Keksiukas skrandin neįšoko, bet vakarienei prilapnojau to, ko nereikia. 24 raudona Repetuoju ir aš cool.gif
Šiandien pasninkauju. Bet dar ne vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Hilde, kaip pasnikauji?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 25, 13:13)
sveikatos pupuliui  4u.gif  unsure.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 03 25, 13:25)
Sveikatos vaikučiams

4u.gif

Nustebino, kad kraują paėmė be ašarų, auga mano vaikas smile.gif

Nu ką, savaitgalis, ane? cool.gif O manęs darbo krūva laukia 59.gif
Atsakyti

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 14:01)

Sveikatos Tavo Vyrukui mirksiukas.gif Ir Mamytei kantrybės smile.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 03 25, 14:13)

aš šiandien vedu saviškį skiepyt, bijo kaip begemotas skiepų biggrin.gif neišsivaizduoju kaip aš jį įkalbėsiu doh.gif

Nuo ko skiepysi?
Aš saviškes vesiu trečiadienį skiepyti,Mažgei dar ''skoloj'' skiepas nuo 3 metų,o Dičkės 6 metų skiepas laukia smile.gif O Tavo Berniukas jau pirmokas ar dar tik šiemet eis į mokyklą? rolleyes.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 15:16)

Nu ką, savaitgalis, ane?  cool.gif  O manęs darbo krūva laukia  59.gif

Agą savaitgalis,bet darbingas ir pas mane biggrin.gif o ką Tu dirbsi? Prie naujo projekto?

Aš pietums šiande valgiau rūkytą karpį,skanu,bet jau riebu buvo feee....dabar kava baigiu nuplauti riebalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 03 25, 14:25)
Sveikatos Tavo Vyrukui  mirksiukas.gif  Ir Mamytei kantrybės smile.gif

Agą savaitgalis,bet darbingas ir pas mane  biggrin.gif  o ką Tu dirbsi? Prie naujo projekto?

4u.gif Su kantrybe pas mane viskas gerai biggrin.gif Kai jaučiu, kad baigiasi, ausines į ausis, muzika visu garsu ir bėgte visu greičiu, pora kilometrų tokio bėgimo ir vėl viskas grįžta į vėžes. Restart.

Ką darbuosies?
Aha, prie savo projekto. Kaip aš jį myliu ir kaip jis mane veža wub.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 15:49)
4u.gif  Su kantrybe pas mane viskas gerai  biggrin.gif  Kai jaučiu, kad baigiasi, ausines į ausis, muzika visu garsu ir bėgte visu greičiu, pora kilometrų tokio bėgimo ir vėl viskas grįžta į vėžes. Restart.

Ką darbuosies?
Aha, prie savo projekto. Kaip aš jį myliu ir kaip jis mane veža wub.gif

Geras tikrai restart'as toks thumbup.gif thumbup.gif Žinau ką reiškia biggrin.gif
Aš tai virtuvėje suksiuos,šventėms pasiruošimas,tortukų darymas,viso kito,žodžiu virtuvinis savaitgalis biggrin.gif
Smagu,kai darbas teikia džiaugsmą ir malonumą thumbup.gif wub.gif
Kur Velykas švesit d'esprit?
Atsakyti
QUOTE(R's... @ 2016 03 25, 15:30)
Aš tai virtuvėje suksiuos,šventėms pasiruošimas,tortukų darymas,viso kito,žodžiu virtuvinis savaitgalis biggrin.gif

Kur Velykas švesit d'esprit?

Pagarba ir medalis Tau už tai cool.gif Man maisto gaminimas, o tuo labiau šventėms - pats baisiausias dalykas cool.gif MB jau žino, kad kelios dienos prieš šventes prasideda mano svajonės apie palmes, jūrą, smėlį ir negyvenamą salą laugh.gif

Pas tėvus. Tiksliau, pas mama, nes tėtis išvažiavęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 16:53)
Pagarba ir medalis Tau už tai  cool.gif  Man maisto gaminimas, o tuo labiau šventėms - pats baisiausias dalykas  cool.gif  MB jau žino, kad kelios dienos prieš šventes prasideda mano svajonės apie palmes, jūrą, smėlį ir negyvenamą salą laugh.gif

Pas tėvus. Tiksliau, pas mama, nes tėtis išvažiavęs  smile.gif

Ačiūū ačiū ax.gif wub.gif
Na kažkaip jau mano toks būdas,kad mėgstu virtuvę ir joje suktis biggrin.gif aišku kartais būna dienų,kad nesinori kojos ten kelti biggrin.gif
Tokios svajonės,kaip Tavo gerai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti