Kadangi MB grįžta antradieni, tai mano virtuvė atsvers duris plačiai nuo pirmadienio ir čia jau jokios svajonės apie byrantį smėlį ir bangas nepadės. Nors maistą ruošiu kiekvieną dieną, bet kažkaip su vaikais tiek nereikia
24-25 dienelės žalios
Kadangi MB grįžta antradieni, tai mano virtuvė atsvers duris plačiai nuo pirmadienio ir čia jau jokios svajonės apie byrantį smėlį ir bangas nepadės. Nors maistą ruošiu kiekvieną dieną, bet kažkaip su vaikais tiek nereikia
aš su virtuve nei tai draugauju, nei tai ne... mano arkliukas visgi būtų kulinarija daugiau - tortai, pyragai... buvo laikas, kai važiuodama pas tėvus, kiekvieną kartą veždavausi naują tortą ar pyragą
visi laukdavo
dabar jau net neatsimenu, kada ką kepiau tokio... vien todėl, kad paskui pati valgau... nereikia man to... o šiaip... galiu daug ką gaminti, bet man tada reikia konkretaus recepto, nes fantazijos čia aš neturiu visai... ir kartais nekenčiu gamint...
ir į maisto temą, turėjau namie brokolį... stovėjo stovėjo jis, iki sugalvojau, ko noriu
radau neblogas salotas - su brokoliais, džiovintom spanguolėm... dar pagal receptą reiktų mėlyno svogūno, bet gerai ir be jo... papildomai dėjau vieną kartą graikiškus riešutus, kitą kartą kepintas saulėgrąžas (su jomis skaniau buvo), pipirų... ir maišiau su majonezu, kitas variantas su natūraliu jogurtu, bet to neturiu dabar namie, bandysiu kada...
ir į maisto temą, turėjau namie brokolį... stovėjo stovėjo jis, iki sugalvojau, ko noriu
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 18:10)
radau neblogas salotas - su brokoliais, džiovintom spanguolėm... dar pagal receptą reiktų mėlyno svogūno, bet gerai ir be jo... papildomai dėjau vieną kartą graikiškus riešutus, kitą kartą kepintas saulėgrąžas (su jomis skaniau buvo), pipirų... ir maišiau su majonezu, kitas variantas su natūraliu jogurtu, bet to neturiu dabar namie, bandysiu kada...
Sitos labai skanios salotos ir spalvingos. Patinka man jos.
Neseniai gaminau burokeliu salotas su dziovintomis slyvomis ir veganisku majonezu, tai vech...nepatiko. Kartais eksperimentai gerai, o kartais visai nepavyksta.
Kaip marginsite kiausinius su vaikais?
25d zalia.
24, 25 žalios.
Man namie antrądien žiauriai šalta
(t-ros neturiu)
Vakar buvau Paskutinės vakarienės mišiose, labai ilgos, bet labai gražios..tai taip emociškai pasikroviau ramybės
Arkliukas - konditerija
Bet tai, kadangi gamini namie, tai įtariu, kad ir su kulinarija viskas gerai
Man namie antrądien žiauriai šalta
Vakar buvau Paskutinės vakarienės mišiose, labai ilgos, bet labai gražios..tai taip emociškai pasikroviau ramybės
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 18:10)
mano arkliukas visgi būtų kulinarija daugiau - tortai, pyragai
Arkliukas - konditerija
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 18:36)
Kartais eksperimentai gerai, o kartais visai nepavyksta.
tai jau taip, aš nesu mėgėja eksperimentuoti, todėl jei ingridientai nėra tai, ką paprastai mėgstu, tai nelabai ir bandysiu... kažkaip aš čia visai neįdomi...
nedažysim
aš tik mišrainę turiu pasidaryt, gerai visų įvertintą... gavau užsakymą
QUOTE(Rasma @ 2016 03 25, 18:43)
Arkliukas - konditerija
čia iš tos serijos, kad galvoji viena, rašai kita
Mano kovo 1 - žalia.
Mes ryt bandysim natūraliau kiaušinius dažyt ir aš noriu mamai lauktuvių mielinį avinėlį iškept (tradiciškai). Sekmadienį, tai taboras..su vaikais aplankyt vyro šeimą ir mano mamą, nes ji viena vienužė švęs
Reiktų dar į mišias, bet kaip čia 6 val ryto persukus laiktodžius išsiruošt
Bet reiktų, jaustųsi visa Šv.Velykų prasmė..
Ryt ryte dar HD brows procedūra, bet paskolinau mašiną sūnėnui ir likau be ratų
Kaip nors, dėl grožio
Mes ryt bandysim natūraliau kiaušinius dažyt ir aš noriu mamai lauktuvių mielinį avinėlį iškept (tradiciškai). Sekmadienį, tai taboras..su vaikais aplankyt vyro šeimą ir mano mamą, nes ji viena vienužė švęs
Reiktų dar į mišias, bet kaip čia 6 val ryto persukus laiktodžius išsiruošt
Ryt ryte dar HD brows procedūra, bet paskolinau mašiną sūnėnui ir likau be ratų
Labas rytas
25d-žalia
Ankstyvas rytas+dviratis+geros oras=puiki dienos pradžia
Šitu reikalu pas mane užsiima Vyras,nuo tada kai Dukros atsirado,tai čia Jų visų darbas,tai net nežinau kaip Jie šiemet dažys,bet,kad į dažus merks tai faktas
Aš užsiimu maisto ruoša,o Jie kiaušinių marginimu
25d-žalia
Ankstyvas rytas+dviratis+geros oras=puiki dienos pradžia
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 19:36)
Šitu reikalu pas mane užsiima Vyras,nuo tada kai Dukros atsirado,tai čia Jų visų darbas,tai net nežinau kaip Jie šiemet dažys,bet,kad į dažus merks tai faktas
Aš užsiimu maisto ruoša,o Jie kiaušinių marginimu
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 14:16)
Nustebino, kad kraują paėmė be ašarų, auga mano vaikas
Nu ką, savaitgalis, ane?
Nustebino ir mane kai vedžiau su didele baime imti kraujo iš venos, kai buvo vos 5 metai. Subėgo visas seselių kolektyvas iš gretimų kabinetų, kad tik nukalbintų, nežiūrėtų procedūros...O maniškis taip ramiai vyrišku balsu :" Nereikia- aš jau didelis" . Ir viena seselė be jokių problemų paėmė kraują, o jis sėdi ramiai -nė krust
QUOTE(R's... @ 2016 03 25, 14:25)
Nuo erkinio encefalito. Skiepas praėjo puikiai.Eilinį kart pasielgė drąsiai
Ne, maniškis dar mažiuuuuuukas
Labas rytas
25d žalia.
Na ką, prasideda darbingas savaitgalis
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 18:36)
prisipirkau visokių lipdukų, pieštukų, lipaliukų
QUOTE(braske09 @ 2016 03 26, 09:05)
Nuo erkinio encefalito. Skiepas praėjo puikiai.Eilinį kart pasielgė drąsiai
Ne, maniškis dar mažiuuuuuukas
Šaunuolis Tavo Vyrukas
Agą jau matau,kad Taviškis jaunesnis,kažkaip galvojau,kad vienmečiai mūsų Vaikai
Taip taip,kai namie šventės,tai ir darbo gerokai daugiau,žinau. o kai eini į svečius,tikrai mažiau,nors aš visada nešuosi maisto pasigaminusi pas Uošvius,bet vistiek ne tiek reik gaminti,kai šventi namie ir dar svečių sulauki
Labas rytas, nu turgus aplankytas šaldytuvas pripildytas, dabar imsiuos šluotos ir bambėjimo
kitaip negaliu tvarkytis, arba reikia vaikus kur išsiusti, tada neliks ant ko bambėti 
Vakare bandysim su servetėlėm kiaušinius marginti, žiurėsiu kaip čia pavyks, internete nuotraukos labai gražios
su draugėm prisimainėm servetėlių, turėtu gautis gražučiai
Vakare bandysim su servetėlėm kiaušinius marginti, žiurėsiu kaip čia pavyks, internete nuotraukos labai gražios
Labas rytas su kava
25 žalia.
25 žalia.
Man nesijaučia darbymečio
Kažkaip vaikai vienu ypu 20 kiaušinių nudažė pasidalinę, nė pusvalandžio neužtruko, aš mielinę Velykų bobą baigiu kept, nuvažiavom a.a.Tėčio kapą sutvarkėm ir žvakeles uždegėm, pasimeldėm (pirmos Šv.Velykos be Jo), statau žadintuvą ryt 5.45 ir į mišias
03.26 - žalia ir netyčia pasisvėriau, nudžiugau
Norėčiau tokį rezultatą trečiadienį matyt
03.26 - žalia ir netyčia pasisvėriau, nudžiugau