Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

24-25 dienelės žalios

Kadangi MB grįžta antradieni, tai mano virtuvė atsvers duris plačiai nuo pirmadienio ir čia jau jokios svajonės apie byrantį smėlį ir bangas nepadės. Nors maistą ruošiu kiekvieną dieną, bet kažkaip su vaikais tiek nereikia 4u.gif
Atsakyti
aš su virtuve nei tai draugauju, nei tai ne... mano arkliukas visgi būtų kulinarija daugiau - tortai, pyragai... buvo laikas, kai važiuodama pas tėvus, kiekvieną kartą veždavausi naują tortą ar pyragą ax.gif visi laukdavo hihihi.gif dabar jau net neatsimenu, kada ką kepiau tokio... vien todėl, kad paskui pati valgau... nereikia man to... o šiaip... galiu daug ką gaminti, bet man tada reikia konkretaus recepto, nes fantazijos čia aš neturiu visai... ir kartais nekenčiu gamint...

ir į maisto temą, turėjau namie brokolį... stovėjo stovėjo jis, iki sugalvojau, ko noriu biggrin.gif radau neblogas salotas - su brokoliais, džiovintom spanguolėm... dar pagal receptą reiktų mėlyno svogūno, bet gerai ir be jo... papildomai dėjau vieną kartą graikiškus riešutus, kitą kartą kepintas saulėgrąžas (su jomis skaniau buvo), pipirų... ir maišiau su majonezu, kitas variantas su natūraliu jogurtu, bet to neturiu dabar namie, bandysiu kada...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 18:10)
ir į maisto temą, turėjau namie brokolį... stovėjo stovėjo jis, iki sugalvojau, ko noriu biggrin.gif radau neblogas salotas - su brokoliais, džiovintom spanguolėm... dar pagal receptą reiktų mėlyno svogūno, bet gerai ir be jo... papildomai dėjau vieną kartą graikiškus riešutus, kitą kartą kepintas saulėgrąžas (su jomis skaniau buvo), pipirų... ir maišiau su majonezu, kitas variantas su natūraliu jogurtu, bet to neturiu dabar namie, bandysiu kada...

Sitos labai skanios salotos ir spalvingos. Patinka man jos.
Neseniai gaminau burokeliu salotas su dziovintomis slyvomis ir veganisku majonezu, tai vech...nepatiko. Kartais eksperimentai gerai, o kartais visai nepavyksta.

Kaip marginsite kiausinius su vaikais?

25d zalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 25 kovo 2016 - 18:37
24, 25 žalios.

Man namie antrądien žiauriai šalta unsure.gif (t-ros neturiu)
Vakar buvau Paskutinės vakarienės mišiose, labai ilgos, bet labai gražios..tai taip emociškai pasikroviau ramybės rolleyes.gif
QUOTE(wicked @ 2016 03 25, 18:10)
mano arkliukas visgi būtų kulinarija daugiau - tortai, pyragai

Arkliukas - konditerija tongue.gif
Bet tai, kadangi gamini namie, tai įtariu, kad ir su kulinarija viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 18:36)
Kartais eksperimentai gerai, o kartais visai nepavyksta.

tai jau taip, aš nesu mėgėja eksperimentuoti, todėl jei ingridientai nėra tai, ką paprastai mėgstu, tai nelabai ir bandysiu... kažkaip aš čia visai neįdomi...

nedažysim blush2.gif išvažiuojam, tai nebent ten...
aš tik mišrainę turiu pasidaryt, gerai visų įvertintą... gavau užsakymą biggrin.gif (Pekino kopūstas, vištiena, žalios vynuogės ir kepintos saulėgrąžos, maišoma būtinai su Hellmann's majonezu)
QUOTE(Rasma @ 2016 03 25, 18:43)
Arkliukas - konditerija tongue.gif
Bet tai, kadangi gamini namie, tai įtariu, kad ir su kulinarija viskas gerai smile.gif

čia iš tos serijos, kad galvoji viena, rašai kita biggrin.gif net taisyti tingiu, nes ir taip supratot, ką norėjau parašyt... su šiaip gaminimu pas mane nėra taip gerai, kaip su tortais laugh.gif
Atsakyti
Mano kovo 1 - žalia.

Mes ryt bandysim natūraliau kiaušinius dažyt ir aš noriu mamai lauktuvių mielinį avinėlį iškept (tradiciškai). Sekmadienį, tai taboras..su vaikais aplankyt vyro šeimą ir mano mamą, nes ji viena vienužė švęs verysad.gif
Reiktų dar į mišias, bet kaip čia 6 val ryto persukus laiktodžius išsiruošt ax.gif Bet reiktų, jaustųsi visa Šv.Velykų prasmė..

Ryt ryte dar HD brows procedūra, bet paskolinau mašiną sūnėnui ir likau be ratų g.gif Kaip nors, dėl grožio biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

25d-žalia thumbup.gif
Ankstyvas rytas+dviratis+geros oras=puiki dienos pradžia thumbup.gif

QUOTE(airv @ 2016 03 25, 19:36)

Šitu reikalu pas mane užsiima Vyras,nuo tada kai Dukros atsirado,tai čia Jų visų darbas,tai net nežinau kaip Jie šiemet dažys,bet,kad į dažus merks tai faktas biggrin.gif
Aš užsiimu maisto ruoša,o Jie kiaušinių marginimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 25, 14:16)
4u.gif

Nustebino, kad kraują paėmė be ašarų, auga mano vaikas  smile.gif
Nu ką, savaitgalis, ane?  cool.gif  O manęs darbo krūva laukia  59.gif

Nustebino ir mane kai vedžiau su didele baime imti kraujo iš venos, kai buvo vos 5 metai. Subėgo visas seselių kolektyvas iš gretimų kabinetų, kad tik nukalbintų, nežiūrėtų procedūros...O maniškis taip ramiai vyrišku balsu :" Nereikia- aš jau didelis" . Ir viena seselė be jokių problemų paėmė kraują, o jis sėdi ramiai -nė krust biggrin.gif aišku aš vos iš klumpių neišvirtau biggrin.gif Sakė pirmas vaikas toks drąsus biggrin.gif Dabar jau kai paskutinį kart buvom dantukų pasitikrint, tai prašė ir filmukų nebejungt, nes jis jau didelis lotuliukas.gif

QUOTE(R's... @ 2016 03 25, 14:25)
Nuo ko skiepysi?
O Tavo Berniukas jau pirmokas ar dar tik šiemet eis į mokyklą? rolleyes.gif

Nuo erkinio encefalito. Skiepas praėjo puikiai.Eilinį kart pasielgė drąsiai thumbup.gif
Ne, maniškis dar mažiuuuuuukas biggrin.gif rudeny eis į paruošiamąją cool.gif

Labas rytas 4u.gif
25d žalia.

Na ką, prasideda darbingas savaitgalis cool.gif atsikėliau 6 val-kaip į darbą. Darbų krūva-namų tvarkymas, valgio ruošimas, kiaušinių dažymas. Šiais metais Velykas atvažiuos švęsti pas mus. Tai yra kas veikia namuose cool.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2016 03 25, 18:36)

25d zalia.

prisipirkau visokių lipdukų, pieštukų, lipaliukų lotuliukas.gif (ką radau prekybcentry įdomesnio būtent kiaušiniams ) Pirkau kad vaikui patiktų margint, nes jau antra savaitė zyzia kad nori dažyt kiaušinius. Plius pasiruošęs vieną kitą kiaušinį spalvint tik su flomasteriais lotuliukas.gif na tegu, žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 03 26, 09:05)

Nuo erkinio encefalito. Skiepas praėjo puikiai.Eilinį kart pasielgė drąsiai thumbup.gif
Ne, maniškis dar mažiuuuuuukas biggrin.gif rudeny eis į paruošiamąją cool.gif

Šaunuolis Tavo Vyrukas thumbup.gif
Agą jau matau,kad Taviškis jaunesnis,kažkaip galvojau,kad vienmečiai mūsų Vaikai biggrin.gif Sumaišiau blush2.gif
Taip taip,kai namie šventės,tai ir darbo gerokai daugiau,žinau. o kai eini į svečius,tikrai mažiau,nors aš visada nešuosi maisto pasigaminusi pas Uošvius,bet vistiek ne tiek reik gaminti,kai šventi namie ir dar svečių sulauki biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nu turgus aplankytas šaldytuvas pripildytas, dabar imsiuos šluotos ir bambėjimo 4u.gif kitaip negaliu tvarkytis, arba reikia vaikus kur išsiusti, tada neliks ant ko bambėti tongue.gif
Vakare bandysim su servetėlėm kiaušinius marginti, žiurėsiu kaip čia pavyks, internete nuotraukos labai gražios bigsmile.gif su draugėm prisimainėm servetėlių, turėtu gautis gražučiai
Atsakyti
Labas rytas su kava cool.gif

25 žalia.

Atsakyti
Man nesijaučia darbymečio g.gif Kažkaip vaikai vienu ypu 20 kiaušinių nudažė pasidalinę, nė pusvalandžio neužtruko, aš mielinę Velykų bobą baigiu kept, nuvažiavom a.a.Tėčio kapą sutvarkėm ir žvakeles uždegėm, pasimeldėm (pirmos Šv.Velykos be Jo), statau žadintuvą ryt 5.45 ir į mišias bigsmile.gif

03.26 - žalia ir netyčia pasisvėriau, nudžiugau smile.gif Norėčiau tokį rezultatą trečiadienį matyt smile.gif
Atsakyti