QUOTE(Irony @ 2016 04 08, 10:10)
Amariliai, man ta mergaite ne itin patinka, nes manoji pradeda perimti jos buda ir nuotaikas, o ji tikrai ne tokia. Tikrai neatstumiu tos mergaites ir nesakau, kad nedraugautu, dar ir pasiulau pasikviesti pazaisti. Manau ir pas ja ne tiek budas, kiek aplinkybes taip ja suformavo, mamos elgesys, jei konkreciau, kai ji paverciama oziuoto brolio nuraminimo priemone.
Del tvarkos pasiulymas geras

tik jei tai klausimas, i kuri klausiancioji atsakyma zino, nelabai matau prasmes traukti kortas. Nebent tik kortas be interpretavimo. Arba pabaigoje, kai jau pasako atsakyma.
4 pentakliai manau gali rodyti savigina nuo isorinio pasaulio. Toks ale "tik as pats save suprantu ir tik pars savimi galiu pasirupinti".
a. tai jin gal tiesiog pavargus pirma laiko.
del 4 pent. savigyna nuo isores gali but, jis vaizduoja abejinga, jeigu ant jo reki. jeigu nereki, tai jau islemena ka tais.
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 08, 10:54)
4 pen- galvoju kam jam siuo metu yra gerai kaip yra,kadangi kojos uzimtos jis toliau eiti kaip ir nesiruosia, panasiai galvoju ir ir apie riteri apv, toks daugiau apatiskas viskam, ji reikia uzimti sudominti kazkuo( idomu koks jo zodiakas)
10 tauriu, romantikas nemegsta greitu pokyciu, megsta ramybe idile, nu zodziu ne laukinis ir nesibastantis gatvemis ieskodamas nuotukiu
mjo, lopas, jam gerai kaip yra. nedirba, profkej mokosi, niekas nedomina - cia faktai, kuriuos jau issiaiskinau. del romantikos tai nezinau, kiek to bastymosi irgi nezinau, bet visos sunybes buna iskreciamos butent namuose. tai gali but, kad namiseda.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 08, 14:55)
as keturias monetas interpretuociau kaip gobsuma. gal jis labai taupus jaunuolis arba tiesiog truputi "skrega", nemegsta islaidauti. dar sakyciau intravertas, nepuolantis bendrauti su visiais is eiles. daugiau tylenis, pasyvus zmogus. gali buti ir truputi egoistas, savimyla.
taip, intravertas. nezinau del skupumo. jis turi pinigu, bet negaliu suprasti kiek. mano suvokimu ji finansuoja tevai. pvz butas bendrike jo vardu, nupirktas tevu. nu bendrike, jau reik suprast, kad ne karaliski apartamentai. bet jeigu graziai paprasau, tai mergai iskviecia taxa namo parvaziuot, uztat dovanos ji jokios nera is jo gavusi (dar lyginu su kitais jos kavalieriais, buvusiais). Tai arba turei mazai, arba skregina.
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 08, 19:28)
Amariliai, koks romeo charakteris? ziurejau su durerio kalade.
6 lazdos, Imperatore, 10 monetu.
na, manau, kad jis garbetroska, medziotojas. kantrus, pastovus, ne baltarankis-darbo nesibaido. del Imperatores, tai bijau, kad ji mane pradejo persekioti... arba rodo moteriskus vaikinuko bruozus. galbut namiseda, kurybiska asmenybe.
Ot cia uzsifiksuoju ir bus matyt veliau. Imperatore galiu but jam tiek as, prisikabinus dabar, tiek apylinkes inspektore. man paskutiniu metu Imperatore rodo teisines sistemos atstoves. Bet tai man.
Vakar dar kalbejau su juo, vienas vyresnis zmogas dave patarimu kaip pakalbet, traukiu papildomas, kaip jam pokalbis pasirode, kokia itaka to. Tauriu pazas apv, pent dama apv, 9 taures apv. Nuotaikite turejo tikrai sugesti, nes siaip tai santaza panaudojau. A su Dziuljeta nebuvo susitikes vakare, nors tiesiogiai neuzdraudziau nei vienam.
4 pentakliams papildoma dabar issitrauksiu pati. 7 pent apv. Nu vis tik manau, kad lopas ir nieko nesiekiantis personazas, islaikomas mamytes ir tetuko. Nemanau, kad skrega, manau, kad pinigu maziau, nei atrodo. Gal klystu.