Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(blykste38 @ 2016 04 08, 11:54)
4 pen- galvoju kam jam siuo metu yra gerai kaip yra,kadangi kojos uzimtos jis toliau eiti kaip ir nesiruosia, panasiai galvoju ir ir apie riteri apv, toks daugiau apatiskas viskam, ji reikia uzimti sudominti kazkuo( idomu koks jo zodiakas)
10 tauriu, romantikas nemegsta greitu pokyciu, megsta ramybe idile, nu zodziu ne laukinis ir nesibastantis gatvemis ieskodamas nuotukiu smile.gif
Papildyta:
vyras paprase ismest jam kortas, ikisau i rankas sakau maisyk,sako o man gali imt jas, tai va ir pasimeciau ar galima duot kortas kitam maisyti ar ne , siaip niekam kortu nekeliu o cia kazkaip uzprase ir sutikau smile.gif
Papildyta:
ir da praktikai klausimelis, sekmadieni uzkviesti i baliu taigi sakykit kuo uzsiimu siuo metu

Kortas kitiems duoti galima, jei tik yra tam noro. Jos viso labo tera paveiksleliai smile.gif nors pas mane jauciu jau iprotos yra issivystes, kad kortas maisyt ir traukt turiu pati biggrin.gif bet jei nori siaip paziuret - prasom, vartyk jas i sveikata biggrin.gif

Man snd galva skauda, kortu netrauksiu, bet trecia akia bando sakyt, kad arba aprangos arba apavo ieskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 07, 07:46)
Prisiduodu  4u.gif Man nepatinka tos mergaites charakteris, jis labai pesimistinis ir net depresyvus sakyciau blush2.gif

Praktika:
Ka vakar turejau daryti, ko nemegstu ir kodel? Arba ka vakar veikiau neplanuotai? Sie klausimai susije tarpusavy, tai kuris jau jums labiau patinka biggrin.gif

Skeptru 2 apv, disku riteris apv, jega
Pries apsispresdama svarstei ar is vis tuo uzsiimti
Galbut norejai pabut viena patinginiaut ar uzsiimt sau miela veikla
Ko gero teko pabendraut su asmeniu kuriam reikalingas demesys, tiksliau gal teko savo kontroliuot bendraujant 😉
Atsakyti
as keturias monetas interpretuociau kaip gobsuma. gal jis labai taupus jaunuolis arba tiesiog truputi "skrega", nemegsta islaidauti. dar sakyciau intravertas, nepuolantis bendrauti su visiais is eiles. daugiau tylenis, pasyvus zmogus. gali buti ir truputi egoistas, savimyla.

as del tvarkos pilnai sutinku. tik nezinau kaip jus, bet as asmeniskai jau pavargau nuo buitiniu klausimu "ka veikiau, kur ejau, ka valgiau".. noretusi truputi sudetingesnius detektyvus panagrineti. mano nuomone galime drasiai padelioti viena kitai ir del dar tik busimu ivykiu. tik, kad nereiktu laukti menesiais atsakymo, galima delioti pvz kaip seksis darbo pokalbis, kuris bus kita sav. kad butu greitas atsakymas. arba tiesiog kazkokia painia situacija issiaiskinti ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 08, 10:39)
Kortas kitiems duoti galima, jei tik yra tam noro. Jos viso labo tera paveiksleliai smile.gif nors pas mane jauciu jau iprotos yra issivystes, kad kortas maisyt ir traukt turiu pati biggrin.gif bet jei nori siaip paziuret - prasom, vartyk jas i sveikata biggrin.gif

Man snd galva skauda, kortu netrauksiu, bet trecia akia bando sakyt, kad arba aprangos arba apavo ieskai biggrin.gif

Susije su apranga bet nepaieskos, lauksiu gal kas dar paziures
Atsakyti
Amariliai, koks romeo charakteris? ziurejau su durerio kalade.

6 lazdos, Imperatore, 10 monetu.

na, manau, kad jis garbetroska, medziotojas. kantrus, pastovus, ne baltarankis-darbo nesibaido. del Imperatores, tai bijau, kad ji mane pradejo persekioti... arba rodo moteriskus vaikinuko bruozus. galbut namiseda, kurybiska asmenybe.
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 08, 10:10)
Amariliai, man ta mergaite ne itin patinka, nes manoji pradeda perimti jos buda ir nuotaikas, o ji tikrai ne tokia. Tikrai neatstumiu tos mergaites ir nesakau, kad nedraugautu, dar ir pasiulau pasikviesti pazaisti. Manau ir pas ja ne tiek budas, kiek aplinkybes taip ja suformavo, mamos elgesys, jei konkreciau, kai ji paverciama oziuoto brolio nuraminimo priemone.  4u.gif

Del tvarkos pasiulymas geras  4u.gif tik jei tai klausimas, i kuri klausiancioji atsakyma zino, nelabai matau prasmes traukti kortas. Nebent tik kortas be interpretavimo. Arba pabaigoje, kai jau pasako atsakyma.

4 pentakliai manau gali rodyti savigina nuo isorinio pasaulio. Toks ale "tik as pats save suprantu ir tik pars savimi galiu pasirupinti".

a. tai jin gal tiesiog pavargus pirma laiko.
del 4 pent. savigyna nuo isores gali but, jis vaizduoja abejinga, jeigu ant jo reki. jeigu nereki, tai jau islemena ka tais.

QUOTE(blykste38 @ 2016 04 08, 10:54)
4 pen- galvoju kam jam siuo metu yra gerai kaip yra,kadangi kojos uzimtos jis toliau eiti kaip ir nesiruosia, panasiai galvoju ir ir apie riteri apv, toks daugiau apatiskas viskam, ji reikia uzimti sudominti kazkuo( idomu koks jo zodiakas)
10 tauriu, romantikas nemegsta greitu pokyciu, megsta ramybe idile, nu zodziu ne laukinis ir nesibastantis gatvemis ieskodamas nuotukiu smile.gif

mjo, lopas, jam gerai kaip yra. nedirba, profkej mokosi, niekas nedomina - cia faktai, kuriuos jau issiaiskinau. del romantikos tai nezinau, kiek to bastymosi irgi nezinau, bet visos sunybes buna iskreciamos butent namuose. tai gali but, kad namiseda.

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 08, 14:55)
as keturias monetas interpretuociau kaip gobsuma. gal jis labai taupus jaunuolis arba tiesiog truputi "skrega", nemegsta islaidauti. dar sakyciau intravertas, nepuolantis bendrauti su visiais is eiles. daugiau tylenis, pasyvus zmogus. gali buti ir truputi egoistas, savimyla.

taip, intravertas. nezinau del skupumo. jis turi pinigu, bet negaliu suprasti kiek. mano suvokimu ji finansuoja tevai. pvz butas bendrike jo vardu, nupirktas tevu. nu bendrike, jau reik suprast, kad ne karaliski apartamentai. bet jeigu graziai paprasau, tai mergai iskviecia taxa namo parvaziuot, uztat dovanos ji jokios nera is jo gavusi (dar lyginu su kitais jos kavalieriais, buvusiais). Tai arba turei mazai, arba skregina.

QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 08, 19:28)
Amariliai, koks romeo charakteris? ziurejau su durerio kalade.

6 lazdos, Imperatore, 10 monetu.

na, manau, kad jis garbetroska, medziotojas. kantrus, pastovus, ne baltarankis-darbo nesibaido. del Imperatores, tai bijau, kad ji mane pradejo persekioti... arba rodo moteriskus vaikinuko bruozus. galbut namiseda, kurybiska asmenybe.

Ot cia uzsifiksuoju ir bus matyt veliau. Imperatore galiu but jam tiek as, prisikabinus dabar, tiek apylinkes inspektore. man paskutiniu metu Imperatore rodo teisines sistemos atstoves. Bet tai man.

Vakar dar kalbejau su juo, vienas vyresnis zmogas dave patarimu kaip pakalbet, traukiu papildomas, kaip jam pokalbis pasirode, kokia itaka to. Tauriu pazas apv, pent dama apv, 9 taures apv. Nuotaikite turejo tikrai sugesti, nes siaip tai santaza panaudojau. A su Dziuljeta nebuvo susitikes vakare, nors tiesiogiai neuzdraudziau nei vienam.
4 pentakliams papildoma dabar issitrauksiu pati. 7 pent apv. Nu vis tik manau, kad lopas ir nieko nesiekiantis personazas, islaikomas mamytes ir tetuko. Nemanau, kad skrega, manau, kad pinigu maziau, nei atrodo. Gal klystu.
Atsakyti
o Jus imtepretuojat is to ka paveiksleliuos matot ar is reiksmiu pateiktu? jei tarkim bandant kazka pav. izvelgt kaip izvelgt kazka kai apversta korta?
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 08, 16:10)
Susije su apranga bet nepaieskos, lauksiu gal kas dar paziures

Prisiduodu: maziausiam siuvau pati kelnes ir liemene 😀
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 09, 18:59)
o Jus imtepretuojat is to ka paveiksleliuos matot ar is reiksmiu pateiktu? jei tarkim bandant kazka pav. izvelgt kaip izvelgt kazka kai apversta korta?

Atkreipiu kazkiek demesi i paveiksliukus bet is ju skaityt nemoku taigi skaitineju reiksmes
Atsakyti
nesu mokytoja ir neturiu net jokiu duotybiu i ta puse, ir taipogi nesijauciu kompetetinga kazka aiskinti. bet kai jau akis tiesiogine to zodzio prasme dreskia klaikios mokymosi klaidos, tai leisiu sau pasakyti. mokytis svetimas reiksmes yra blogiau, nei blogai, taip galima nutaikyt tik i visu miestu bureju lygmeni, jeigu toks tikslas - valio, jeigu ne, tai geriau to nedaryti pradzioj. veliau jau galima pasiziurinet del smalsumo, kai jau turi bendra supratima. pradzioj yra duota literaturos apsciai, ka skaityt, kad suvokti is esmes kas yra Taro, kas yra esme kiekvieno arkano. Ta suvokti taipogi padeda kasdienis kortu traukimas, dienos kortos, ivairiais klausimais traukimas, ir Galvojimas plius skaitymas adekvacios literaturos, kurios per visas Taro mokymosi temas buvo rekomenduota tiek, kad vezimu vezk, visam gyvenimui bus gana. Kas nemoka jokios kalbos be lietuviu, kas nesugeba pasidometi daugiau, nei reiksmemis, bet ir simbolika, kulturiniais dalykais, tiesiog okultizmu, psixologija, tam tikra filosofija, kabala ir t.t. ir t.t., tam neduota ir geriau nekompromituoti Taro vardo ir negaisti laiko cia, bei neklaidinti kitu. Suprantu, kad viskas skamba nemaloniai, bet jei nori ko nors ismokti, mokytis reikia, kitaip nebus. gabumai reikalingi, bet gabumai bet kuriame dalyke sudaro 1 procenta, o like 99 yra darbas. O cia darbas yra rimtesnis, nei kazkieno reiksmiu iskalimas mintinai. Kam nepatiko, ignoruokite.

Arba susiraskite Mokytojus gyvai. Ta pati pasakys, nebent irgi ten... rudaakis jaunikis is rytu puses atjoja, o tamsi drauge pinigus vagia. Dar geresni skaiciau neseniai burima, pacituosiu istrauka: "nuo jusu paslepti likimo ratai". Kam tiks tokie mokytojai, cool, reiksmes ismoksit greit. O kam ne - susirasti irgi bus darbas. Sunkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 09 balandžio 2016 - 20:50
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 09, 19:40)
nesu mokytoja ir neturiu net jokiu duotybiu i ta puse, ir taipogi nesijauciu kompetetinga kazka aiskinti. bet kai jau akis tiesiogine to zodzio prasme dreskia klaikios mokymosi klaidos, tai leisiu sau pasakyti. mokytis svetimas reiksmes yra blogiau, nei blogai, taip galima nutaikyt tik i visu miestu bureju lygmeni, jeigu toks tikslas - valio, jeigu ne, tai geriau to nedaryti pradzioj. veliau jau galima pasiziurinet del smalsumo, kai jau turi bendra supratima. pradzioj yra duota literaturos apsciai, ka skaityt, kad suvokti is esmes kas yra Taro, kas yra esme kiekvieno arkano. Ta suvokti taipogi padeda kasdienis kortu traukimas, dienos kortos, ivairiais klausimais traukimas, ir Galvojimas plius skaitymas adekvacios literaturos, kurios per visas Taro mokymosi temas buvo rekomenduota tiek, kad vezimu vezk, visam gyvenimui bus gana. Kas nemoka jokios kalbos be lietuviu, kas nesugeba pasidometi daugiau, nei reiksmemis, bet ir simbolika, kulturiniais dalykais, tiesiog okultizmu, psixologija, tam tikra filosofija, kabala ir t.t. ir t.t., tam neduota ir geriau nekompromituoti Taro vardo ir negaisti laiko cia, bei neklaidinti kitu. Suprantu, kad viskas skamba nemaloniai, bet jei nori ko nors ismokti, mokytis reikia, kitaip nebus. gabumai reikalingi, bet gabumai bet kuriame dalyke sudaro 1 procenta, o like 99 yra darbas. O cia darbas yra rimtesnis, nei kazkieno reiksmiu iskalimas mintinai. Kam nepatiko, ignoruokite.

Arba susiraskite Mokytojus gyvai. Ta pati pasakys, nebent irgi ten... rudaakis jaunikis is rytu puses atjoja, o tamsi drauge pinigus vagia. Dar geresni skaiciau neseniai burima, pacituosiu istrauka: "nuo jusu paslepti likimo ratai". Kam tiks tokie mokytojai, cool, reiksmes ismoksit greit. O kam ne - susirasti irgi bus darbas. Sunkus.

Nu bet ir palyginimas sakes, gerai jei jus tas korta n metu rankose laikot, leidziama ir taip issireiksti, mano darbas kitoks o kortos sau asmeniskai, cia tas pats kai as parodyciau foto ir pasakyciau pasiuk toki pat , literaturos n o praktikos 0,gal reiktu tada atskiru temu taro pradedantiems ir pazengusiems
Atsakyti
pritariu Amariliams 100%! jeigu norite nors kiek pazinti Taro kortas rimtesniam lygmeny reikia dirbti su jomis, skaityti atitinkama literatura, daryti uzduotis, vesti Taro zurnala, dometis ir t.t.
bet kiekvienas zmogus atsirenka ko jam reikia.. pvz as pazinojau viena mergina, kuri irgi mokinosi delioti Taro kortas. ir jai mokytoja dave standartines reiksmes pradedantiesiems. pacias pirmas reiksmes galima sakyti.. na, ir jai to pilnai uzteko! biggrin.gif ji tikriausiai ir po siai dienai delioja kortas ir skaito ar nurasineja kitiems tas duotas reiksmes ir jai viskas gerai.. biggrin.gif ir ji tikriausiai net neturi tokiu ideju, kad labiau pasidometi Taro pasauliu, paskaityti kokia knyga apie tai ir t.t. ir pan. a, beje, moka dar Keltu Kryziu delioti.. ir bruzina ta Keltu Kryziu visiems klausimams.. nesvarbu santykius ziuri, darba ar kita klausima.. visada Keltu Kryzius sueina.. biggrin.gif bet jai tai patinka, jai gerai, ji taip delioja ir kitaip tikriausiai nezino.. smile.gif tai vat..

as tai manau, kad Taro kortos, tai toks dalykas, kuris atspindi ir mus pacius. ir kiek mes zinom apie jas, kokia reiksme suteikiam kortoms, kokias interpretacijas esam ismoke ar isdirbe, taip js mums ir rodo. tiek sluoksniu ir atsidaro. pvz tai merginai kur minejau, kortos rodys standartines reiksmes.. kitai, pazengusiai rodys truputi daugiau.. o profesionaliam tarologui rodys dar daugiau.. plius priklauso kokias ezoterines sritis su kortom susiesim, taip irgi rodys. pvz astrologija, simbolizma, mitines reiksmes ir pan.

Atsakyti
Man labiausiai patiko trys Mary K. Greer taisykles:

1. read a lot of books about Tarot
2. put down the books.
3. practice, practice, practice!

1. skaitykit labai daug knygu apie taro.
2. padekit visas knygas
3. praktika, praktika, praktika!

Papildyta:
cia dar i bureju tema.. man tai baisiausia ir juokingiausia, kai sako, kad Taro kortos gali parodyti kas gims: berniukas ar mergaite.. na, jus man pasakykit, kokia korta tai parodo?.. na, gerai, tarkim iskrito 8 taures.. tai kas cia? berniukas ar mergaite? o jeigu trys kardai? na, man tikrai nelogiskai skamba..
Atsakyti