Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Irony @ 2016 04 05, 20:45)
Rodo, 2 kardai tikrai i tema mirksiukas.gif

Blykste, atsiprasau, jei jau rasei, o as is naujo perklausiu, bet man iskilo klausimas, kiek laiko tu su taro? Kortos krenta tau tikrai teisingai, bet jau kelis kartus skaitau tavas interpretacijas ir jos tokios idomios. Kyla klausimas, ar tikrai visas kortas surasai ir jei taip, tai is kur tada imi reiksmes ar kur ju mokeisi? 4u.gif

Naujoke as su taro, niekur nesimokiau kol kas nors labai noreciau, pati bandau ieskot aprasymu ir rusu ir anglu kalba, tiesiog kai savamoksle tai nelabai ir zinau kur tu reiksmiu mokintis 😉
Atsakyti
Neturiu galimybes traukt korta bet pakomentuosiu blykstes kardu du.

Man atrodo tau si drauge nepatinka del lengvabudiskumo. Kadangi vaikui 7m tai gal tebu poziurio lengvabudisko i mokslus. Namu darbus. Popamokine veikla.

Man si korta i "pareigos neatlikima" nesa.
Papildyta:
Irony i tavo klausima blykstes korta painterpretavau wink.gif
Atsakyti
[quote=Ritandra,2016 04 05, 19
Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku
Disku pazas- gera zinia
Kad gabus talentingas turbut nereik nei sakyt, meniskos sielos , galbut tai koks apdovanojimas ar prizas, sakyciau karjera bet juk cia vaikas 😉
Kardu dama- bloga zinia
Galbut mokytoja ar trenere , moteris ambicinga valdinga ir viskas turi but pagal ja, nesuprantu ko cia ta moteris , gal jis nepakluso jai ar netgi susigincijo, nu zodziu tiek
Atsakyti
[quote=blykste38,2016 04 06, 00:02]
[quote=Ritandra,2016 04 05, 19
Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku
Disku pazas- gera zinia
Kad gabus talentingas turbut nereik nei sakyt, meniskos sielos , galbut tai koks apdovanojimas ar prizas, sakyciau karjera bet juk cia vaikas 😉
Kardu dama- bloga zinia
Galbut mokytoja ar trenere , moteris ambicinga valdinga ir viskas turi but pagal ja, nesuprantu ko cia ta moteris , gal jis nepakluso jai ar netgi susigincijo, nu zodziu tiek
[/quote]

Antra klausima kardu dama priskirciau kad as cia, nes issiaiskindama ir imdamadi priemoniu buvau pikta. Karinga ir gincijaus wink.gif
Bet priezasties nematai gal kortu trauk tris ne 1...
Atsakyti
Prie to pacio ir uzklausiu, ar imanoma internetu mokintis jei taip tai kur ir kaip, o tai blaskydamasi tarp keliu kalbu galva nusisuksiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 21:11)
Antra klausima kardu dama priskirciau kad as cia, nes issiaiskindama ir imdamadi priemoniu buvau pikta. Karinga ir gincijaus wink.gif
Bet priezasties nematai gal kortu trauk tris ne 1...

Skeptru 5 apv- priezastis
Nesaziningumas, melavimas
Atsakyti
joa, viena problem yra su vandentiekiu, o kardu trys, nu gerai, pasakysiu biggrin.gif prailgintojas sudege ir rozete sudegino. nu susikniso ta vieta, i kuria trys kardai sulenda, sitaip matau biggrin.gif o kas man pasidaro nuo streso, tai niekas nepaziurejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 06, 06:16)
joa, viena problem yra su vandentiekiu, o kardu trys, nu gerai, pasakysiu biggrin.gif prailgintojas sudege ir rozete sudegino. nu susikniso ta vieta, i kuria trys kardai sulenda, sitaip matau biggrin.gif o kas man pasidaro nuo streso, tai  niekas nepaziurejo biggrin.gif

Klausimas skirtas buvo Ritandrai,negrazu kistis ten kur neklausia 😀
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 06, 08:50)
Klausimas skirtas buvo Ritandrai,negrazu kistis ten kur neklausia 😀

lotuliukas.gif taigi cia praktikos tema lotuliukas.gif jei adresuota Ritandrai, tai sulauks jos atsakymo ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 22:51)
Del B tai du klausimai. Viena gera zinia susijusia suzinojau apie savo vaika B kokia ji? Apie k du kuo susija?

Kitas klausimas koki bloga dalyka ar zinia suzinojau apie savo vaika B?

Uztat ir klausiu kodel viena korta wink.gif kardinaliem klausimam.

kad reiksmiu nezinau, o bandyt kazka paveikslely izvelgt sunkiai sekas
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 21:48)
Niekas neteisia, tiesiog as suprantu ka tu turejai uomenyje, tiesiog nedekingai sakini sudejai ir uzsipuole wink.gif 

Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku.

Paziurekit pirma zinia susijus su B?

Antra gal labiau ka issiaiskinau apie savo vaika B?

Truputi turiu reikalu ir darbo neprisedu pati ismest kortu. Bet mano klausimai kaip visad. Neeiliniai  lotuliukas.gif 
Palengvinu viena zinia gera kita ne.

Pirma zinia
LR (apv III)/ 9K (apv 10P)/ apv TQ (T1)
Nelabai isivaizduoju zinok... Gal kkokioj nors srity savo vaiku abejojote, nepasitikejote (ar jis pats savimi) ir likote patenkinti? Kiek metu tavo sunui? Siaip dar galeciau pritempti, kad gal suzinojai, kad kokia panele turi blush2.gif

Antra zinia
apv 10P (LR) / apv XV (apv 4L) / apv 10L (apv IX)
Ir vel nelabai isivaizduoju biggrin.gif Siandien, matyt, man ne kortu diena biggrin.gif Manau jis kazka nuo jusu labai slepe, nes zinojo, kad tai nepatiks. Speju, kad arba nesimoke, is pamoku pabego, arba pinigu slapta isleido ne tam, kam jie buvo skirti.

Amariliai, nors jau prisidavei su buitinem problemom, vistiek istraukiau biggrin.gif

teismas ir apverstas saikingumas. Teisma prie vandentiekio problemu galeciau pritempti (ypac, jei tai vonios kambaryje ir tualetas kartu su vonia biggrin.gif). Bet saikingumo prie elektros nilabai... Virtuvej tas elektros lizdas? Bet abi DA iskrito, tai matyt reiktu tau tas problemas spresti kuo greiciau, kad nebutu didesniu bedu 4u.gif
Kaip organizmas reaguoja i stresa? LQ / apv 8K / III. Nekomentuosiu, bet kazkaip kitokiu kortu tikejausiu, kiek supratau, sitas etapas jau buvo ir dabar kitas etapas. Parasysiu AZ, tegul kitos merginos dar istraukia 4u.gif

Atsakyti
je, virtuvej. man apverstas saikingumas jau buvo parodes pavoju ta pati anksciau.
o del streso tai jop, tas etapas buvo, dabar naujas, bet Irony, nesazininga, nes Tu tai zinai biggrin.gif vakar sakiau, matyt nepastebejai biggrin.gif

Blykste, sitoj temoj gali kistis visur. Cia matyt po vakarykstes nedekingos temos nagrinejimo visos sujautrejo, pamirstam gi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 06 balandžio 2016 - 10:29
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 06, 11:26)
je, virtuvej. man apverstas saikingumas jau buvo parodes pavoju ta pati anksciau.
o del streso tai jop, tas etapas buvo, dabar naujas, bet Irony, nesazininga, nes Tu tai zinai biggrin.gif vakar sakiau, matyt nepastebejai biggrin.gif

Blykste, sitoj temoj gali kistis visur. Cia matyt po vakarykstes nedekingos temos nagrinejimo visos sujautrejo, pamirstam gi wink.gif

Tai del to as ir nekomentavau, kitur as tau parasiau komentara mirksiukas.gif o pasipraktikuot man norisi, viskas cia saziningai, gi ir problemas jau atskleidei, o vistiek traukiau tongue.gif
Atsakyti