Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

at visur su savim nesuojatee kortas, siandien labai norejau pasiimt i darba nors laiko net aki uzmest i jas netureciau kada
Atsakyti
[quote=blykste38,2016 04 06, 00:02]
[quote=Ritandra,2016 04 05, 19
Mergaites ka as siandien suzinojau? Dvi zinias abi susijusios su mano vaiku
Disku pazas- gera zinia
Kad gabus talentingas turbut nereik nei sakyt, meniskos sielos , galbut tai koks apdovanojimas ar prizas, sakyciau karjera bet juk cia vaikas 😉
Kardu dama- bloga zinia
Galbut mokytoja ar trenere , moteris ambicinga valdinga ir viskas turi but pagal ja, nesuprantu ko cia ta moteris , gal jis nepakluso jai ar netgi susigincijo, nu zodziu tiek
[/quote]

tiesiai i desimtuka
Papildyta:
[quote=Irony,2016 04 06, 11:55]
Pirma zinia
LR (apv III)/ 9K (apv 10P)/ apv TQ (T1)
Nelabai isivaizduoju zinok... Gal kkokioj nors srity savo vaiku abejojote, nepasitikejote (ar jis pats savimi) ir likote patenkinti? Kiek metu tavo sunui? Siaip dar galeciau pritempti, kad gal suzinojai, kad kokia panele turi blush2.gif

Antra zinia
apv 10P (LR) / apv XV (apv 4L) / apv 10L (apv IX)
Ir vel nelabai isivaizduoju biggrin.gif Siandien, matyt, man ne kortu diena biggrin.gif Manau jis kazka nuo jusu labai slepe, nes zinojo, kad tai nepatiks. Speju, kad arba nesimoke, is pamoku pabego, arba pinigu slapta isleido ne tam, kam jie buvo skirti.
Amariliai, nors jau prisidavei su buitinem problemom, vistiek istraukiau biggrin.gif

atitinka

Papildyta:
ATSAKAU:
1 ZINIA TAI VAKAR PER SOKIUS SUZINOJAU KAD MANO BERNAITI SIUNCIA KITA SAVAITGALI I RYGA I SOKIU KONKURSA smile.gif SAUNUOLIS, MAZAS JIS DAR BET KOKIA MOTYVACIJA VAIKUI thumbup.gif VAZIUOSIM VISI SU AUTOBUSU ATRINKTI, TEN DALYVAUS IR PASKUI KELIONE ATGAL smile.gif TIESIOG IR ATRAKCIJA IR SAKAU SMAGU KAD PATEKOM thumbup.gif

ANTRA:

PASTEBEDABVAU PAS VAIKA MELYNES ANT KOJU , BET JIS TAI ATSITRENKE, TAI GALVOJU PER SOKIUS KELIENIAIS SUSITRENKIA.. O VAKAR ZIURIU GUZAI, DU NUBROZDINIMAI... PASIKALBEJOM TAI PASIRODO VIENAS VAIKAS JI MUSA, O NESISKUNDZIA NES "TAIP NEVYRISKA" doh.gif TAI ISIUTAU JUODAI, NES REALIAI AUKLETOJA TA TURI MATYTI, O JEI NEMATO KAD MUSA TAI MAN TURETU VAIKU TEISES ISKVIESTI PAMACIUS VAIKA SU TOKIOM KOJOM (NES GI EINA MIEGOT PIETU) TAI VAKARE SU KELIOM MAMOM PER fb SUSIRASEM, PASIRODO NE VIENAS MANISKIS KENCIA. rYTE KELIAU PISINI AUKLETOJAI, VA O DABAR SUSIRINKIMAS BUS TAI BUS KALBAMA KAS TEN VYKSTA.

Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 06, 13:36)

Papildyta:
ATSAKAU:
1 ZINIA TAI VAKAR PER SOKIUS SUZINOJAU KAD MANO BERNAITI SIUNCIA KITA SAVAITGALI I RYGA I SOKIU KONKURSA smile.gif SAUNUOLIS, MAZAS JIS DAR BET KOKIA MOTYVACIJA VAIKUI  thumbup.gif  VAZIUOSIM VISI SU AUTOBUSU ATRINKTI, TEN DALYVAUS IR PASKUI KELIONE ATGAL smile.gif TIESIOG IR ATRAKCIJA IR SAKAU SMAGU KAD PATEKOM  thumbup.gif

ANTRA:

PASTEBEDABVAU PAS VAIKA MELYNES ANT KOJU , BET JIS TAI ATSITRENKE, TAI GALVOJU PER SOKIUS KELIENIAIS SUSITRENKIA.. O VAKAR ZIURIU GUZAI, DU NUBROZDINIMAI... PASIKALBEJOM TAI PASIRODO VIENAS VAIKAS JI MUSA, O NESISKUNDZIA NES "TAIP NEVYRISKA"  doh.gif  TAI ISIUTAU JUODAI, NES REALIAI AUKLETOJA TA TURI MATYTI, O JEI NEMATO KAD MUSA TAI MAN TURETU VAIKU TEISES ISKVIESTI PAMACIUS VAIKA SU TOKIOM KOJOM (NES GI EINA MIEGOT PIETU) TAI VAKARE SU KELIOM MAMOM PER fb SUSIRASEM, PASIRODO NE VIENAS MANISKIS KENCIA. rYTE KELIAU PISINI AUKLETOJAI, VA O DABAR SUSIRINKIMAS BUS TAI BUS KALBAMA KAS TEN VYKSTA.

Nu nieko sau vaiku yra, nezinom kiek metu bet vistiek kaip vaikui tai elgtis sitaip per ziauru, itariu dar ir tevai piestu stos kad ju vaikas geras ir nieko panasaus neisdarineja, o mokytoja tikrai turi matyt tokius dalykus jos gi vaikus kiaurai mato, net idomu ka nuspresit per susirinkima
Atsakyti
as blykstes dvieju kardu korta, istraukta del Irony mergaites drauges, interpretuociau kaip egoistiskuma arba galbut ta mergaite gana konfliktiska. gali buti, kad ji uzgozia Irony mergaite ir vadovauja ju draugystei-mato tik save.

blykste, jeigu neblogai moki anglu kalba, tai reiksmes gali ziureti biddytarot.com tikrai geras psl. rekuomenduoju jau ne viena karta. ir galiu atsiusti pdf knyga Rachel Polack '78 degrees of wisdom'. galiu ir kitoms atsiusti, jeigu norit. smile.gif ten surasytos visos Waito reiksmes ir nagrinejami taro mitai, istorija ir pan.
Atsakyti
Tai del mano mergickos drauges niekas daugiau nebenori praktikuotis? Prisiduot jau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2016 04 06, 17:14)
as blykstes dvieju kardu korta, istraukta del Irony mergaites drauges, interpretuociau kaip egoistiskuma arba galbut ta mergaite gana konfliktiska. gali buti, kad ji uzgozia Irony mergaite ir vadovauja ju draugystei-mato tik save.

blykste, jeigu neblogai moki anglu kalba, tai reiksmes gali ziureti biddytarot.com tikrai geras psl. rekuomenduoju jau ne viena karta. ir galiu atsiusti pdf knyga Rachel Polack '78 degrees of wisdom'. galiu ir kitoms atsiusti, jeigu norit. smile.gif ten surasytos visos Waito reiksmes ir nagrinejami taro mitai, istorija ir pan.

Noriu noriu knygos , please aciu labai labai, anglu ne barjeras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 06, 19:25)
Tai del mano mergickos drauges niekas daugiau nebenori praktikuotis? Prisiduot jau? biggrin.gif

Prisiduodu 4u.gif Man nepatinka tos mergaites charakteris, jis labai pesimistinis ir net depresyvus sakyciau blush2.gif

Praktika:
Ka vakar turejau daryti, ko nemegstu ir kodel? Arba ka vakar veikiau neplanuotai? Sie klausimai susije tarpusavy, tai kuris jau jums labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
Siandien kortos su mani nedraugauja, nu gerai lai pasiima viena iseigine ir as atsipusiu, ar ir jums buna tokiu dienu kai nesusikalbat su kortom
Atsakyti
Man buna, kad nera upo delioti kortas. Kartais su priezastim, kartais be, kartais diena ar dvi, o kartais savaitemis smile.gif
Atsakyti
Tai va, Irony. Mergaite nesukelia linksmybiu. O tokie zmones yra sociumo atstumtieji. Stai prasom, nereik jokiu soc tyrimu ir sveikatos ministerijos projektu tyrineti savizudybiu skaiciaus Lietuvoje priezasciu. Stai priezastis ir daugiau nera. Ir ji nepataisoma.

Labai painiai sucituojat, neina nieko suprast, kas i koki klausima atsakinet bando ir kur feedbackai. Kortas irgi ne visos surasot. As tai siulyciau bisky tvarkos isivest, bus lengviau mokytis. Imam viena, nu max du klausimus vienu metu, metam kortas (taip pat ir ta, kuri klausia) ir rasom atsakymus, o feedbackas gale, tada kitas klausimas. Nes tokiam xaose ne mokymasis.

Dabar as tyrineju viena zmogu. Nu paauglys ten is tikruju, 18kos, mano mergiotes Romeo. I kalbas leidziasi, tai aiskinuosi kas do zmogus. Kadangi to is karto nesuzinosiu ir pazinti zmogu yra procesas, tai pradine nuomone buvo labai prasta svelniai tariant, bet dabar manau truputeli kitaip. manau, kad jo niekas neauklejo, jis uzaugo savaime kaip zole. Ir metu kortas kiek as teisi, koks jis. 4 pent, pent riteris apv (oi sitas tai bendravimo stiliu labai tiksliai nusako, toks jau letai mastantis) ir 10 tauriu - laiko leidimo budas, kitokio jis nuosirdziai nezino. 4 pent negaliu pritempt, gal kad bisky molis? Panagrinejam ta persona? Norit? Vis pranesiu ka naujo.
Atsakyti
Amariliai, man ta mergaite ne itin patinka, nes manoji pradeda perimti jos buda ir nuotaikas, o ji tikrai ne tokia. Tikrai neatstumiu tos mergaites ir nesakau, kad nedraugautu, dar ir pasiulau pasikviesti pazaisti. Manau ir pas ja ne tiek budas, kiek aplinkybes taip ja suformavo, mamos elgesys, jei konkreciau, kai ji paverciama oziuoto brolio nuraminimo priemone. 4u.gif

Del tvarkos pasiulymas geras 4u.gif tik jei tai klausimas, i kuri klausiancioji atsakyma zino, nelabai matau prasmes traukti kortas. Nebent tik kortas be interpretavimo. Arba pabaigoje, kai jau pasako atsakyma.

4 pentakliai manau gali rodyti savigina nuo isorinio pasaulio. Toks ale "tik as pats save suprantu ir tik pars savimi galiu pasirupinti".
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 08, 07:58)

Dabar as tyrineju viena zmogu. Nu paauglys ten is tikruju, 18kos, mano mergiotes Romeo. I kalbas leidziasi, tai aiskinuosi kas do zmogus. Kadangi to is karto nesuzinosiu ir pazinti zmogu yra procesas, tai pradine nuomone buvo labai prasta svelniai tariant, bet dabar manau truputeli kitaip. manau, kad jo niekas neauklejo, jis uzaugo savaime kaip zole. Ir metu kortas kiek as teisi, koks jis. 4 pent, pent riteris apv (oi sitas tai bendravimo stiliu labai tiksliai nusako, toks jau letai mastantis) ir 10 tauriu - laiko leidimo budas, kitokio jis nuosirdziai nezino. 4 pent negaliu pritempt, gal kad bisky molis? Panagrinejam ta persona? Norit? Vis pranesiu ka naujo.

4 pen- galvoju kam jam siuo metu yra gerai kaip yra,kadangi kojos uzimtos jis toliau eiti kaip ir nesiruosia, panasiai galvoju ir ir apie riteri apv, toks daugiau apatiskas viskam, ji reikia uzimti sudominti kazkuo( idomu koks jo zodiakas)
10 tauriu, romantikas nemegsta greitu pokyciu, megsta ramybe idile, nu zodziu ne laukinis ir nesibastantis gatvemis ieskodamas nuotukiu smile.gif
Papildyta:
vyras paprase ismest jam kortas, ikisau i rankas sakau maisyk,sako o man gali imt jas, tai va ir pasimeciau ar galima duot kortas kitam maisyti ar ne , siaip niekam kortu nekeliu o cia kazkaip uzprase ir sutikau smile.gif
Papildyta:
ir da praktikai klausimelis, sekmadieni uzkviesti i baliu taigi sakykit kuo uzsiimu siuo metu
Atsakyti