Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(Medeilė @ 2016 04 03, 09:00)
Sveikos smile.gif šaunu barbora dėl Jūsų sesers, ačiū, kad parašėte. O ar gali vieną ir tą patį žmogų kortos rodyti vis kitaip, na pvz. vieną kartą jis būna Diskų riteris, kitą kartą spektrų, trečią diskų karalius, kaip čia suprasti? o kad moterį gali rodyti pvz. kaip diskų riterį irgi gali, taip?

Gali. Gali dvaro kortos net ir ne zmogu rodyti, o aplinkybes, savybes. Ant manes pacios daznai Imperatorius krenta. Skirtingai gali kristi skirtingose situacijose, pavyzdziui meileje moteris gali buti tikra tauriu karaliene, o vat darbe ji gali buti absoliutus kardu karalius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 02, 17:55)
Na, merginos, ar yra besipraktikuojanciu? 4u.gif  Jei taip, klausimas: del kokios priezasties pas mane namuose siandien trys vaikai? biggrin.gif

Disku3, tauriu 6 tauriu karalius
3 vaikai, 2 mergaites ir berniukas
vyksta kazkoks sustikimas planuotas su senais draugais pazystamasis
Vyras brolis ar vaikystes draugas ,galvoju kad isvaziavo atostogu su senais draugais bigsmile.gif
Atsakyti
Praktikai:
Mano drauge išvyksta i kelione. Apibudinkit kokia tai kelione. Ar viena vyksta ar ne. Kokiom aplinkybem salygom ar dar ka matot. Ir dar brukstelkit kaip viskas seksis ir pan.

As nespeju prisest prie jusu prisijungt. Truputi dirbu, truputi sveciu turejau, namu tvarka doh.gif sienas ploviau.... ir dar pomidorus eisiu pikiuot lotuliukas.gif

I sita klausima ats. As zinau. Idomesne situacija tai daviau praktikai.
Atsakyti
Ačiū Irony 4u.gif , o Diskų karalius tarpusavio santykiams rodo geras perspektyvas, bendravimo komfortą, o ką dar?

Labai dėkinga už aprašymą Taurių 4, tikrai negalvojau, kad ji dar rodo ir galimybės nematymą. Kažkada, kai buvo sunkus laikotarpis, pas būrėją man vis krito ši korta ir dabar man aišku ką ji man tada rodė, nors ji interpretavo visai kitaip. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2016 04 03, 11:48)
Disku3, tauriu 6 tauriu karalius
3 vaikai, 2 mergaites ir berniukas
vyksta kazkoks sustikimas planuotas su senais draugais pazystamasis
Vyras brolis ar vaikystes draugas ,galvoju kad isvaziavo atostogu su senais draugais bigsmile.gif

Blykste, ne, zinok si karta visiskai ne. 3 mergaites ir visiskai neplanuotai. Pazistama turejo dirbti, vaiko tevas irgi, o nuolatine aukle negalejo ta diena ateiti, tad pasiprase pas mane, kad trejeta valandu tas vaikas pabutu, kol tevas baigs darba ir ateis pasiimti. Tiesa, mano vyras is tiesu nebuvo namuose, padejo vienam pazistamui persikraustyti i kita buta (bet pazistamas pora metu, tai vargu ar galima vadinti senu pazistamu smile.gif )

Ritandra, padeliosiu, kai galesiu - dabar ne namie.

Medeile, pentakliu karalius nera man bloga korta santykiams. Bet tie santykiai tokie pragmatiski, praktiski, net monotoniski ir konservatyvus. Ekspromto ir dideliu aistru audru, galvu pametimo ir pan cia nesitikek.
Atsakyti
Ačiū Irony 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 03, 11:32)
Praktikai:
Mano drauge išvyksta i kelione. Apibudinkit kokia tai kelione. Ar viena vyksta ar ne. Kokiom aplinkybem salygom ar dar ka matot. Ir dar brukstelkit kaip viskas seksis ir pan.

As nespeju prisest prie jusu prisijungt. Truputi dirbu, truputi  sveciu turejau, namu tvarka  doh.gif  sienas ploviau.... ir dar pomidorus eisiu pikiuot  lotuliukas.gif 

I sita klausima ats. As zinau. Idomesne situacija tai daviau praktikai.

Disku 4, atsiskyrelis, nuosprendis
Itariu man reik kortas keist, traukiu tik tada kada galiu susikaupt ir ramiai apgalvot o krenta grybai
Disku 4, atsiskyrelis, nuosprendis
Drauge vyksta viena, noras viska apsvarstyti ir galbut baime kazka prarast, reikia ismokt priimt tai kas duota ir nekovot del neimanomu dalyku, galbut tai skyrybu atvejis ir reiktu nyosirdziau atsizvelgt i save i veiksmus, pastangos del praeities nepraeis veltui, issipres i gera
Atsakyti
Blykste, mano atveju Tau visai gerai sukrito mirksiukas.gif juk tie trys pentakliai puikisi gali rodyti 3 skirtingu zmoniu bendradarbiavima tiesiogiai - mama atvede, as kuri laika paziurejau ir tetis po trejeto valandu pasieme (jie negyvena kartu). 6 taures tiesiog rupestis vaiku (vaikais), prieziura. O tauriu karalius tai as matyt biggrin.gif (nesu tikra del sito, pritempineju) gali but, kad rodo tai, jog puikisi susitvarkiau, neisvede vaikai manes is kantrybes ir pan. Taip pat gali rodyti tai, jog supratau jos situacija ir geraniriskai sutikau padeti grynai del to, o ne del to, kad ji mano geriausia drauge ir pan. Nors siaip as taurem nekrentu, tai gali ir kazka kita tas karalius rodyti smile.gif
Atsakyti
Blykste, palauksiu dar keliu mano klausimo praktikanciu ir pakomentuosiu. Pati pastudijuosiu kortas ar galima ir privest ir pan wink.gif

Blykste tavo kortos sukrito tobulai, nu jau bent is mano turimu aprasymu galima privest be problemu, bet tavo interpretacija visikai netokia.

Labai laukiu kitu mergaiciu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 03 balandžio 2016 - 19:36
Gal kuri galetu padelioti.Projektas X pasidejo 2016.01.19.esu krizkelej.Testi Ar nutraukti.Klausimas butu: Kokia butu sio projekto eiga,Jei visgi nuspresciau jame likti.dekui
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2016 04 03, 22:33)
Gal kuri galetu padelioti.Projektas X pasidejo 2016.01.19.esu krizkelej.Testi Ar nutraukti.Klausimas butu: Kokia butu sio projekto eiga,Jei visgi nuspresciau jame likti.dekui

Cia nedelioja kortu nieks. Cia mokos zmones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 03, 18:25)
Blykste, palauksiu dar keliu mano klausimo praktikanciu ir pakomentuosiu. Pati pastudijuosiu kortas ar galima ir privest ir pan  wink.gif

Blykste tavo kortos sukrito tobulai, nu jau bent is mano turimu aprasymu galima privest be problemu, bet tavo interpretacija visikai netokia.

Labai laukiu kitu mergaiciu.

Perziurejau dar karta,galbut tai susije su palikimu, bet greiciau bus darbo/ verslo reikalai , sekminga karjera, jei ne nauja meile tai atgims aistra , zodziu labai labai sekminga isvyka , ne kiek ilgai laukta bet ilgai svarstyta vaziuot ar ne
Atsakyti