QUOTE(Ritandra @ 2016 04 04, 21:57)
Turiu jum klausima.
Pas mus seimoj paskutinem dienom viens klausimas tapo "labai atviras". Kalbam. Sprendziam. Svarstom uz ir pries... apie ka mes? Kas tai per situacija, koks tai sprendimas. Su kokiom problemom susiduriam? Ir ka rodo kortos ar pavyktu mum tai igyvendint.
P.s sakykit net jei matot jusu akim nesamone nes tai gali but tiesa 😂😂😂
Kortos, ziuriu, man krenta idealiai, tik kad as nusiinterpretuoju
Si karta imu kita kalade, su kuria mazai delioju ir dar nesu tikra ar teisingai su ja man krenta kortos, bet darau prielaida, kad turetu, nes kalade praktiskai ta pati (New Vision)
Kas tai per klausimas?
3P / apv 5T / apv K1
Manyciau, kad arba darbas, arba kazkokie teisiniai su tuo susije dalykai kelia jums galvos skausma bei dideles diskusijas. Visiskai aklai speju, bet itariu, kad tai netgi itakoja jusu tarpusavio santykius...
Su kuo tas klausimas susijes?
7K (apv zyne / 4P)
Manyciau tu pati bandai kazka gudraus prasukti ar issisukti. Velgi, manyciau, kad tai susije su kazkokiais mastymais, idejom del finansu.
Su kokiom problemom susiduriate?
apv L7 / V / apvv 4L
Manau susiduriate su kazkokiom kazkieno nustatytom ir nepajudinamoms tiesomis (taisyklemis, istatymais ar pan). Kazkuris is jusu yra siuo klausimu pernelyg atsargus, nori viska iki galo issiaiskinti, kad nenudegti (o tas ko gero sunkiai sekasi), o kitas linkes labiau rizikuoti ir del to nesusikalbate ir nesusitariate tarpusavyje.
Beje, Ritandra, du kartus pries traukian kalades apacioje buvo Mirtis, tai matyt kalba eina labai jau apie kardinalius pokycius
"At the end of the road you will find me" - said a man and I haven't seen him since. It's gonna be hell of a road I guess