Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXV

QUOTE(blykste38 @ 2016 04 05, 01:21)
Disku 2, ka sprendziat
Neapsisprendimas nepasiryzimas, situacija ne stabili , blaskymasis,situacija pasikeis i gera kai apsispresit tvirtai sunkumu kazkokiu bus bet viska imanoma iveikt
Sventikas- situacija
Viskas priklausys nuo asmens stovincio auksciau, bet apsisprest reik jums ar jus pasiruose , kaip tik dabar ir turit apsispresti ar eiti toliau, kas cia gali but gal kokia politika ??o gal tai vedybos
Skepru pazas- su kokiom problemom susiduriat
Problemu kaip ir nera., laukimo metas, turetumet gaut kazkokiu naujienu po kuriu tikrai zinosit ka daryt
Tauriu 3- ar pavyks igyvendint
Sekme, laime pergale, pagaliau pasiektas tikslas, noru issipildymas, sekmes meile laime visame kame

paryškinau labai teisinga apibūdinima situacijos
Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 04 05, 13:05)
Kortos, ziuriu, man krenta idealiai, tik kad as nusiinterpretuoju biggrin.gif

Kas tai per klausimas?
3P / apv 5T / apv K1
Manyciau, kad arba darbas, arba kazkokie teisiniai su tuo susije dalykai kelia jums galvos skausma bei dideles diskusijas. Visiskai aklai speju, bet itariu, kad tai netgi itakoja jusu tarpusavio santykius...

Su kuo tas klausimas susijes?
7K (apv zyne / 4P)
Manyciau tu pati bandai kazka gudraus prasukti ar issisukti. Velgi, manyciau, kad tai susije su kazkokiais mastymais, idejom del finansu.

Su kokiom problemom susiduriate?
apv L7 / V / apvv 4L
Manau susiduriate su kazkokiom kazkieno nustatytom ir nepajudinamoms tiesomis (taisyklemis, istatymais ar pan). Kazkuris is jusu yra siuo klausimu pernelyg atsargus, nori viska iki galo issiaiskinti, kad nenudegti (o tas ko gero sunkiai sekasi), o kitas linkes labiau rizikuoti ir del to nesusikalbate ir nesusitariate tarpusavyje.

Beje, Ritandra, du kartus pries traukian kalades apacioje buvo Mirtis, tai matyt kalba eina labai jau apie kardinalius pokycius unsure.gif

paryškinau kas tikra tiesa
Atsakyti
Ritandra, brukstelk i AZ, koks atsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irony @ 2016 04 05, 10:20)
Ritandra, brukstelk i AZ, koks atsakymas 4u.gif

Ir as noriu zinot 😉
Atsakyti
o situacija tokia, ir kažkada mes ir sitose temose su mergaitem tiesiog diskutavom ir mano nuomone "už" buvo issakyta. Mes svarstome del ivaikinimo/globos. Abieju nuomone tuo klausimu sutampa bet veiskmu taip ir nesiimam, dabar vel pradejom kalbet. Labai uzpypina aplinkiniu nuomone, mano mama tiesiog durnia vadina, jei is kalbos iseina kiti ir peciais guscioja kad "o kam? bedu mazai"? nu jokio palaikymo tai taip ir stumdomes. Sunku situacija paaiskinti, čia labai rimtas reikalas, rimtas pasiruošimas, nusprendus jau tektų sokti i ta traukini.
esme ta kad abu nesam pries .
beda ta kad nieko nedarome.
o nedarome nes toks priesiskumas is visur, todel baisu biskiuka.

va mergaites kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 10:30)
o situacija tokia, ir kažkada mes ir sitose temose su mergaitem tiesiog diskutavom ir mano nuomone "už" buvo issakyta. Mes svarstome del ivaikinimo/globos. Abieju nuomone tuo klausimu sutampa bet veiskmu taip ir nesiimam, dabar vel pradejom kalbet. Labai uzpypina aplinkiniu nuomone, mano mama tiesiog durnia vadina, jei is kalbos iseina kiti ir peciais guscioja kad "o kam? bedu mazai"? nu jokio palaikymo tai taip ir stumdomes. Sunku situacija paaiskinti, čia labai rimtas reikalas, rimtas pasiruošimas, nusprendus jau tektų sokti i ta traukini.

va mergaites kaip yra.

Labai grazi ideja, galvoju jus tai igyvendinsit, gaila kad is aplinkiniu nera palaikymo, nors manau ju nuomone pasikeistu jei pradetumet judet i prieki , na man jau turint 4 vaikus apie isivaikinima pasvajot tik😉
Atsakyti
Ritandra, o as sapnavau, ar Tu dedi kortas irgi jau? Jei dedi, tai dek jas ir rasyk, kaip tau atrodo is ju wink.gif

Beje, toki klausima turiu. Nera konsultaciju temos, nes nesukuriu, o nesukuriu, nes ir taip man prisikaupe pernelyg daug, ir ne kasdien as galiu deliot. Jeigu sukurciau tema konsultacijoms, kas nors ten atsakinetu? Pavasario Saule? Dar kas? Irony?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2016 04 05, 12:30)

va mergaites kaip yra.

isiterpsiu, o Jus siaip visu tuo procesu domejotes, jis trunka gan ilgai, drauge lanke, negalejo pastot viskokios pazymos, kursai, gyvenimo salygu tikrinimas, o jei vaiko maziuko norit dar ilgiau uztrunka, nes maziukam paklausa didele lengviau imamt virs kokiu 5m ir t.t. procesas gali trukt metus ir daugiau... draugei baiges tuo kad po pusmecio atejo eile, ji pastojo ir nebeeme...tai manau bandyt galima ir visad persigalvot galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 05 balandžio 2016 - 13:10
QUOTE(Paulyna @ 2016 04 05, 14:08)
isiterpsiu, o Jus siaip visu tuo procesu domejotes, jis trunka gan ilgai, drauge lanke, negalejo pastot viskokios pazymos, kursai, gyvenimo salygu tikrinimas, o jei vaiko maziuko norit dar ilgiau uztrunka, nes maziukam paklausa didele lengviau imamt virs kokiu 5m ir t.t. procesas gali trukt metus ir daugiau... draugei baiges tuo kad po pusmecio atejo eile, ji pastojo ir nebeeme...tai manau bandyt galima ir visad persigalvot galima...

Ka jus kalbat? blink.gif apsisprendimas turi būti labai rimtas, jei bent kokia abejone kyla, geriau visai nepradeti. Tai ne žaislas, tai žmogus, ir ne šiaip, o mažas, gyvenimo nuskriaustas žmogutis. Daugiau nesiplesiu....

Ritandra, siulau pasiskaitineti ivaikinimo skyreli, cia rasite daug informacijos - ir globeju pokalbiai apie ju globojamus vaikus, ir situacijas su kuriomis jie susiduria.Ir visa informacija ko reikia ir kaip viskas vyksta norint globoti ar ivaikinti.
http://www.supermama...hp?showforum=84
P.S. Mano tolimuose planuose taip pat yra sitas zingsnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 05 balandžio 2016 - 13:39
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 04 05, 14:29)
Ka jus kalbat?  blink.gif  apsisprendimas turi būti labai rimtas, jei bent kokia abejone kyla, geriau visai nepradeti. Tai ne žaislas, tai žmogus, ir ne šiaip, o mažas, gyvenimo nuskriaustas žmogutis. Daugiau nesiplesiu....

manau neteisingai supratot, ka pasakyt norejau,turejau omeny, kad tarkim dabar norit, bet pereje visas paskaitas ir taip toliau galit nebenoret ir tas sprendimas nebus blogas, galit persigalvot ir nebeimt, o ne tai kad nusprendus buvau ir persigalvot nebegaliu...ir taip paemus, i gatve neismesi, apie tai ne minciu but negali...bet jei po mokymu, paskaitu, kursu suabejojai, geriau neiimt, o ne kad imt nes visi to liaukia ir visiem pasakei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 05 balandžio 2016 - 13:41
Amariliai, as nedeliociau, neturiu tam nei laiko, nei noro. Man smagu cia mokymosi klausimais pasipraktikuoti, kad visai neuzmesciau kortu, nors siaip ar taip jau link to viskas eina, bet moterelem su problemom delioti ir i tas problemas gilintis tikrai nenoriu.

Vakare, pritariu Tau. Jei jau apsisprendziama, tai reik ir eit tuo keliu iki galo. Cia ne daiktas, kad nebenoriu ir atsisakau. O Paulynos drauge manau pasielge kaip mazvaike svelniai tariant. As jos vietoj nebuciau atsisakius, o vaikucius kaip dvynukus auginus.

Kol dar neturejau vaiku irgi visada galvojau, kad noreciau dvieju savu ir vieno ivaikinto. Turiu du savus, bet trecio nei savo, nei svetimo nebesugebeciau pavezti... Gal bus tas mano trecias svetimas, jei antra kart istekesiu ir vyra su vaiku gausiu biggrin.gif

O siaip, Ritandra, as tave ir suprantu, ir palaikau 4u.gif
Atsakyti
Zinau viena vaika, kuri tris kartus paeme ir ismete skirtingos seimos. Vienoj seimoj as jam pamokas padedavau ruost. TAi tuos, kur paima ir ismeta paskui persigalvoje, tai susaudyt miesto aikstej (laisva mano pazistamos citata).
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2016 04 05, 14:46)
Zinau viena vaika, kuri tris kartus paeme ir ismete skirtingos seimos. Vienoj seimoj as jam pamokas padedavau ruost. TAi tuos, kur paima ir ismeta paskui persigalvoje, tai susaudyt miesto aikstej (laisva mano pazistamos citata).

ismest negalima geriau neimt jei nesi tikra tai manau pateisinama

Papildyta:
QUOTE(Irony @ 2016 04 05, 14:40)
Amariliai, as nedeliociau, neturiu tam nei laiko, nei noro. Man smagu cia mokymosi klausimais pasipraktikuoti, kad visai neuzmesciau kortu, nors siaip ar taip jau link to viskas eina, bet moterelem su problemom delioti ir i tas problemas gilintis tikrai nenoriu.

Vakare, pritariu Tau. Jei jau apsisprendziama, tai reik ir eit tuo keliu iki galo. Cia ne daiktas, kad nebenoriu ir atsisakau. O Paulynos drauge manau pasielge kaip mazvaike svelniai tariant. As jos vietoj nebuciau atsisakius, o vaikucius kaip dvynukus auginus.

Kol dar neturejau vaiku irgi visada galvojau, kad noreciau dvieju savu ir vieno ivaikinto. Turiu du savus, bet trecio nei savo, nei svetimo nebesugebeciau pavezti... Gal bus tas mano trecias svetimas, jei antra kart istekesiu ir vyra su vaiku gausiu biggrin.gif

O siaip, Ritandra, as tave ir suprantu, ir palaikau 4u.gif

kodel kiap mazvaike? jai atsiunte tik nuotrauka ji apmaste kad tam vaikui nesuteiks ko reikia ir kas cia blogo? geriau paimt or nemylet nes va visuomene taip mano mato?
Atsakyti