Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija 14 tema

Sveikos. 

Gal galite parašyti, kokia jūsų patirtis po operacijos. Man praėjo pusantros savaitės po konizacijos, bet kažkoks nemalonus pojūtis išlieka. Toks jausmas, kad g.k. iškris išvis  :unsure:  Jaučiu sutinimą ir perštėjimą ištisai. Per kiek jums susitvarkė? ir per kiek laiko paprastai pradeda šalintis šašas? :hmm:

Sasas jau turetu salintis jums.. bet jai juciate sutinuma perstejima gal koks uzdegimas? Manau vertetu apsilankyti pas gine. Man tokiu pojuciu nebuvo.. 

Atsakyti
QUOTE(Gegužinė @ 2019 01 18, 10:47)
<p>Sveikos. </p>
<p>Gal galite parašyti, kokia jūsų patirtis po operacijos. Man praėjo pusantros savaitės po konizacijos, bet kažkoks nemalonus pojūtis išlieka. Toks jausmas, kad g.k. iškris išvis  unsure.gif  Jaučiu sutinimą ir perštėjimą ištisai. Per kiek jums susitvarkė? ir per kiek laiko paprastai pradeda šalintis šašas? hmm.gif</p>

Man dvi savaites buvo toks įdomus jausmas: kaip sakote, lyg kas nors iškris. Bet taip ir praėjo. Tepliojo visas dienas iki mms, šašas, kai krito, nejutau ir nekraujavau. Galvojau gal neužgyja niekaip. Bet gydytojas po mms sakė, kad viskas gražiai gyja. Praėjus penkioms savaitėms po konizacijos leido lytinių santykių turėti, o dar po antrų mms leido sportuoti ir gyventi normalų gyvenimą. Man neperštėjo visiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciux: 18 sausio 2019 - 20:44

Ačiū už atsakymus. Nuraminot. iš pradžių sutinimas buvo, paskui praėjo, vėliau atrodo viskas vėl ištino, lyg išlipt laukan norėtų 🙄 Laukiu kol praeis. Nemanau kad uždegimas, tik ką baigiau gerti vaistus nuo pooperacinių infekcijų. Gal labiau krūvis kažkoks vistiek pasitaikė. Gali negali, bet kai vaikai namie, neišvengiama.

Atsakyti

Atsakymu laukiu, zpv buvo.... Tos dvi savaites tai kankyne bus turbut.... Sake gydytojas paskambins. 

Atsakyti

Atsakymu laukiu, zpv buvo.... Tos dvi savaites tai kankyne bus turbut.... Sake gydytojas paskambins. 

Koks zpv buvo tipas?

Atsakyti

Smagu kad viska isoperavo ir esate dabar sveika 🌸 o jums pirmos operacijos metu radikaliai pasalino viska? Kad po metu rado didesnius pakitimus.. 

Po pirmos operacijos buvo pasalinta  viskas. Deja, po metu buvo atsinaujine. 

O zpv turejot?

Taip :(  

Žadėjau kaip tik užklausti čia, ar reikia iškart šalinti gimdą unsure.gif? Kažkaip nežadu rašytis tokiai operacijai iškart. Noriu daugiau nuomonių išgirsti. Kiek skaičiau šiame forume, tai, jei radikalus pašalinamas po konizacijos ( atsakymas buvo HSIL, CIN3, radiklaus pašalinimas ), tai gali būti, kad reikės šalinti gimdą blink.gifKam buvo tokia tokia situacija? Mano 37 m.
Papildyta:
Sveika 4u.gif, viskas bus gerai. Nors aš pati bijau sekančio tyrimo. Oi kiek reikia mums ištverti unsure.gif

Man sake, kad trecios konizacijos nedarytu, jei kazkas butu blogai, salintu gimda. Oi kaip as to bijau :( Man irgi tiek pat m kaip Jums.... Dar nenoriu likti be gimdos, nors suprantu geriau be gimdos, bet gyvai buti.

Tikrai ydomiai cia jums pasake. Juk gali operuoti kita karta vel.. man regis daro 3 konizacijas, jai reikia tada pasalina kakleli o tik tada gimda. Nu tikekimes kad dabar viskas bus gerai ir nebereikes operuotis dabar. 

Och tai kodel man sake 3k neoperuoja jau.

Sveikos :huh2: jungiuosi i sia nemalonia tema...trec laukia operacija. O taip bijau  :hmm:​ maniau padaro operacijaoperacija ir ramu, o pasirodo, dar atsakymu reiks laukt, tai dar labiau bijau... 

Kaip praejo operacija? Tikiuosi viskas gerai!

Ačiū už atsakymus. Nuraminot. iš pradžių sutinimas buvo, paskui praėjo, vėliau atrodo viskas vėl ištino, lyg išlipt laukan norėtų 🙄 Laukiu kol praeis. Nemanau kad uždegimas, tik ką baigiau gerti vaistus nuo pooperacinių infekcijų. Gal labiau krūvis kažkoks vistiek pasitaikė. Gali negali, bet kai vaikai namie, neišvengiama.

Kokius vaistus israso LT po  operaciju gerti? Cia jav nieko apskritai nei zvakuciu nei kazko geriamo. Ispjove ir namo...

Atsakyti

Kokius vaistus israso LT po  operaciju gerti? Cia jav nieko apskritai nei zvakuciu nei kazko geriamo. Ispjove ir namo...

Antibiotikus metro.. kažkokius

Atsakyti

Koks zpv buvo tipas?

31...

Atsakyti

Kaip praejo operacija? Tikiuosi viskas gerai!

Siaip gerai praejo viskas, bet vel kraujuot pradejau 🤔na bet taip keistai, lyg isskyros su krauju, kazin normalu? 

Atsakyti

Man vasario 2d bus pusė metų po konizacijos, tai vėl reiks tikrintis, ko labai bijau (na rezultatų). Dabar laukiau laukiau mėnesinių,kad kai jos prasidės, galėsiu pasiskaičiuoti kada pas ginę užsiregistruoti, bet kaip tyčia jos niekaip neprasidėjo, jau buvo nervas paėmęs, bet pagaliau šiandien sulaukiau☺, nors ir 37 ciklo dieną. Nesinervinau, nesilaikiau dietų, viskas kaip įprasta, bet būna gi tarsi specialiai☺ Norėjau paklausti, kada jums merginos susinormalizavo mėnesinių ciklas po konizacijos? Man svyruoja nuo 27 dienų iki 37, kad žiauriai nervina, nes negaliu nieko planuotis normaliai..Kontraceptikų nevartoju ir nenoriu vartoti..

Atsakyti
QUOTE(Victorij@ @ 2019 01 22, 06:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Elanora" data-cid="72319928" data-time="1547212982"><div><p>Smagu kad viska isoperavo ir esate dabar sveika 🌸 o jums pirmos operacijos metu radikaliai pasalino viska? Kad po metu rado didesnius pakitimus.. </p></div></blockquote><p>Po pirmos operacijos buvo pasalinta  viskas. Deja, po metu buvo atsinaujine. </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greisute" data-cid="72319417" data-time="1547190703"><div><p>O zpv turejot?</p></div></blockquote><p>Taip verysad.gif  </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jurguciux" data-cid="72319464" data-time="1547193594"><div><p>Žadėjau kaip tik užklausti čia, ar reikia iškart šalinti gimdą vartotojo įkelta nuotrauka? Kažkaip nežadu rašytis tokiai operacijai iškart. Noriu daugiau nuomonių išgirsti. Kiek skaičiau šiame forume, tai, jei radikalus pašalinamas po konizacijos ( atsakymas buvo HSIL, CIN3, radiklaus pašalinimas ), tai gali būti, kad reikės šalinti gimdą vartotojo įkelta nuotraukaKam buvo tokia tokia situacija? Mano 37 m.
Papildyta:
Sveika vartotojo įkelta nuotrauka, viskas bus gerai. Nors aš pati bijau sekančio tyrimo. Oi kiek reikia mums ištverti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man sake, kad trecios konizacijos nedarytu, jei kazkas butu blogai, salintu gimda. Oi kaip as to bijau verysad.gif Man irgi tiek pat m kaip Jums.... Dar nenoriu likti be gimdos, nors suprantu geriau be gimdos, bet gyvai buti.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Elanora" data-cid="72319931" data-time="1547213107"><div><p>Tikrai ydomiai cia jums pasake. Juk gali operuoti kita karta vel.. man regis daro 3 konizacijas, jai reikia tada pasalina kakleli o tik tada gimda. Nu tikekimes kad dabar viskas bus gerai ir nebereikes operuotis dabar. </p></div></blockquote><p>Och tai kodel man sake 3k neoperuoja jau.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dadute" data-cid="72321074" data-time="1547316791"><div><p>Sveikos huh.gif jungiuosi i sia nemalonia tema...trec laukia operacija. O taip bijau  hmm.gif​ maniau padaro operacijaoperacija ir ramu, o pasirodo, dar atsakymu reiks laukt, tai dar labiau bijau... </p></div></blockquote><p></p><p>Kaip praejo operacija? Tikiuosi viskas gerai!</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gegužinė" data-cid="72327298" data-time="1547844391"><div><p>Ačiū už atsakymus. Nuraminot. iš pradžių sutinimas buvo, paskui praėjo, vėliau atrodo viskas vėl ištino, lyg išlipt laukan norėtų 🙄 Laukiu kol praeis. Nemanau kad uždegimas, tik ką baigiau gerti vaistus nuo pooperacinių infekcijų. Gal labiau krūvis kažkoks vistiek pasitaikė. Gali negali, bet kai vaikai namie, neišvengiama.</p></div></blockquote><p>Kokius vaistus israso LT po  operaciju gerti? Cia jav nieko apskritai nei zvakuciu nei kazko geriamo. Ispjove ir namo...</p>

Man gydytojas sakė, kad, jei pašalinta viskas radikaliai, ir jei atsinaujino, tai nebėra jokio reikalo daryti daugiau konizacijų, nes vis tiek nebepadės ir vėl , ir vėl atsinaujins. Tikiuosi, kad man niekas nebeatsinaujins. O jei atsinaujins, tai vistiek prašysiu dar operacijos. Nenoriu ir aš likti be gimdos, jei tik įmanoma. Jokių vaistų po operacijos man ne liepė gerti. Pasiliko mane skyriuje per naktį, kad stebėtų, o ryte išleido namo.
Papildyta:
QUOTE(dadute @ 2019 01 22, 23:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Victorij@" data-cid="72329947" data-time="1548129586"><div><p></p><p></p><p></p><p>Kaip praejo operacija? Tikiuosi viskas gerai!</p></div></blockquote><p>Siaip gerai praejo viskas, bet vel kraujuot pradejau 🤔na bet taip keistai, lyg isskyros su krauju, kazin normalu? </p>

Pirmą dieną po konizacijos, iš po nakties nuėjus į tualetą, išbėgo kaip vanduo skystas kraujas, paskui pirmą savaitę po konizacijos man buvo kraujingos išskyros, o vėliau jau ir keitėsi išskyrų spalva. Ir taip iki pat mėnesinių. Po mėnėsinių išskyros baigėsi. Aš ne jutau kaip šašas krito, nes nekraujavau. Gydytojas sakė, kad viskas man čia normalu, taip ir turėjo būti, tik vienos šašui krentant kraujuoja, kitos ne. Kraujuoja tada, kai šašas staiga nukrenta. O man po truputį krito, tai ir nekraujavau visiškai ( išskyrus kraujingas išskyras).
Papildyta:
QUOTE(Ieva9 @ 2019 01 22, 23:39)
<p>Man vasario 2d bus pusė metų po konizacijos, tai vėl reiks tikrintis, ko labai bijau (na rezultatų). Dabar laukiau laukiau mėnesinių,kad kai jos prasidės, galėsiu pasiskaičiuoti kada pas ginę užsiregistruoti, bet kaip tyčia jos niekaip neprasidėjo, jau buvo nervas paėmęs, bet pagaliau šiandien sulaukiau☺, nors ir 37 ciklo dieną. Nesinervinau, nesilaikiau dietų, viskas kaip įprasta, bet būna gi tarsi specialiai☺ Norėjau paklausti, kada jums merginos susinormalizavo mėnesinių ciklas po konizacijos? Man svyruoja nuo 27 dienų iki 37, kad žiauriai nervina, nes negaliu nieko planuotis normaliai..Kontraceptikų nevartoju ir nenoriu vartoti..</p>

Sveika, man išvis nepasikeitė mėnesinių ciklas. Gydytojas sakė, kad ir ne turi keistis.
Atsakyti

O aš mačiau kada man sasas krito. Jau buvo apstoje kraujuoti, kai vėl pradėjo ir tada ėjo tokiais gabaliukais kraujinfi kresuliai. Man nemažai pjauta buvo, tai gal dėl to nežinau 🙂 jau buvau išsigandusi, bet po poros dienų apstojo

Atsakyti