
Ir man Mažas juodas atrodė, kol Dina neatsirado
Nuotraukose labai ryškus tarp jų skirtumas.

Pagaliau Mažą parodė
Cukriuk, manau reik daktarų
Man gerklės nuo ketvirtos klasės neskauda, kai išoperavo anginą
Grikis su kruopos taše
Erode, kad Nikutė pasveiktų
Vinciukui
Žirniai pas mane jau sudygę, o šiandien pasodinau bulves, taip kad dinkinėm grilinsim
O pas mus šiandien dvigubos įkurtuvės
Degučius gavau su tokiu mažu narvu....ir visu apš.... kad džiaugiuosi, jog žmonės nutarė migdyt ir nebekankint gyvūnėlių.....
Ta proga nupirkau šinšiukam didelį narvą, o degučiams atiteko šinšiukų palikimas
Degučiai:




Cukriuk, manau reik daktarų

Grikis su kruopos taše

Erode, kad Nikutė pasveiktų

Vinciukui

Žirniai pas mane jau sudygę, o šiandien pasodinau bulves, taip kad dinkinėm grilinsim

O pas mus šiandien dvigubos įkurtuvės

Degučius gavau su tokiu mažu narvu....ir visu apš.... kad džiaugiuosi, jog žmonės nutarė migdyt ir nebekankint gyvūnėlių.....
Ta proga nupirkau šinšiukam didelį narvą, o degučiams atiteko šinšiukų palikimas

Degučiai:



QUOTE(Vidam @ 2016 04 16, 14:56)
O tokias veisles visi kerpa ? Ar čia visas ilgis plaukų ?
Kerio mėlynuosius terjerus pagal taisykles reikia specifiškai kirpti kas 6-8 savaites visus metus. Kadangi jau nebevaikštom į parodas, tai aš atšilus orams pilnai nuskutu, bet šiaip keristai to nedaro. Skutu, nes maudynių sezonu lengviau trumpą kailį prižiūrėt- po ežerų/jūrų greičiau išdžiūsta, mažiau gamtoje išsipurvina, ne taip karšta. Po poros savaičių sutariau, kad Čijos veisėja, būdama Vilniuje, ateis apkirpti šunę taisyklingai, nes man nesigauna kirpti lygiai, kreivai negražiai nukerpu. O skusti dar per šalta. Nuskusiu birželį, tą tai moku ir pati.
Dėl plauko ilgio, tai jis auga nuolat, bet kadangi smulkiai garbanojasi, tai šuo tiesiog "storėja", t.y. auga kailio sluosnis. Kaip juodaodžių plaukai. Arb kaip avys.
Mažą ir Diną matau.


Grikiukas su svetima taše- kepure

Diinkos naujokėliai edviuose apartamentuose

Renatelexx, lengvo laukimo, jau visai nedaug liko

Papildyta:

Vienaletenė

Ainu pirštiniuotą letenukę bučiniui atkišusi
Savo tašikę Grikis jau beveik pripažino bet vis tikrina ar Kruopos tašė nepadidėjo kad apsikeisti
Benjaminas tai tas žaliais lapeliais kur fone stovi
Benjamino fikusas
gal Smilga pati papasakos Benjamino istoriją
Degučiai labai mieli

Savo tašikę Grikis jau beveik pripažino bet vis tikrina ar Kruopos tašė nepadidėjo kad apsikeisti

Benjaminas tai tas žaliais lapeliais kur fone stovi



Degučiai labai mieli

Aaaaa
jau galvojau, reik man pas okulistę stipresnių akinių prašyt


pas Musę FB įkėliau lovatiesės dabartinę buklę.. Gal kam įdomu..

Na žinai vilkra, galima medalį duoti už tokį didelį darbą
Labai gražu, net kambaryje bus šviesu tokį užtiesus





Vel dalinuosi receptuku kuri radau internete.
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Nuostabios salotos!
👌
Padažas labai skanus ir puikiai dera prie brokolių ir žiedinių kopūstų
Reikės:
● Brokolio smulkintų žiedų - 2 puodeliai (240 ml)
● Žiedinio kopūsto smulkintų žiedų - 2 puodeliai (240 ml)
● Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių - 6-8 riekelės
● Saliero stiebų - 1-2 vnt.
● Žalių šaldytų žirnelių - 1 puodelis (240 ml)
Padažui reikės:
● Majonezo (naudojau "HELLMAN'S) - 1 puodelis (240 ml)
● Cukraus - 1/8 puodelio
● Parmezano sūrio (smulkiai tarkuoto) - 1/3 puodelio
● Balto vyno acto - 1 arb. šaukštelis
● Druskos - 1/4 arb. šaukštelis
● Svogūnų smulkiai pjaustytų - 1/4 puodelio
Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplaukite, tada supjaustykite nedideliais žiedeliais ir užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 min. Po to nupilkite vandenį ir palikite atvėsti (galite brokolių ir žiedinių kopūstų neplikyti kaip kam skaniau).
Dideliame dubenyje sudėkite brokolius, žiedinius kopūstus, pjaustytus salierus, žirnelius ir nedideliais gabaliukais supjaustytą ir pakepintą šoninę.
Atskirame inde paruoškite padažą iš majonezo, cukraus, parmezano sūrio, vyno acto, druskos, svogūnų. Viską išmaišykite.
Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
Skanaus!
Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos
Nuostabios salotos!
👌
Padažas labai skanus ir puikiai dera prie brokolių ir žiedinių kopūstų
Reikės:
● Brokolio smulkintų žiedų - 2 puodeliai (240 ml)
● Žiedinio kopūsto smulkintų žiedų - 2 puodeliai (240 ml)
● Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių - 6-8 riekelės
● Saliero stiebų - 1-2 vnt.
● Žalių šaldytų žirnelių - 1 puodelis (240 ml)
Padažui reikės:
● Majonezo (naudojau "HELLMAN'S) - 1 puodelis (240 ml)
● Cukraus - 1/8 puodelio
● Parmezano sūrio (smulkiai tarkuoto) - 1/3 puodelio
● Balto vyno acto - 1 arb. šaukštelis
● Druskos - 1/4 arb. šaukštelis
● Svogūnų smulkiai pjaustytų - 1/4 puodelio
Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplaukite, tada supjaustykite nedideliais žiedeliais ir užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 min. Po to nupilkite vandenį ir palikite atvėsti (galite brokolių ir žiedinių kopūstų neplikyti kaip kam skaniau).
Dideliame dubenyje sudėkite brokolius, žiedinius kopūstus, pjaustytus salierus, žirnelius ir nedideliais gabaliukais supjaustytą ir pakepintą šoninę.
Atskirame inde paruoškite padažą iš majonezo, cukraus, parmezano sūrio, vyno acto, druskos, svogūnų. Viską išmaišykite.
Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
Skanaus!

QUOTE(Magnuna @ 2016 04 16, 19:49)
Benjaminas tai tas žaliais lapeliais kur fone stovi



Na taip.. Buvo čia šiokia tokia istorija su tuo fikusu

Žodžiu, tais senais laikais, kai Mažas dar buvo mažas ir vienturtėlis, parnešiau namo iš darbo Benjamino fikusą. Mažui Benjaminas bais krito į akį, saugojo jį ir mylėjo, gulinėdavo per dienas šalia. Netgi susilaukė palikuonių

QUOTE(vilkra @ 2016 04 16, 20:22)
Vilkra, aš jau seniai sėdžiu apakus ...nuostabu, šaunuolė

Cukriuk, skamba skaniai, bet majonezoi mes jau senokai praktiškai nevalgo.... (po pirmo Protasavo) įdomu kaip su jogurtu būtų

Beje Busy, nuraminsiu aš ir be mėsos ar žuvies sunkiai verčiuos, bet pirmadienį jau bus dvi savaitės



