Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

na, nzn del to disko, nes jis pas mane irgi dulkejo dulkejo, o va dabar ji vel issitraukiau, manau kad kazkiek padeda juosmeniui biggrin.gif
sia savite nieko nesportuoju nes moteriskos dienos man, be proto skauda pilvuka, tai tinginiauju, bet nuo savaitgalio jau vel sportuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano vokieciu firmos Hammer cosmopolitan, labai stabilus...
Atsakyti
man reikia šikną mažinti ir šlaunis ax.gif nebegaliu į save žiūrėt, pavarčiau skelbimus ir nusipirkau dėvėtą orbitrek, dar aišku tik pradžia, bet man patinka, pasileidžiu muzikytę ir sportuoju, o vaikas šalia šoka biggrin.gif . Klausimėlis mamytėms: ar pataikiau su treniruokliu? Ten tas su lazdomis, na tipo slidės, kiek suprantu tai ten visas kūnas juda, lauksiu pasisakymų, dėkui visoms iš anksto.
Atsakyti
As irgi kuri laika jau slidineju ir tikiuosi ta sikna su slaunim paplonint. Minu beveik kiekviena diena po 40min, bet rezultatu dideliu dar nelabai matyti. Siaip tema sportuojam namuose III populiaresne....
Atsakyti
mamytes, o gal kas turit pilvui ta treniruokli AB rocket, kur per televizija reklamuoja? butu idomu zinoti atsiliepimus apie ji 4u.gif
Atsakyti
Labuka norėčiau pirkti namo treniruoklį bigsmile.gif , ir kažkaip išrinkau elipsinį... gal kas turit? arba gal kas galit kokį pasiūlyti...? ax.gif na ir šiaip, kokia jūsų nuomonė apiee šį treniruoklį...? ax.gif
beja net neisivaizduoju kur ji pirkti, senukuose tai kazkaip atrodo, kaip po kelu treniruciu luztu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2008 12 21, 22:28)
Labuka  norėčiau pirkti namo treniruoklį  bigsmile.gif , ir kažkaip išrinkau elipsinį...  gal kas turit? arba gal kas galit kokį pasiūlyti...?  ax.gif  na ir šiaip, kokia jūsų nuomonė apiee šį treniruoklį...?  ax.gif
beja net neisivaizduoju kur ji pirkti, senukuose tai kazkaip atrodo, kaip po kelu treniruciu luztu verysad.gif

pirkau vasarą ax.gif slidės ir laptelinis kartu. dar nelūžo mirksiukas.gif mokėjau apie 800 ar 900 nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 02 20, 09:33)
Sveikos,
butu idomu isgirsti nuomoniu apie mini treniruoklius namuose, tipo Orbitrek ar kazka panasaus. Gal kas turi ir kokiu rezultatu pasieke. Nes i sporto kluba niekaip man neiseina, va ir mastau ar tikrai verta pirkti. Zadu praleisti apie valanda prie treniruoklio.

Labas mano patarimas, nepirk jokiu spec.,mini treniruokliu, nes tai pinigai ismesti i bala. Kiek realiai zmoniu nusipirke jais naudojasi? g.gif Jo gal pirmus pora men. veliau nukisa i kampa ir ten jis renka dulkes, kol vel neuzeina noras pasportuoti. O antra jie pakankamai brangus blink.gif Geriau nusipirk kilimeli ir svorelius su jais gali labai daug ka nuveikti ir pagerinti visas savo linijas. Kokius pratimus daryti youtube pilnas info biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(hipoteka @ 2008 10 08, 15:34)
As visada sporto klube sportuodavau su elipsiniu treniruokliu ir tik isigijus suzinojau kaip vadinasi....Nemazai ju nuotrauku ikelta "sportuojam namuose"...Kadangi nesenai tik isigijau, kuno formos nieko nepasikeite. Siaip man aktualu, kad sumazetu subine ir slaunys ar bent apsikarpytu tas prakeiktas celiulitas...O dabar aplamai apsileidau, po darbu vaziuojam i miska, siaubingai grazi gamta, tai ner kada ir mint tuo treniruokliu  blush2.gif

Noreciau pridurti, kad su elipsiuku reikia atsargiai, norint pasiekti geru rezultatu reikia moketi juo dirbti, kitu atveju apkraunami ne tie raumenys ir viskas veltui. Bet jei jau tu sportavusi sporto klube, ko gero zinai kaip taisiklingai sportuoti su juo biggrin.gif
Atsakyti
Na, pries tris savaites taupumo sumetimais, įsigyjau elipsinį treniruoklį devėtą, bet labai geros būklės. Su visais privalumais:)
sportuoju juo kas antrą dieną- dešimt minučių apšilimas (be jokios programos), po to guluosi ant kilimėlio, ten presiukas, kojyčių kilnojimai, atsispaudimai rankoms...žodžiu pratimai iš lankytų sporto klubų, paimti aerobikos, kalanetikos, ir treniruoklių salės patirties.
tai va, po pratimukų, vel ant elipsiuko ir dar pusvalanduką jau su pasirinkta programa...
sportuoti namie man privalumas:
1.kad galiu pasirinkti tinkama laiką, neprarandant pusantros valandos kelionei, bei persirenginėjimams. Neatimant laiko iš vaikų ir vyro (tuo metu jie būna darbe, bei mokykloje), tuo pačiu pašovus į orkaitę vakarienę.
2. Sportavimui naudoju sau patogius ne visai tinkamus (na su jais tikrai neišdrįsčiau viešumoj pasirodyti) sporto klubui rūbelius ax.gif
3. Prieš sportą reikiamas vietas (leškas ir pilvą) apsivinioju maistine plėvele, kuri paspartina prakaitavimą...ko lube tikrai nedarydavau.
4. Galu gale maudydamasi po sporto galiu naudoti visas savo kosmetikas, šveistis, masažuotis, tepliotis ir t.t....o išsiplovus galva, galiu drąsiai leisti plaukams išdžiūti natūraliai, nenaudojant feno, kas labai kenkia ir taip sausiems mano plaukams...
asmeniškai man, sportuoti namuose labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 20, 13:10)
Labas mano patarimas, nepirk jokiu spec.,mini treniruokliu, nes tai pinigai ismesti i bala. Kiek realiai zmoniu nusipirke jais naudojasi? g.gif  Jo gal pirmus pora men. veliau nukisa i kampa ir ten jis renka dulkes, kol vel neuzeina noras pasportuoti. O antra jie pakankamai brangus blink.gif  Geriau nusipirk kilimeli ir svorelius su jais gali labai daug ka nuveikti ir pagerinti visas savo linijas. Kokius pratimus daryti

O is kur cia tokia statistika kaip zmones elgiasi..... jeigu jau is patirties tai plati ta patirtis zinoti kaip visi zmones elgiasi...... arba as didele isimtis lotuliukas.gif ..... minu elpsini treniruokli jau 2 metus (na truksta poros savaiciu iki poros metu) ...... numeciau 20 kg ..... minu 5 kartus per savaite (vasara maziau, nes minu tikra dvirati, tai kai oras lauke netinkamas kamuoju savo elipsiuka) .......
taigi uz visus kalbeti nereiketu, jeigu zmogus pasiryzo sportuoti manau jis apsisprende wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors gali pasakyti, kur galima nusipirkti (nezinau kaip vadinasi tiksliai) guma tokia tvirta, sportavimui specialiai? Na kur pvz uzkabini uz pedos ir paemus uz kito galo kilnoji su ranka i sali. ir kiek mazdaug ji gali kainuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 20, 15:10)
Labas mano patarimas, nepirk jokiu spec.,mini treniruokliu, nes tai pinigai ismesti i bala. Kiek realiai zmoniu nusipirke jais naudojasi? g.gif  Jo gal pirmus pora men. veliau nukisa i kampa ir ten jis renka dulkes, kol vel neuzeina noras pasportuoti. O antra jie pakankamai brangus blink.gif  Geriau nusipirk kilimeli ir svorelius su jais gali labai daug ka nuveikti ir pagerinti visas savo linijas. Kokius pratimus daryti youtube pilnas info biggrin.gif
zinai kaip taisiklingai sportuoti su juo biggrin.gif

na as irgi priestarauju is savo patirties bus beveik metai kaip turiu elipsini ir sportuoju, buna kartais aptingstu bet ir vel uzlipu ir neatsidziaugiu thumbup.gif ir svorio atskraciau jo pagalba, o ant kilimelio sportuodama tiek kcal neisdeginsi... riebalus deginti reikia aerobiniu pratimu o ne statiniu..
aisku reikia dideles kantrybes, nes tai uzima ir nemazia laiko as minu 60 min 4-6 kartus per svaite.
Atsakyti