Na, pries tris savaites taupumo sumetimais, įsigyjau elipsinį treniruoklį devėtą, bet labai geros būklės. Su visais privalumais:)
sportuoju juo kas antrą dieną- dešimt minučių apšilimas (be jokios programos), po to guluosi ant kilimėlio, ten presiukas, kojyčių kilnojimai, atsispaudimai rankoms...žodžiu pratimai iš lankytų sporto klubų, paimti aerobikos, kalanetikos, ir treniruoklių salės patirties.
tai va, po pratimukų, vel ant elipsiuko ir dar pusvalanduką jau su pasirinkta programa...
sportuoti namie man privalumas:
1.kad galiu pasirinkti tinkama laiką, neprarandant pusantros valandos kelionei, bei persirenginėjimams. Neatimant laiko iš vaikų ir vyro (tuo metu jie būna darbe, bei mokykloje), tuo pačiu pašovus į orkaitę vakarienę.
2. Sportavimui naudoju sau patogius ne visai tinkamus (na su jais tikrai neišdrįsčiau viešumoj pasirodyti) sporto klubui rūbelius
3. Prieš sportą reikiamas vietas (leškas ir pilvą) apsivinioju maistine plėvele, kuri paspartina prakaitavimą...ko lube tikrai nedarydavau.
4. Galu gale maudydamasi po sporto galiu naudoti visas savo kosmetikas, šveistis, masažuotis, tepliotis ir t.t....o išsiplovus galva, galiu drąsiai leisti plaukams išdžiūti natūraliai, nenaudojant feno, kas labai kenkia ir taip sausiems mano plaukams...
asmeniškai man, sportuoti namuose labai patogu.