Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės sportavimui namuose

Sveikos 4u.gif Ieškojau bet neradau tokios temos, jei rakinsite, labai prašau, parašykite nuorodą, kur galėčiau rasti info šia tema.
O dabar prie reikalo smile.gif Labai noriu elipsinio treniruoklio namie, nes labai puikiai matau, kad į sporto klubą aš neprivaikščioju. Mąstau apie elipsinį, na, kad būtų treniruotė visam kūnui bei svarbiausia - svorio metimui. Gal kas nors turite, papasakokite, kokius turite, ar patvarūs, ar naudingi. Aš kolkas dairausi į senukuose esančius treniruoklius, nemažas pasirinkimas, labai susigundžiau šiuo http://www2.senukai....id=000050819297 , aprašyta gražiai, ir vokiškas. nors kinietiški vos ne dvigubai pigesni, kažin kaip jų kokybė?

Ačiū už nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonna: 28 kovo 2008 - 15:54
Ir dar klausimas: jeigu rašo treniruoklio aprašyme "Magnetinė stabdžių sistema ir diržinė pavara." tai čia nėra gerai? Tą diržą eigoje reikėtų keisti ar kažko nesuprantu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2008 03 28, 16:48)

Ačiū už nuomones smile.gif

Mano mama tai is Senuku stai sita pirko http://www2.senukai....id=000050798774. Tai labai geras, mes irgi toki galvojam pirkt su vyru smile.gif
Atsakyti
sapnu_salis, jėga kad vokiškas, jaučiu garantija kokie 3 metai biggrin.gif aš tai pataupiau, ir pigesnį nusipirkau, jei pamatysiu kad tikrai galiu sportuoti ir jis pas mane nedulkės, gal kada pasiryšiu ir brangiam smile.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytes ir nemamytes 4u.gif Vat as labai susidomejau vienu tokiu dalyku ir manau, kad jus man galetumet papasakoti... ax.gif blush2.gif Tad beda (na ne beda.. tongue.gif ) tame, kad turiu gimnastini lanka, ir ne tik turiu, bet dar ir suku mazdaug po 1 val kasdien televizoriu beziuredama ax.gif Tai va man labai idomu ka gero tiksliai jis daro...
Na nezinau net kur daugiau kreiptis, tai meginu pas jus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 04 02, 16:21)
Sveikos supermamytes ir nemamytes  4u.gif  Vat as labai susidomejau vienu tokiu dalyku ir manau, kad jus man galetumet papasakoti...  ax.gif  blush2.gif  Tad beda (na ne beda..  tongue.gif ) tame, kad turiu gimnastini lanka, ir ne tik turiu, bet dar ir suku mazdaug po 1 val kasdien televizoriu beziuredama  ax.gif  Tai va man labai idomu ka gero tiksliai jis daro...
Na nezinau net kur daugiau kreiptis, tai meginu pas jus  blush2.gif  4u.gif

Kiek zinau, tai liemeni dailina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 04 02, 18:26)
Kiek zinau, tai liemeni dailina  mirksiukas.gif

Tai va del to ir suku ji, bet gal ka tiksliau kuri zinotu blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ruosiuosi pirkti begimo takeli,bet vyras sako ,kad apatiniai kaimynai mus iskraustys su visu takeliu(mat gyvename treciame aukste-daugiabutyje).gal kas susiduret su sia problema-ar labai didelis garsas begant?Nes sporto klube garsas buvo nemazas. g.gif
Atsakyti
O gal kas turit treniruokli is Thomas Philips parduotuves?
Maciau ten toks simpatiskas, ne elipsinis, apie 200 lt kainavo, nedidelis.
Atsakyti
Gal kuri iš mamyčiu turi ar bent jau ką nors galėtų pasakyti apie šį treniruoklį
http://www.topshop.l...t...6723&c=1104
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 04 24, 17:38)
Gal kuri iš mamyčiu turi ar bent jau ką nors galėtų pasakyti apie šį treniruoklį
http://www.topshop.l...t...6723&c=1104

Manau, kad geras šitas treniruoklis thumbup.gif Bet, iš vienos pusės, kam jį pirkt, jei ir be jo galima pastriksėti kojas į šonus statant: išskėst-suglaust. Arba tiesiog į šonus kojas pakilnot, juk daug pratimų yra išorės ir vidiniams raumenims. Nereikėtų pirkti. Visų gi prietaisus visiems raumenims sunku susipirkt būtų doh.gif Bet, sakau, kad visai nieko daikčiukas, bet galima ir bejo apsieit, be jo pratimus daryt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 04 02, 15:21)
Sveikos supermamytes ir nemamytes  4u.gif  Vat as labai susidomejau vienu tokiu dalyku ir manau, kad jus man galetumet papasakoti...  ax.gif  blush2.gif  Tad beda (na ne beda..  tongue.gif ) tame, kad turiu gimnastini lanka, ir ne tik turiu, bet dar ir suku mazdaug po 1 val kasdien televizoriu beziuredama  ax.gif  Tai va man labai idomu ka gero tiksliai jis daro...
Na nezinau net kur daugiau kreiptis, tai meginu pas jus  blush2.gif  4u.gif

tema apie lankus cia as pati turiu ir suku kazdien po 10-15 min, daugiau laiko pupa neleidzia, bet rezultatai po truputi matosi, ne taip greitai kaip noreciau bet blush2.gif
Atsakyti