Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Jerda, man 31 smile.gif

Aš irgi tuos fitbit žiūrėjau žiūrėjau, skaičiau tyrinėjau ir nusprendžiau, kad neverta nieko pirkt,nebent šiaip rimtesnį kokį laikrodį kur skaičiuoja pagal puslą, jokių žingsnių , aij bet apsieisiu, gaila mokėt šimtais, o pigaus niekalo ir neverta tasytis su savim jei nesąmones rodys biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif kaip nervuoja,namie visi serga... keiktis noris. Pačiai turbūt blogiausia, visiškai neprakvėpuoju pro nosį doh.gif
Atsakyti
Laba ryta

Feja, liuks gimtadienis thumbup.gif kaip smagu turejo but

Caramelia tikiuosi bus jau geriau vaikiui tavo...
As ir anksciau neskaiciuodavau kcal kai rydavau, o dabar specialiai skaciuoju, kad pakraupciau.... Ir zinociau kiek atidirbt turiu per kitas dienas...

Oho Jerda pas tave 3 vaikai? Fainai. As su dviem cia silpnai atrodau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 07, 10:13)

Vykis mus biggrin.gif aš berods čia pirmauju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 07, 10:13)

Dar yra šansų prisivyti ir netgi aplenkti dar yra smile.gif

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 07, 10:37)
Vykis mus  biggrin.gif  aš berods čia pirmauju doh.gif  lotuliukas.gif

Tai tu ant akcijos pakliuvai- du už vieną malonumą mirksiukas.gif
Oi penkiais metais jaunesnis šiais laikais nė nesiskaito už jaunesnį biggrin.gif
Gera būti 30-ies gali rinktis 10 metų jaunesnį, o gali-10 metų vyresnį. Dvidešimties tokio pasirinkimo nebuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 05 07, 11:24)

Tai tu ant akcijos pakliuvai- du už vieną malonumą  mirksiukas.gif
Oi penkiais metais jaunesnis šiais laikais nė nesiskaito už jaunesnį  biggrin.gif 
Gera būti 30-ies gali rinktis 10 metų jaunesnį, o gali-10 metų vyresnį. Dvidešimties tokio pasirinkimo nebuvo bigsmile.gif

Aha, sekasi man su akcijom thumbup.gif
Tai žinai, būtų labai jau keista, jei 15metis kabintų lotuliukas.gif skaitytųsi jau tikrai jaunesnis biggrin.gif be to, kažkaip tie 4 vaikai man metų dadeda ar patirties, jaučiuos žiauriai vyresnė ir ne toj rinkoj jau doh.gif biggrin.gif Aha, pasirinkimo daug, bet jau yra tas vienintelis iki grabo lentos lotuliukas.gif doh.gif oij smagu tsip pažvengt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Sorry, merginos, kad lenteles neikeliau, taciau pas mus seimoj beda atsitiko. Mire giminaitis, todel laidotuvemis uzsiemus buvau. Ir dabar ne namuose esu, grisiu tik rytoj. Ikelsiu lentute rytoj vakare. Labai atsiprasau ir linkiu gero savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 05 07, 12:02)
Sveikutes. Sorry, merginos, kad lenteles neikeliau, taciau pas mus seimoj beda atsitiko. Mire giminaitis, todel laidotuvemis uzsiemus buvau. Ir dabar ne namuose esu, grisiu tik rytoj. Ikelsiu lentute rytoj vakare. Labai atsiprasau ir linkiu gero savaitgalio. 4u.gif

Airise, užuojauta ir laikykis. O mūsų svoris niekur labai greit nepabėgs, oi bus dar tų lentučių.
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2016 05 07, 03:09)
Labas rytas. Kas tiems vaikams dabar uzejo sirguliai tokiame graziame ore

be automobilo-vel vaikscioti ismokai bigsmile.gif  ar kitu atveju nukulniuotum per diena 10km?

sveikatytes 4u.gif

nekulniuociau faktas schmoll.gif bet reikalu sutvarkyciau 3 kartus daugiau cool.gif siaip pliusai man neatstoja minusu kol kas ax.gif vos grize is atostogu pirksim nauja masinyte, todel kenciu dabar wub.gif

QUOTE(eglutyte @ 2016 05 07, 07:13)
As su dviem cia silpnai atrodau

kazin kaip as su vienu atrodau... g.gif biggrin.gif nors siaip as nekalta, kad caramelia gatavos mergaites man neatiduoda lotuliukas.gif tongue.gif

Airise, kokie dar rupesciai del lentutes blink.gif uzuojauta tau ir tavo seimai 4u.gif laikykis wub.gif

ruosiuos darban, ten yra kiausiniu rolleyes.gif bo namie nera blink.gif
Atsakyti
Airise, užuojauta verysad.gif 4u.gif nesuk galvos dėl tos lentelės, bus tų lentučių mirksiukas.gif
Papildyta:
Nugi prisisegiau savo senuką žingsniamatį šiandoen, nie dėl įdomumo. Ale ne pieno riebumą rodo biggrin.gif sužingsniavau 1500 žingsnių ir sudeginau 3 kcal blink.gif lotuliukas.gif ar čia taip gali būti? bigsmile.gif

Naktine fėja biggrin.gif tongue.gif dėl dukrytės, prajuokinai lotuliukas.gif gyventum netoli,tai duočiau visas abi paturėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 07 gegužės 2016 - 14:15
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 07, 12:13)
Naktine fėja, dėl dukrytės, prajuokinai.  gyventum netoli,tai duočiau visas abi paturėt 

o as dar parasiau ir pagalvojau, mazu caramelia nesupras ir isizeis, kad i vaikus kesinuos blush2.gif lotuliukas.gif siaip paturejimui daug kas duotu, ale man reikia ant visai tongue.gif ax.gif

su drauges mergyte vasarnamyje labai susidraugavom bigsmile.gif mamos neklauso, tecio neklauso, oziukus rodo, o su teta, t.y. manim tongue.gif , pakalbam pakalbam ir susitariam blink.gif bigsmile.gif draugei sakau rodos as jai patiku, sako, tau rodos, o as zinau, net ir pati mergicka sako blink.gif tai kazkaip maliooooooooonu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 07, 20:51)
o as dar parasiau ir pagalvojau, mazu caramelia nesupras ir isizeis, kad i vaikus kesinuos blush2.gif  lotuliukas.gif siaip paturejimui daug kas duotu, ale man reikia ant visai tongue.gif  ax.gif

su drauges mergyte vasarnamyje labai susidraugavom bigsmile.gif mamos neklauso, tecio neklauso, oziukus rodo, o su teta, t.y. manim tongue.gif , pakalbam pakalbam ir susitariam blink.gif  bigsmile.gif draugei sakau rodos as jai patiku, sako, tau rodos, o as zinau, net ir pati mergicka sako blink.gif tai kazkaip maliooooooooonu wub.gif  thumbup.gif

Ant visai tai pati darbuokis ta linkme ir turėsi biggrin.gif iš tiesų kol nerealiai laiminga esu, kad turiu dvi dukras, jos man tokios draugės, koekviena savaip wub.gif bet ir sūnučiai tirpdo mane wub.gif fantastika tie vaikai, džiaugsmeliai wub.gif kartais galvoju už ką čia man taip pasisekė biggrin.gif labai smagu kai ir ne savi vaikai pripažįsta, mėgsta, nes tai taip nuoširdu ir tikra bigsmile.gif

Niu ką, laaaabai džiaugiuos, kad nei vakar, nei šiandien nepaslydau su mityba, nors ir tupėjau namie ir vyras šalia valgė visokius skanumynus. Deja, judėjimas tik namie aplink vaikus, bet tikiuosi greit galėsim varyt lauk ratais su vežimu thumbup.gif ryt cheat day cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelia30: 07 gegužės 2016 - 21:48
Man vakar cheat day buvo smile.gif
Kepem šašlykus, tai pasimegavau ax.gif
Nors is vistienos krutineles man vyras kepe ir be jokiu ten padazu, tai ne tokia ir didele nuodeme biggrin.gif
Bet dar sausainiu privalgiau, kolos, sulciu prigeriau rolleyes.gif be reikalo doh.gif biggrin.gif
Nebepatinka man tas pilnumo jausmas, ryte irgi visa issiputusi jauciuosi, feeee schmoll.gif
Atsakyti