Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 06, 10:47)
O kiek laiko tavo mažajai?  Aš maitinu jau 4 metus  doh.gif  nuo.pirmagimės pradedant skaičiuot, atmetus tas pertraukas per nėštumus blink.gif  doh.gif

P.s. ar žinot, kad šiandien tarptautinė diena be dietų?  lotuliukas.gif

15men jai smile.gif pries kelias dienas tik nustojo valgyt mp mirksiukas.gif
Buvo tik vienas maitinimas likes paryciais, bet dabar nebesikelia, tai tuom ir uzbaigsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 06, 10:51)
15men jai smile.gif pries kelias dienas tik nustojo valgyt mp  mirksiukas.gif
Buvo tik vienas maitinimas likes paryciais, bet dabar nebesikelia, tai tuom ir uzbaigsim  smile.gif

Super, kad taip lengvai, aš irgi ruošiuosi jau baigti, bet man turbūt sunkiau prisiruišti, nei mažiams. Kai pasveiks, pradėsiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 06, 11:03)
Super, kad taip lengvai, aš irgi ruošiuosi jau baigti, bet man turbūt sunkiau prisiruišti, nei mažiams. Kai pasveiks, pradėsiu  cool.gif

Jo, labai lengvai smile.gif palaipsniui mazejo, mazejo ir nebereikia thumbup.gif
Dziaugiuosi, kad nereikejo kankintis, priverstinai pienuko gamybos stabdyti ir pan cool.gif
Atsakyti
As jau po echo,laimes pilnos kelnes,maziukas malesi davesi- kai atsuko ekrana I mane tai rankyte prie veiduko pridejes buvo,tai pirstukai taip fainai mates,kojytem maskatavo smile.gif sveria 420gr,atitinka 21sav 1d smile.gif pakolkas slapukas bus smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 05 06, 12:17)
As jau po echo,laimes pilnos kelnes,maziukas malesi davesi- kai atsuko ekrana I mane tai rankyte prie veiduko pridejes buvo,tai pirstukai taip fainai mates,kojytem maskatavo smile.gif sveria 420gr,atitinka 21sav 1d smile.gif pakolkas slapukas bus smile.gif  wub.gif

Oij kaip smagu wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

frolka, gera skaityti apie tavo stebukliuka wub.gif

caramelia, sveika sugrizus 4u.gif maziukui sveikateles 4u.gif

eglutyte, saunuole is keliones bagazo neparsivezei bigsmile.gif thumbup.gif

tedi, sauniai kratai kg bigsmile.gif

as gyva, bet nelabai gera blush2.gif doh.gif issibalansavus po svenciu doh.gif valgiau per daug, ne tragiskai, bet perdaug, likucius naikinau ir siaip iskritau is grafiko blush2.gif darbai uzpuole, pries atostogas reikia visokiu dalykeliu sutvarkyt, o dar tai ten susirinkimas, tai gydytojas, tai receptai, nenoriu visko paskutinei dienai atsidet, tai stengiuos imtis, o cia dar ir is darbo skambina, - ateik blink.gif doh.gif nu zodziu, kai zmogus ir taip turi, ka veikt, tai ir reikia taves visiems biggrin.gif kai sedi ant sopkesir nosi krapstai, tai niekas ne neprisimena lotuliukas.gif blink.gif sunku be masinos, nebemoku gyvent, atrodo tiek padarytum visko ant karto, o dabar vienur nuzingsniuoji, kitur ir jau ner dienos blink.gif doh.gif siandien jauciu koki 10km nuejau, net blauzdas maudzia, o nuveikiau puse to, ka planavau unsure.gif

Papildyta:
su maistu pareinu i tvarka, su svoriu liudnai verysad.gif +1kg, t.y. 115,2kg turejo jau vakar mmm pareit, bet dar ner kol, skauda nugara ziauriai ir pilvas kaip erkes doh.gif visada jei truputi veliau, tai su visais baisumais doh.gif cool.gif

as noriu pabandyt issuki bigsmile.gif va sita kiausiniu dieta. niekad negalejau valgyt pagal kazkoki plana schmoll.gif man cia butu toks saves isbandymas bigsmile.gif galbut ismokciau disciplinos blush2.gif nes siaip mano meniu panasus, man tinka viskas, kas yra meniu, na taip noris save isbandyt ax.gif jokiu stebuklu ten nebus aisku, bet manau normaliai kris svoris ir tiek smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis

Caramalia kaip tavo vaikis?karsciuoja?

Mano mergaite irgi susirgo verysad.gif

QUOTE(frolka25 @ 2016 05 06, 12:17)
As jau po echo,laimes pilnos kelnes,maziukas malesi davesi- kai atsuko ekrana I mane tai rankyte prie veiduko pridejes buvo,tai pirstukai taip fainai mates,kojytem maskatavo smile.gif sveria 420gr,atitinka 21sav 1d smile.gif pakolkas slapukas bus smile.gif  wub.gif

Fainai, isivaizduoju kiek emociju wub.gif
QUOTE(Naktine Fėja @ 2016 05 06, 21:13)

]eglutyte[/b], saunuole is keliones bagazo neparsivezei bigsmile.gif  thumbup.gif

su maistu pareinu i tvarka, su svoriu liudnai verysad.gif +1kg, t.y. 115,2kg turejo jau vakar mmm pareit, bet dar ner kol, skauda nugara ziauriai ir pilvas kaip erkes doh.gif visada jei truputi veliau, tai su visais baisumais doh.gif  cool.gif

as noriu pabandyt issuki bigsmile.gif va sita kiausiniu dieta. niekad negalejau valgyt pagal kazkoki plana schmoll.gif man cia butu toks saves isbandymas bigsmile.gif galbut ismokciau disciplinos blush2.gif nes siaip mano meniu panasus, man tinka viskas, kas yra meniu, na taip noris save isbandyt ax.gif jokiu stebuklu ten nebus aisku, bet manau normaliai kris svoris ir tiek smile.gif

Laba, kaip gimtadienis praejo? Ka skanaus valgyt darei?

As visai nesaunuole, pririjau siand:(, emociju rijike: vaikas susirgo, darbe stresas ir sudie razumeli... Geda net rasyt bet suvatiau 3200 kcal, dvieju dienu norma...

O pas tave visai nedaug pliuso; kai susiimsi per kelias dienas nukris.
Su tom dietom nezinau, gal ir nieko kad ieit i ritma. Man tai kas atsirinka su dietom - kai nuslystu i sona , o tas man visada atsitinka, pradedu save grauzt ir ryt, tipo va jau vistiek nepavyko. Dabar kai skaiciuju kcal stengiuos pet savaite sudaryt - 7000 kcal deficita; tai jei daugiau paryju, stengiuos daugiau pavaiksciot ir pan; zodz nesijauciu bisko sugadinus jei nuslystu i sona.
Atsakyti
QUOTE(eglutyte @ 2016 05 06, 18:58)

Mano mergaite irgi susirgo verysad.gif

Laba, kaip gimtadienis praejo? Ka skanaus valgyt darei?

Man tai kas atsirinka su dietom - kai nuslystu i sona , o tas man visada atsitinka, pradedu save grauzt ir ryt, tipo va jau vistiek nepavyko.

sveikatytes pupai 4u.gif

gerai, labai sauniai, gamtoj hot tub voliojomes, ir vaikai ir suauge patenkinti labai wub.gif thumbup.gif valgem tradiciskai, griliavom daug ir vistiena ir kiauliena visaip marinavau, uzkandziams mini sumustinuku visokiausiu, suriu, sestadienio rytui saltibarsciu prausbliudi pridariau tongue.gif sveikata taisem su griliuotom bulves su sonine blush2.gif biggrin.gif salotu ir misrainiu buvau prikonstravus tokiu zagatovkiu, tai tik truksta, uzmaisom nauja partija biggrin.gif zodziu gerai buvo, gausiai vynu ir alum uzliejom tuos mano metus, galvos neskaudejo, nepykino, reiskias gausiai bet ne per gausiai lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Mano mažui dar tempa yra,bet šiandien bent jau nepiktas, aleliuja, tikiuos ryt jau ir nesukils,laukiu dančio wub.gif

Naktine fėja,smagu,kad grįžai, paraudonuosom kartu šią savaitę,kitą savaitę, tikėkimės, žaliuosim thumbup.gif smagiai gimtadienį atšventei, fainai ir skaniai susiskaitė wub.gif dėl dietų tai man schmoll.gif man iškart atmetimo reakcija bet kokie rėmai, o dar tiek savaičių lotuliukas.gif man reikia tų cheatinimų baisiai blush2.gif

O man šiandien tas pliusas,tikiuosi, spyrė subinėn ilgam. Va kaip negalima atsipalaiduot per ilgai. Tai variau maisto, nekilo ranka hau prie šlamštimio maisto biggrin.gif labai norėčiau iki skridimo į Lt išeiti iš 8 zonos. Aišku, nebus tragedija jei nepavyks, bet pasistengsiu rolleyes.gif

Tedi, kaip kirpykloj sekės? Ar patenkinta rezultatais? Ar gavai fitbit? Grąžinsi? Ką naujo pirksi. Man noris kažką įsigyt, bet nežinau ką biggrin.gif

Eglutyte, sveikatos dukrytei 4u.gif labai tave suprantu,mane stresas taip irgi veikia, bet aš tada kalorijų net neskaičiuoju doh.gif

Šiandien vietiniam centriukyje mane kabino jaunuolis (kokių 25m), bet taip mielai ir maloniai su komplimentais, pakėlė kažkaip nuotaiką biggrin.gif grįžau namo linksma kaip rublį gavus lotuliukas.gif ale vyrui pasigirt negalėjau,tai jums bent pasipasakot galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 06, 22:46)
Mano mažui dar tempa yra,bet šiandien bent jau nepiktas, aleliuja, tikiuos ryt jau ir nesukils,laukiu dančio wub.gif

Šiandien vietiniam centriukyje mane kabino jaunuolis (kokių 25m), bet taip mielai ir maloniai su komplimentais, pakėlė kažkaip nuotaiką  biggrin.gif  grįžau namo linksma kaip rublį gavus  lotuliukas.gif  ale vyrui pasigirt negalėjau,tai jums bent pasipasakot galiu lotuliukas.gif

Labas rytas. Kas tiems vaikams dabar uzejo sirguliai tokiame graziame ore. Mano mazylis irgisirgti pradejo buvo temperaturos ,galva ir gerkle skauda,sloga neprakvepuojama. Bet planuoja ilgai nesirgti. Visa laime kad dar astma nadasidejo fai gal greit issikapstys.
Caramelia nu jo tokiais dalykais vyrui nepasidziaugsi-geriausiu atveju nesupras rolleyes.gif bet malonu reitingus pasitikrinti biggrin.gif o kiek tau metu?
Papildyta:
Feja pazvelki i geraja puse kad esi be automobilo-vel vaikscioti ismokai bigsmile.gif ar kitu atveju nukulniuotum per diena 10km? As i darba pesciomis kasdiena einu, kazkur 4km. Vis dar netraukiu dviracio vaziavimui i darba nors jau oi kaip norisi- juk daug greiciau ax.gif Tik i parduotuve numinu kad tempti masu netektu. Sedimas darbas mano svoriui tai peilis, 3gimdymai nedadejo ne ketvirtadalio kiek kiek keli metai sedimo darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 05 06, 22:46)
Tedi, kaip kirpykloj sekės?  Ar patenkinta rezultatais? Ar gavai fitbit? Grąžinsi? Ką naujo pirksi. Man noris kažką įsigyt, bet nežinau ką biggrin.gif

Labas rytas smile.gif

Aha, nusikirpau thumbup.gif nurežtas kasas issiusiu i little princesses charity mirksiukas.gif

FitBit neturejau laiko vakar pasiimti , tai siandien nuleksiu, bet jo - grazinsiu, per brangus man toks papuosalas, jei savo darbo neatlieka biggrin.gif o ka kita pirksiu - nezinau. Man tie prisegami kazkaip nelimpa, o ant rankos dedami turbut visi pievas rodys vezima stumiant verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Vakar po mano kirpyklos visi alkani buvom, tai pavalgem mcdonalds rolleyes.gif turbut 100metu nebuvau ten ir tikiuosi negrizti greit lotuliukas.gif tai šiandien dar nepamaciau under 90, nors plauku tikrai ne 50g nukirpo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedi @ 2016 05 07, 08:26)
Labas rytas  smile.gif

Aha, nusikirpau  thumbup.gif nurežtas kasas issiusiu i little princesses charity  mirksiukas.gif

FitBit neturejau laiko vakar pasiimti , tai siandien nuleksiu, bet jo - grazinsiu, per brangus man toks papuosalas, jei savo darbo neatlieka  biggrin.gif o ka kita pirksiu - nezinau. Man tie prisegami kazkaip nelimpa, o ant rankos dedami turbut visi pievas rodys vezima stumiant  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vakar po mano kirpyklos visi alkani buvom, tai pavalgem mcdonalds  rolleyes.gif turbut 100metu nebuvau ten ir tikiuosi negrizti greit  lotuliukas.gif  tai šiandien dar nepamaciau under 90, nors plauku tikrai ne 50g nukirpo  doh.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu atsinaujinus smile.gif Kaip jausmas tapus trumpaplauke. Aš kai nusikirpau irgi iki šiknos storus plaukus tai galva tokia lengva lengva atrodė, lyg tuščia biggrin.gif Jei nepasiteisins bet kada vėl užsiauginsi. O dabar aš ir vėl ilgais, tik dabar gal iki liemens.
Atsakyti