Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vidam @ 2016 04 22, 11:41)
Pas mus Alytuje priėmimo skyrius net nepriimtų ar su siuntimu ar ne. Jie suteikia tik pirmą pagalbą. Ir tolesniam gydymui siunčia pas šeimos gydytoją, o tas jau toliau.
Geriausiai būtų pasiskambinti ir išsiaiškinti mirksiukas.gif Nes gal kituose miestuose kitaip.

Susimaliau, nes.. kai buvo rankos trauma- pakartotinai su siuntimu važiavom į tą patį priimamąjį, kad pažiūrėtų..

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 04 22, 11:43)
Susimaliau, nes.. kai buvo rankos trauma- pakartotinai su siuntimu važiavom į tą patį priimamąjį, kad pažiūrėtų..

Jei taip tai gal ir pas akių tas pats ? Manau susitarsit, pasakysit kad didelės eilės, juk akis tai ne ranka ar koją, reikia pažiūrėti ar viskas gerai, ar vaistai padėjo. Bent man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Visoms sergančioms daug sveikatėlės 4u.gif
Diinka sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik deja šį kartą aš negaliu padėti pinigėliais. Nemažai išleidau Funtuko tyrimams ir jo vaistams, dar pervedžiau Katino svajonei, labai joms trūksta ir maistui ir kraikui pinigėlių. O manęs dar laukia Kubos skiepas, na ir dėl to ženklinimo dar papildomi pinigai. O dar liko nepagautos dvi Neveronių katukės ir viena jau atrodo turi vaikučių. Teks kurti vaikų darželį biggrin.gif Na kodėl pinigų tik mažėja, o ne daugėja verysad.gif ir piniginė raudona smile.gif atsirastų koks netyčia laimingas bilietas bigsmile.gif
O 2 proc. aš jau paskyriau, kelinti metai skiriu Katino svajonei.

Mano Funtukas kūdutis toks pasidaręs, taip sunku jį įkalbinti valgyti spec.maistuką doh.gif
Užtat visos trys mergos apetitą gerą turi biggrin.gif
Atsakyti
negalėjau nepasidalinti:

"priekiba ir gamiba akbariumu vilniue" doh.gif
Atsakyti
Man rods musu liaudis akivaizdziai tupeja
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 22, 14:03)
negalėjau nepasidalinti:

"priekiba ir gamiba akbariumu vilniue"  doh.gif

QUOTE(busycat @ 2016 04 22, 14:05)
Man rods musu liaudis akivaizdziai tupeja

Sakyčiau ne tupėja, o nelietuviai čia rašo. Bando, galvoja, kad teisingai ir skelbiam. Net nepamąsto, kad gal kažko paklausti reikėtų, kas moka lietuviškai.
Atsakyti
Aciu kas linkejo sveikatytes 4u.gif Antibai suveike man stipresni ir jauciuosi kur kas geriau. Rado plauciuose kazkoki darinuka-sake pakartoti tyrima po puses metu g.gif Tikiuosi nieko blogo. O va dukriukas mano antibus gere -o savijauta vis blogejo unsure.gif siandien gydytoja ir jai paskyre stipresnius antibus-labai tikiuosi ir jai pageres unsure.gif Beje mano antibai kainavo 23,60€ 14 tableciu-nu jopapa kokie pinigai skaityk 80lt. doh.gif Paemiau geruju bakteriju-tos ir kosmosa kainuoja. As kartais pamastau, kad farmacija tai kaip narkobiznis pelna turi doh.gif Nuejau pries savaite i vaistine palikau 40€ dabar 32€ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 04 22, 14:08)
Sakyčiau ne tupėja, o nelietuviai čia rašo. Bando, galvoja, kad teisingai ir skelbiam. Net nepamąsto, kad gal kažko paklausti reikėtų, kas moka lietuviškai.

šiuo atveju lietuviai, nes šita kategorija reklamuojama lietuviams pagal šalį ir kalbą wink.gif Kitataučiams yra kita skelbimo kompanija.
Atsakyti
O, Cukrius parašė, kol klausiau. doh.gif smagu, kad geryn. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 balandžio 2016 - 14:13
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 22, 14:11)
šiuo atveju lietuviai, nes šita kategorija reklamuojama lietuviams pagal šalį ir kalbą wink.gif Kitataučiams yra kita skelbimo kompanija.

Na tada analfabetai visiški doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2016 04 22, 14:00)

Tik deja šį kartą aš negaliu padėti pinigėliais.

Tik jau nereikia teisintis, šaunuolė padedi tiems kas tau padeda 4u.gif
aš iš vis dar būčiau patylėjus, kol jau realiais darbais galėčiau girtis biggrin.gif O kol kas tik išlaidaujupo truputį, gaudyklė jau atkeliavo ax.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 22, 15:03)
negalėjau nepasidalinti:

sakaičiau tris kart....

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 22, 15:10)
farmacija tai kaip narkobiznis pelna turi doh.gif Nuejau  pries savaite i vaistine palikau

dėl farmacijos esio visiškai teisi, pabandytum įkišt ten nosį pamatytum 4u.gif aš tai džiaugiuos kad kol kas sekasi man tas vaistines aplenkti....nes kainos tikrai žiaurios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 04 22, 14:16)
Tik jau nereikia teisintis, šaunuolė padedi tiems kas tau padeda 4u.gif
aš iš vis dar būčiau patylėjus, kol jau realiais darbais galėčiau girtis  biggrin.gif O kol kas tik išlaidaujupo truputį, gaudyklė jau atkeliavo ax.gif

Nu daba pasakyk, kad as kalta, jog paslapti isdaviau tongue.gif biggrin.gif

Kur saskaita?
Atsakyti