labas,mergaitės, aš jau ,galima sakyt,ant kojų atsistojau,jaučiuosi visai neblogai,aišku,dietos teks laikytis dar kurį laiką,nes vis dar be fermentų negaliu valgyti,sustoja skrandis ,bet jau maistas įvairesnis.Mane šiek tiek sąžinė graužia,kad šiandien dar biuletenį tęsiau,bet iš kur galėjau žinoti ,kad po paros jau ir dirbti galėčiau....ketvirtadienį ryte dar buvo labai blogai....Kadangi dabar toks metas,tai kiekvienas savaitgalis suplanuotas,šitas irgi seniai suplanuotas buvo,tai kai akys prašviesėjo ,nutariau,kad planų ir nekeisiu,taišiandien nuvažiavau į Šiaulius,rytoj su sese važiuosim į Pasvalį senelių kapų tvarkyti...o sekmadienį grįšiu namo.Važiavimas sekės neblogai ,tik jau orelis tai nesuprasi

,valytuvai darbo turėjo...Dabar aš karaliauju sesės namuose ir naudojuosi jos kompu,kad jums parašyti..
Diinka,sveikinimai įgyvendinus svajonę

,2 proc. jau pervest šiais metais ,nes jau pervedžiau Katino svajonei,bet gal kitaip galėsiu padėt
Mergaitės,kurioms žadėjau padėt šiek tiek,ta liga man čia viską sumaišė,grįšiu namo -mokėdama mokesčius,prisidėsiu nors trupinėliu
Šponkiuk,tau

Viskas bus gerai
Cukriuk,sveikatytės Jums su dukryte,o pinigėliai uždirbami,svarbu vaistų yra ir gerėja
Ruste,tai tau didžiulis dėkui ,kad neišsigandai Tigutės paimt,turėčiau aš nuosavą namą ,visus sergančius ,išmestus ,išduotus gelbėčiau....Dabar yra kaip yra