Aš atsilikus nuo visko...Papasakokit kas čia per įkurtuvės Dinkos VŠĮ?

Labukas,
na va, į balių vėl nespėjau
Grikutis iš stuomens ir iš liemens
Kiek sveria Sniegutė?

Grikutis iš stuomens ir iš liemens

Kiek sveria Sniegutė?
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 22, 07:57)
nežinau, bet nedaug, ji smulkutė , gal apie 3 kg kokius. Čia aš spėju, reiks pasverti

P.S. Snaigė ne Sniegė

Žydraakiai linkėjimai
Grikis tik kad didelis, o šiaip jis absoliutus gerumas ir meilumas
Weronica - nųeko kaip ir nepraleidai, laukiam Diinkks kad pati viską palasakotų
nors šiaip tai Diinka prieš keletą dienų minėjo apie naują etapą gyveninę ar naują žingsnį bet aš per visus darbus savo ir nepaklausiau daugiau

Grikis tik kad didelis, o šiaip jis absoliutus gerumas ir meilumas

Weronica - nųeko kaip ir nepraleidai, laukiam Diinkks kad pati viską palasakotų

QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 07:27)
Taip, aš vaikinas ogogo
Labai, labai , labai dziaugiuosi, kad Grikio sveikatele gera!

Beje mane paperka jo kunelio ir uodegytes santykis

QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 21, 16:30)
nepykit kad cituoju savo nuotrauką, patarkit

Cukriuk - kaip tu šiandien jautiesi?
Grikio kūno ir uodegikės proporcijos tikrai kelia šypseną
o šiaip Grikis yra bailiukas, nuo manęs nė per žingsnį, jei kas užeina į namus - puola slėptis, nu jis toks visiškas maminukas. Vakar gydykloje kai iš tašės iškrapštėm tai prisiglaudė prie manęs ir tiesiai man į akis žiūrėjo kad tik nepalikčiau. Tėvukai pasakojo kad kol kieme gyveno tai prie visų ėjo ir glaustėsi, o vos tik pas mane papuolė ir prilipo - nieko kito jam nebereikia. Man kartai atrodo, kad jeigu jam peršviestu smegenis tai pamatytų užrašą neoninėm raidėm 'LABAI MYLIU MAMKĄ'

QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 22, 08:17)
nepykit kad cituoju savo nuotrauką, patarkit
esmėj čia mano lauko balkoniukas kur kavą gražiomis dienomis geriu, aukštas 2,5. Kolkas su p.Snaige į jį išeiname tik ant mano rankų- ji uosto žiūri bet pamačiusi judesį- mašiną pravažiuojančią šalia ar ypač žmogų einantį (ypač) skuodžia atgal į kambarį (lipa per mane
). Jie ji išmoktų neiškristi, ir t.t. galėtume lengvai kartu gerti kavą vasarą, bet kaip tai padaryt? gal sakau pradžioj su pasaitėliu bandyt išvesti, nors kai sūnus bando kažką panašaus į pasaitėlį uždėt ir pavedžiot tai ji kategoriškai prieš būna.... galėtų šildytis ant saulytės vasarą, bet tai kur garantijos kad neiškris.... 

aš tai balkoną tinklu aptverčiau

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 04 21, 22:00)
Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį

Blyn norėtųsi, bet nežinau kaip su fiansais gausis, man šį mėn paskutinės rastos katės ir Špygos sterilizacijos paplonins piniginę

QUOTE(Aist @ 2016 04 22, 08:23)
Labas rytas.

o cia zalieji grikiai?

Sponkiuks, suprantu

Aist
tai tadu išeina kad Grikio uodegikė žinai normoje
Rine - jeigu balkono neapsaugoti tai tikrai vieną kartą iškris, tas labai greitai gali įvykti, nespėsi net sužiūrėti. Jeigu daryti minimalistinį variantą tai vertėtų turėklus apsaugoti tinkleliu, pavz. Senukuose yra pirkti juodo tinklelio nuo vabzdžių, jis pakankamai tvirtas ir nelabai matytųsi ant juodų turėklų

Rine - jeigu balkono neapsaugoti tai tikrai vieną kartą iškris, tas labai greitai gali įvykti, nespėsi net sužiūrėti. Jeigu daryti minimalistinį variantą tai vertėtų turėklus apsaugoti tinkleliu, pavz. Senukuose yra pirkti juodo tinklelio nuo vabzdžių, jis pakankamai tvirtas ir nelabai matytųsi ant juodų turėklų

Tai aišku. Tikrai nei tinklų dėsiu nei stiklinsiu šio. Yra dar du balkonai, stiklinti, tai anuose galės karaliauti.... o į šį tik su manimi ant rankų
bet pasakai kad einam pažiūrėt- labai gražiai vos ne pats užlipa ant rankų
bet kai matau kad guli katinai ant balkono turėklų na ir guli, ir nieko... net virš manęs kaimyno katinas visada ant šio lauko balkono bortelių guli tai sakau gal jie protingi kad nereikia lipti 
Papildyta:
kai saviškę pas vetus vežėm irgi žiūri tiesiai į akis atrodo su mintimi- nepalik, gelbėk, paimk...kai jau paėmiau po visko į rankas atrodo net nusiraminu....

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 08:22)
Cukriuk - kaip tu šiandien jautiesi?
o šiaip Grikis yra bailiukas, nuo manęs nė per žingsnį, jei kas užeina į namus - puola slėptis, nu jis toks visiškas maminukas. Vakar gydykloje kai iš tašės iškrapštėm tai prisiglaudė prie manęs ir tiesiai man į akis žiūrėjo kad tik nepalikčiau. .......'LABAI MYLIU MAMKĄ' 

kai saviškę pas vetus vežėm irgi žiūri tiesiai į akis atrodo su mintimi- nepalik, gelbėk, paimk...kai jau paėmiau po visko į rankas atrodo net nusiraminu....