Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aš atsilikus nuo visko...Papasakokit kas čia per įkurtuvės Dinkos VŠĮ? biggrin.gif
Atsakyti
Labukas,

doh.gif na va, į balių vėl nespėjau biggrin.gif

Grikutis iš stuomens ir iš liemens bigsmile.gif

Kiek sveria Sniegutė?
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 22, 07:57)
:

Kiek sveria Sniegutė?

nežinau, bet nedaug, ji smulkutė , gal apie 3 kg kokius. Čia aš spėju, reiks pasverti smile.gif Bet dar ji ir jauna, paauglė smile.gif 7 mėn.

P.S. Snaigė ne Sniegė smile.gif Sniegė tai man žmogaus vardas tuoj atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 balandžio 2016 - 08:03
Žydraakiai linkėjimai wub.gif
Grikis tik kad didelis, o šiaip jis absoliutus gerumas ir meilumas smile.gif
Weronica - nųeko kaip ir nepraleidai, laukiam Diinkks kad pati viską palasakotų 4u.gif nors šiaip tai Diinka prieš keletą dienų minėjo apie naują etapą gyveninę ar naują žingsnį bet aš per visus darbus savo ir nepaklausiau daugiau
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 07:27)
Taip, aš vaikinas ogogo

Labai, labai , labai dziaugiuosi, kad Grikio sveikatele gera! thumbup.gif Matosi, kad jis gerumo ir svelnumo isikunijimas. Mamos dziaugsmelis wub.gif Mes tai tikrai nebijotume susitikti biggrin.gif Butu isbuciuotas ir isniurkytas. Vat idomu jo charakteris koks-bijotu svetimu?
Beje mane paperka jo kunelio ir uodegytes santykis wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 21, 16:30)

nepykit kad cituoju savo nuotrauką, patarkit smile.gif esmėj čia mano lauko balkoniukas kur kavą gražiomis dienomis geriu, aukštas 2,5. Kolkas su p.Snaige į jį išeiname tik ant mano rankų- ji uosto žiūri bet pamačiusi judesį- mašiną pravažiuojančią šalia ar ypač žmogų einantį (ypač) skuodžia atgal į kambarį (lipa per mane smile.gif ). Jie ji išmoktų neiškristi, ir t.t. galėtume lengvai kartu gerti kavą vasarą, bet kaip tai padaryt? gal sakau pradžioj su pasaitėliu bandyt išvesti, nors kai sūnus bando kažką panašaus į pasaitėlį uždėt ir pavedžiot tai ji kategoriškai prieš būna.... galėtų šildytis ant saulytės vasarą, bet tai kur garantijos kad neiškris.... cool.gif
Atsakyti
Cukriuk - kaip tu šiandien jautiesi? 4u.gif
Grikio kūno ir uodegikės proporcijos tikrai kelia šypseną biggrin.gif o šiaip Grikis yra bailiukas, nuo manęs nė per žingsnį, jei kas užeina į namus - puola slėptis, nu jis toks visiškas maminukas. Vakar gydykloje kai iš tašės iškrapštėm tai prisiglaudė prie manęs ir tiesiai man į akis žiūrėjo kad tik nepalikčiau. Tėvukai pasakojo kad kol kieme gyveno tai prie visų ėjo ir glaustėsi, o vos tik pas mane papuolė ir prilipo - nieko kito jam nebereikia. Man kartai atrodo, kad jeigu jam peršviestu smegenis tai pamatytų užrašą neoninėm raidėm 'LABAI MYLIU MAMKĄ' biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Taip, lauksim Diinkos pasiaiškinimo biggrin.gif
Dėl Snaigės neiškritimo garantijos nėr jokios- pamatys paukštį, musę, suveiks medžiotojos refleksas ir skris. Dėčiau tinklelius/stiklinčiau balkoną. 4u.gif
Grikis labai teisingų proporcijų, kur matėt grikius su ilgom uodegom? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 22, 08:17)
nepykit kad cituoju savo nuotrauką, patarkit smile.gif esmėj čia mano lauko balkoniukas kur kavą gražiomis dienomis geriu, aukštas 2,5. Kolkas su p.Snaige į jį išeiname tik ant mano rankų- ji uosto žiūri bet pamačiusi judesį- mašiną pravažiuojančią šalia ar ypač žmogų einantį (ypač) skuodžia atgal į kambarį (lipa per mane smile.gif ). Jie ji išmoktų neiškristi, ir t.t. galėtume lengvai kartu gerti kavą vasarą, bet kaip tai padaryt? gal sakau pradžioj su pasaitėliu bandyt išvesti, nors kai sūnus bando kažką panašaus į pasaitėlį uždėt ir pavedžiot tai ji kategoriškai prieš būna.... galėtų šildytis ant saulytės vasarą, bet tai kur garantijos kad neiškris....  cool.gif

aš tai balkoną tinklu aptverčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 04 21, 22:00)

Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį blush2.gif

Blyn norėtųsi, bet nežinau kaip su fiansais gausis, man šį mėn paskutinės rastos katės ir Špygos sterilizacijos paplonins piniginę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 04 22, 08:23)
Labas rytas.  4u.gif

o cia zalieji grikiai? bigsmile.gif

Sponkiuks, suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 balandžio 2016 - 08:30
Aist lotuliukas.gif tai tadu išeina kad Grikio uodegikė žinai normoje biggrin.gif
Rine - jeigu balkono neapsaugoti tai tikrai vieną kartą iškris, tas labai greitai gali įvykti, nespėsi net sužiūrėti. Jeigu daryti minimalistinį variantą tai vertėtų turėklus apsaugoti tinkleliu, pavz. Senukuose yra pirkti juodo tinklelio nuo vabzdžių, jis pakankamai tvirtas ir nelabai matytųsi ant juodų turėklų 4u.gif
Atsakyti
Tai aišku. Tikrai nei tinklų dėsiu nei stiklinsiu šio. Yra dar du balkonai, stiklinti, tai anuose galės karaliauti.... o į šį tik su manimi ant rankų smile.gif bet pasakai kad einam pažiūrėt- labai gražiai vos ne pats užlipa ant rankų smile.gif bet kai matau kad guli katinai ant balkono turėklų na ir guli, ir nieko... net virš manęs kaimyno katinas visada ant šio lauko balkono bortelių guli tai sakau gal jie protingi kad nereikia lipti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 08:22)
Cukriuk - kaip tu šiandien jautiesi?  4u.gif
Grikio kūno ir uodegikės proporcijos tikrai kelia šypseną  biggrin.gif  o šiaip Grikis yra bailiukas, nuo manęs nė per žingsnį, jei kas užeina į namus - puola slėptis, nu jis toks visiškas maminukas. Vakar gydykloje kai iš tašės iškrapštėm tai prisiglaudė prie manęs ir tiesiai man į akis žiūrėjo kad tik nepalikčiau. .......'LABAI MYLIU MAMKĄ'  biggrin.gif

wub.gif

kai saviškę pas vetus vežėm irgi žiūri tiesiai į akis atrodo su mintimi- nepalik, gelbėk, paimk...kai jau paėmiau po visko į rankas atrodo net nusiraminu....
Atsakyti