Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Tutė iššukuota nelaiminga... jetau... wub.gif gavo tikiuosi daug nam nam ir patenkinta dabar 4u.gif Kiara neliečiama wub.gif malda lotuliukas.gif
Oliveris wub.gif riužavom ausim... Ištirpimas... wub.gif

Busy, čia prie ežero, gal tas Vijūnėlės parkas, nžn... doh.gif bet labai gražu... sakuros irgi žydi jau 4u.gif
čia, kur išsinuomavom, negalima su gyvūnais, tai Kelvis liko vienas...

Betmenas
user posted image
Atsakyti
Koks gražus betmeno siluetas thumbup.gif
Atsakyti
Akių atitraukt negaliu, kokia graži ar šukota ar ne noštabi višada 4u.gif
user posted image

Betmenas tikras lotuliukas.gif
Atsakyti
Busy, o kodėl Olis nešukuotas? Kas čia per diskriminacija?
Atsakyti
Tuomet išdrošiu tau baišią tiešą apie šave... Klaušykis Giliuk!...

user posted image

...Ojjj.. nam nam duoda, mano man...

user posted image

Nelyyyyyškit, neee, čia man! Čia man nam nam, naam...efy...efyyy iš čia viši

user posted image

Hooo... mano trupinyš, čia jiš mano.... paluuundrą, škač viši iš čia, tai aš jį pametiau

user posted image

Smilga, Olis dar neperdaugiausiai šeriasi, tai tik prabraukiu poniškai per šonus ir kvit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 balandžio 2016 - 14:02
Sveikos,
Giliukasd ir jo simpatija super kaip visada...
Giliuko mimikos thumbup.gif o jo panelė na tikra gražuolė...

nu bet ir mes galim būt gražios... ane ? smile.gif

user posted image

nors kai lauke toooks oras, tai mums tie berniukai dzindziliaku... geriau nusnaust... smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Snaigės akys wub.gif mmmm wub.gif

Tutukas kokia arši biggrin.gif

Mūsų savaitgalio draugė:
user posted image
Atsakyti
Baukide, 4u.gif už narcizų lauką. O mano gėlyne nei vieno nesimato, bet gi sodinau. Kelvis tikras šikšnosparnis.
Savaitgalinis draugas, labai noriu tikėti, kad jis turu namus unsure.gif
Snaigė kaip kamuoliukas. wub.gif
Kiaros malda thumbup.gif
Tutukas amžinai alkanas,Olis nekvailas, žino ,kad jo dar nešukuos.

Atsakyti
Tokia arši tu man dar gražesnė! Nėr piktešnio Norgej žvėrio nei Tutukas nepaėdyš man gražiaušia iš višų šu charakteriu puikiu biggrin.gif
user posted image

Snaigyte aišku kad labai graži 4u.gif
Atsakyti
O jau grožių pridėta wub.gif tik spėjau MB po nosimi kaišioti telefoną, kad pažiūrėtų biggrin.gif

Šiandien sterilizavau Pilkę. Viena mergina domisi katyte, tai daviau globėjo nr., susiderinti lankymo valandas.

Dabar priminkit ar zoofast.lt kur pigiau maistą užsakinėjot? Greit pabaigsiu rc meinų kačiukams reiks kažką pirkti, bet nzn ką. Pagal kainą tai zoofast.lt hills maistas išeina už rc kaina kur perku 400+400. Noriu geresnio nei joseros, bet labai daug ko maniškės neėda.
Atsakyti
Juokiausi už pilvo susiėmusi iš Busy reportažų laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tutuks aršuolė biggrin.gif Kiaros malda thumbup.gif thumbup.gif Olis fainuolis wub.gif
Giliukas nerealiai neraalus su savo mimikom ir mintim thumbup.gif thumbup.gif laaabai smagu ir žiūrėti ir skaityti biggrin.gif
Betmenas thumbup.gif thumbup.gif
Žydraakė fėja Snaigytė wub.gif
Šponkuti - Nesefaunos parduotuvėje savaitgalį kaip tik mačiau įvairių Royalio rūšių pakuotes 400+400 pigiai 4u.gif Galiu po darbo nulėkti paimti. Nesefaunos interneto puslapyje kiek pažiūrėjau ne visos rūšys sudėtos. Mačiau kad yra meinams kačiukams ir suaugusiems, britams, persams, lauke gyvenantiems, jautriam žarnynui lygtais ir dar lygtais kažkas buvo g.gif galiu po darbo užšokti bo man netoli namų, paskum perduosiu kaip nors 4u.gif
Atsakyti