Kaip skaniai triauškia

QUOTE(Vidam @ 2016 04 23, 15:09)
Kažin kaip Meduolis reaguos į mažiuką
O gal vėl išleisi jį paatostogauti pas mamą ?

Meduolis už savaitės jau išvažiuoja atostogauti pas mamą

Ne kiek dėl mažiuko, bet jam ir pačiam vasarą ten geriau, vaikšto sau lauke, o rudenį vėl griš

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 23, 15:21)
Renatele, ar cia tavo pirmasis leliukas?
Taip, pirmas

QUOTE(diinka @ 2016 04 23, 15:30)
Kai pas šeimininkę ateina "protasovas" 

Kokios gražios šunytės

QUOTE(diinka @ 2016 04 23, 15:47)
O kokia daktarė ? kur gimdysi ? ...ir aišku ko lengvesnio atėjimo.... nepamiršk pasigirt, fgali bent sms parašyt, atlėkčiau aplankyt
pirma pamatyąčiau iš panų 

Galvoju apie antrą ligoninę, o gydytoja, kokia tuo metu budės-tokia, su niekuo nesitariau

Ačiū už linkėjimus

Lyja ir atšalo, skubiai reikia pasirinkti geriausias pozicijas.
Ar davei Nikitutei paragauti, negerai skriausti mažiukės.
Kaip gražiai Diinkos šunytės salotas valgo, maniškiams neįkištum.
Meduolis turės konkurentą.
Renatelexxx, linkiu , kad greitai ir sėkmingai leliukas atbėgtų. O dėl metų nebijok, nebe tarybiniai laikai, kai 30 metų gimdyvė jau buvo laikoma sena. Kai bus lėliukas, pasigirk, pasidžiaugsim visos.

oi, mijau mijau
mes visi kaitinomės ryte ant saulutės terasoje, o va še tau... sninga dideliais kasniais
terasos malonumai

mes visi kaitinomės ryte ant saulutės terasoje, o va še tau... sninga dideliais kasniais
terasos malonumai
Oi...Oliveris kaip ciucikas su lenciūgu
Tikrai reikia aptverti ir galėtų sau laisvai lakstyti tavo chebrytė. Taip smagu lauke
Ar pradėjai kažką kurpti, ar gerai einasi?

Ar pradėjai kažką kurpti, ar gerai einasi?
Kol aptvarkiau namus, kol sulaksčiau į miestą, supirkau keletą darbų, grįžusi namolio pasidariua pietus, pradėjo snigti, susinervinau, nuėjau postuvio
Ir čia labai rimtai, taip laukiau pavasario, medžiai dar vos vos skleisti pradėjo, o čia šnai sniegas kasniais didžiuliais, aišku krito spaudimas, prilenkė prie sofos...
Atsikėlusi užsikūriau židinį, eisiu knistis ką gero skrynioje turiu, pradėsiu vieną daiktą jau dėlioti

Atsikėlusi užsikūriau židinį, eisiu knistis ką gero skrynioje turiu, pradėsiu vieną daiktą jau dėlioti
Tikrai tau reikia voljero, na nesižiūri katinai ant virvutės. Nepamenu kurioje temoje esu mačiusi katinai gyvena dideliausiame narve, medžio (gyvo ) dalis tame aptvare, tai kaip geopardai duodasi per šakas.
Pasikūriau ir aš pečių, tai iš karto jaukiau namuose tapo.
Pasikūriau ir aš pečių, tai iš karto jaukiau namuose tapo.

žiūrisi ar nesiūžiūri, dzin, svarbu saugūs. Kiara vaikščioja laisva, Oliveris dar mažas, jam reikia virvutės, o Tutė truputį neprognozuojama, išlėks žiūrėk pas Giliuką per tvorą

QUOTE(renatelexx @ 2016 04 23, 15:51)
Taip, pirmas
nors ir ne jaunuolė esu
taip sakant spėjau į beveik paskutinį traukinį 

As ir tokio amziaus kaip tu gimdziau. Renaciuk-stresa i sali. Patikek sie metai suteikia kitokio sarmo auginant vaika

Tik prisimink mano zodzius-megaukis ta akimirka kai pamatysi savo vaika pirma karta-ta akimirka tokia stebuklinga- esu isitikinusi, kad savo mirties akimirka as apie tai galvosiu. Nes ji nepakartojama. Labai tau pavydziu. Buvau skaiciusi apie tai, klausiausi istoriju ir isivaizdavau kaip tai bus....bet realybe pranoko visus lukescius. Ta akimirka nuostabi -megaukis ja!!!
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 23, 17:07)
Lyja ir atšalo, skubiai reikia pasirinkti geriausias pozicijas.
Lisiteja- ATIDUOK MANO ''ADIALA''

Sveikos šeštadienio vakarą
Aš šiandien sode šakėm pamosavau sode, svogūnus su mama lysvėn sukišom
gerai, kad diena visai nebloga buvo, sualutė išlindo tai net šakėm bemosuodama ir sukaitau. Daba jau matau pro langą, kad debesys juodi atslenka
rytoj prastą orą pranašauja
Cukriuk - smagu girdėti kad geriau jautiesi
štai dar dalinuosi su tavimi ir visomis, ką refliuksas vargina:
man tėtis šituos vaistus užrodė, jam gydytoja patarė nusipirkti. Gerti reikia po tabletę du kart dienoje, pusvalandį prieš valgį. Vaistukai nėra labai pigūs, kainuoja 10 eurų su trupučiu, bet man tikrai padeda, nusipirkau ketvirtadienį, penktadienį jau jaučiau kad gerėja man o šiandien jau nebejaučiu refliukso. taigi ir su jumis dalinuosi, gal padės ir jums

Nikita kokiomis akimis
Giliukas serenadas traukia tutukui iš Lietuvos
Aist - tikiuosi atsigavai, pakilo spaudimas ir vakaras praeis normaliai
Renatelexx - viskas bus gerai
labai lauksime iš tavęs naujienų
Busy - ui kaip įdomu ką pagaminsi
sėkmės kūryboje
Olis kokis jau dičkis pasidaręs
Tutuks firminę išraišką nutaisiusi
Šunės kaip skaniai lapus triauškia
Diinka - aš pagalvojau, gal tu gali mums čia įmesti kokį sąrašiuką, kokių daiktų labiausiai reikia Dryžuotai svajonei, na gal gaudyklių, narvų, maisto, kraiko ir panašiai. Gal mes susimetusios galėsim užsakyti, gal tu žinai "taškus" iš kur galima pigiau ką gauti
Suprantu, kad visko reikia, bet gal yra kažkas ko reik labiausiai ir ką mes galėtume Dryžuotai svajonei įkurtuvių proga padovanoti
Šponkiuk - parašyk į temą kai jau susiruoši sterilizuoti katytes, pridėsiu keletą euriukų
Na ir pabaigai reportažas
poilsis

Ką yr?

Ką veikiat? Ką valgot? Ką žiūrit?

Mmmmmmmmmr

Aš šiandien sode šakėm pamosavau sode, svogūnus su mama lysvėn sukišom

Cukriuk - smagu girdėti kad geriau jautiesi

man tėtis šituos vaistus užrodė, jam gydytoja patarė nusipirkti. Gerti reikia po tabletę du kart dienoje, pusvalandį prieš valgį. Vaistukai nėra labai pigūs, kainuoja 10 eurų su trupučiu, bet man tikrai padeda, nusipirkau ketvirtadienį, penktadienį jau jaučiau kad gerėja man o šiandien jau nebejaučiu refliukso. taigi ir su jumis dalinuosi, gal padės ir jums

Nikita kokiomis akimis

Giliukas serenadas traukia tutukui iš Lietuvos

Aist - tikiuosi atsigavai, pakilo spaudimas ir vakaras praeis normaliai

Renatelexx - viskas bus gerai

Busy - ui kaip įdomu ką pagaminsi

Šunės kaip skaniai lapus triauškia

Diinka - aš pagalvojau, gal tu gali mums čia įmesti kokį sąrašiuką, kokių daiktų labiausiai reikia Dryžuotai svajonei, na gal gaudyklių, narvų, maisto, kraiko ir panašiai. Gal mes susimetusios galėsim užsakyti, gal tu žinai "taškus" iš kur galima pigiau ką gauti

Šponkiuk - parašyk į temą kai jau susiruoši sterilizuoti katytes, pridėsiu keletą euriukų

Na ir pabaigai reportažas

poilsis

Ką yr?

Ką veikiat? Ką valgot? Ką žiūrit?

Mmmmmmmmmr