Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Kaip skaniai triauškia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 23, 15:09)
Kažin kaip Meduolis reaguos į mažiuką  g.gif  O gal vėl išleisi jį paatostogauti pas mamą ?

Meduolis už savaitės jau išvažiuoja atostogauti pas mamą ax.gif Liko dar paskiepyti ir galės važiuoti.
Ne kiek dėl mažiuko, bet jam ir pačiam vasarą ten geriau, vaikšto sau lauke, o rudenį vėl grišsmile.gif

QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 23, 15:21)
Renatele, ar cia tavo pirmasis leliukas?

Taip, pirmas 4u.gif nors ir ne jaunuolė esu ax.gif taip sakant spėjau į beveik paskutinį traukinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 04 23, 15:30)
Kai pas šeimininkę ateina "protasovas" smile.gif

Kokios gražios šunytės wub.gif vegetarės biggrin.gif
QUOTE(diinka @ 2016 04 23, 15:47)
O kokia daktarė ? kur gimdysi ? ...ir aišku ko lengvesnio atėjimo.... nepamiršk pasigirt, fgali bent sms parašyt, atlėkčiau aplankyt ax.gif  pirma pamatyąčiau iš panų smile.gif

Galvoju apie antrą ligoninę, o gydytoja, kokia tuo metu budės-tokia, su niekuo nesitariau ax.gif
Ačiū už linkėjimus 4u.gif O pasigirti, tai nepamiršiu, tik gali praeit laiko kol atsitokėsiu, nes viskas, nauja, baisu, manau bus streso blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Lyja ir atšalo, skubiai reikia pasirinkti geriausias pozicijas.
Ar davei Nikitutei paragauti, negerai skriausti mažiukės.
Kaip gražiai Diinkos šunytės salotas valgo, maniškiams neįkištum.
Meduolis turės konkurentą.
Renatelexxx, linkiu , kad greitai ir sėkmingai leliukas atbėgtų. O dėl metų nebijok, nebe tarybiniai laikai, kai 30 metų gimdyvė jau buvo laikoma sena. Kai bus lėliukas, pasigirk, pasidžiaugsim visos. thumbup.gif
Atsakyti
Buvau Pupita buvau....
user posted image

Šerenada miaukšinau, tik tau, tik meow meow!
user posted image
Atsakyti
oi, mijau mijau biggrin.gif

mes visi kaitinomės ryte ant saulutės terasoje, o va še tau... sninga dideliais kasniais

terasos malonumai
Atsakyti
Oi...Oliveris kaip ciucikas su lenciūgu lotuliukas.gif Tikrai reikia aptverti ir galėtų sau laisvai lakstyti tavo chebrytė. Taip smagu lauke thumbup.gif

Ar pradėjai kažką kurpti, ar gerai einasi?
Atsakyti
Kol aptvarkiau namus, kol sulaksčiau į miestą, supirkau keletą darbų, grįžusi namolio pasidariua pietus, pradėjo snigti, susinervinau, nuėjau postuvio hihihi.gif Ir čia labai rimtai, taip laukiau pavasario, medžiai dar vos vos skleisti pradėjo, o čia šnai sniegas kasniais didžiuliais, aišku krito spaudimas, prilenkė prie sofos...

Atsikėlusi užsikūriau židinį, eisiu knistis ką gero skrynioje turiu, pradėsiu vieną daiktą jau dėlioti
Atsakyti
Tikrai tau reikia voljero, na nesižiūri katinai ant virvutės. Nepamenu kurioje temoje esu mačiusi katinai gyvena dideliausiame narve, medžio (gyvo ) dalis tame aptvare, tai kaip geopardai duodasi per šakas.
Pasikūriau ir aš pečių, tai iš karto jaukiau namuose tapo. ax.gif
Atsakyti
žiūrisi ar nesiūžiūri, dzin, svarbu saugūs. Kiara vaikščioja laisva, Oliveris dar mažas, jam reikia virvutės, o Tutė truputį neprognozuojama, išlėks žiūrėk pas Giliuką per tvorą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 04 23, 15:51)
Taip, pirmas 4u.gif nors ir ne jaunuolė esu ax.gif taip sakant spėjau į beveik paskutinį traukinį biggrin.gif

As ir tokio amziaus kaip tu gimdziau. Renaciuk-stresa i sali. Patikek sie metai suteikia kitokio sarmo auginant vaika thumbup.gif kitokio poziurio i ji thumbup.gif
Tik prisimink mano zodzius-megaukis ta akimirka kai pamatysi savo vaika pirma karta-ta akimirka tokia stebuklinga- esu isitikinusi, kad savo mirties akimirka as apie tai galvosiu. Nes ji nepakartojama. Labai tau pavydziu. Buvau skaiciusi apie tai, klausiausi istoriju ir isivaizdavau kaip tai bus....bet realybe pranoko visus lukescius. Ta akimirka nuostabi -megaukis ja!!!

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 04 23, 17:07)
Lyja ir atšalo, skubiai reikia pasirinkti geriausias pozicijas.

Lisiteja- ATIDUOK MANO ''ADIALA'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrinė avelė: 23 balandžio 2016 - 19:36
Sveikos šeštadienio vakarą 4u.gif
Aš šiandien sode šakėm pamosavau sode, svogūnus su mama lysvėn sukišom smile.gif gerai, kad diena visai nebloga buvo, sualutė išlindo tai net šakėm bemosuodama ir sukaitau. Daba jau matau pro langą, kad debesys juodi atslenka doh.gif rytoj prastą orą pranašauja verysad.gif
Cukriuk - smagu girdėti kad geriau jautiesi 4u.gif štai dar dalinuosi su tavimi ir visomis, ką refliuksas vargina:
man tėtis šituos vaistus užrodė, jam gydytoja patarė nusipirkti. Gerti reikia po tabletę du kart dienoje, pusvalandį prieš valgį. Vaistukai nėra labai pigūs, kainuoja 10 eurų su trupučiu, bet man tikrai padeda, nusipirkau ketvirtadienį, penktadienį jau jaučiau kad gerėja man o šiandien jau nebejaučiu refliukso. taigi ir su jumis dalinuosi, gal padės ir jums 4u.gif
user posted image
Nikita kokiomis akimis wub.gif
Giliukas serenadas traukia tutukui iš Lietuvos biggrin.gif
Aist - tikiuosi atsigavai, pakilo spaudimas ir vakaras praeis normaliai 4u.gif
Renatelexx - viskas bus gerai 4u.gif labai lauksime iš tavęs naujienų 4u.gif
Busy - ui kaip įdomu ką pagaminsi biggrin.gif sėkmės kūryboje 4u.gif Olis kokis jau dičkis pasidaręs wub.gif Tutuks firminę išraišką nutaisiusi biggrin.gif
Šunės kaip skaniai lapus triauškia biggrin.gif
Diinka - aš pagalvojau, gal tu gali mums čia įmesti kokį sąrašiuką, kokių daiktų labiausiai reikia Dryžuotai svajonei, na gal gaudyklių, narvų, maisto, kraiko ir panašiai. Gal mes susimetusios galėsim užsakyti, gal tu žinai "taškus" iš kur galima pigiau ką gauti 4u.gif Suprantu, kad visko reikia, bet gal yra kažkas ko reik labiausiai ir ką mes galėtume Dryžuotai svajonei įkurtuvių proga padovanoti 4u.gif
Šponkiuk - parašyk į temą kai jau susiruoši sterilizuoti katytes, pridėsiu keletą euriukų 4u.gif
Na ir pabaigai reportažas smile.gif
poilsis
user posted image
Ką yr?
user posted image
Ką veikiat? Ką valgot? Ką žiūrit?
user posted image
Mmmmmmmmmr
user posted image
Atsakyti