Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aciu Magnuna-butent tuos ir geriu. Bet man jie israsyti viena tablete ryte, o vakare viena tablete geriu Ranisan. Istiesu puikus vaistukai!!!
Mano Kostas kai isvydo tokia flirtuojancia Kruopyte ciut nepakrate leteneliu lotuliukas.gif buvo infarktas, insultas , orgazmas ir daba be pulso guli lotuliukas.gif Siunciam linkejimus martelei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 04 23, 20:03)
buvo infarktas, insultas , orgazmas ir daba be pulso guli lotuliukas.gif  Siunciam linkejimus martelei wub.gif

OHO bigsmile.gif
Atsakyti
ui nu pagaliau irgi sviesa tunelio gale .... kadangi mudvieju su mazu tortadieniai skiriasi tik 1 diena, tai maratonine savaite uzsitese. Tikiuosi siandien paskutinius svecius islydejau. Smagu jie, bet jau noriu pailseti biggrin.gif
Busy chebryte lauke smagiai tusinasi 👍🏻.
Giliukas su savo serenadom biggrin.gif

Šita , o kas yra refliuksas?? as tik gastrita turiu biggrin.gif ir tas nerviniu pagrindu biggrin.gif refliukso turbut dar neuzdirbau sad.gif
Atsakyti
Apus - frefliuksas, tai kai rūgštys skrandyje sukyla ir pakilusios pradeda graužti gerklę. Skrandžio paprastai dėl to neskauda, tačiau gerklėje labai nemalnūs pojūčiai, toks jausmas kad net kvėpuoti sunku, degina gerklę, atrodo kad koks tai kąsnis nenuryjamas gerklėje. Kai man pirką kartą nutiko tai porą mėnesių gerklę gydžiau, kol išsiaiškinau kad visai ne tą vietą gydyti reikia doh.gif
Kruopa Kostuką išvertė iš kojų biggrin.gif Linkėjimus perduosiu kai martelė atsibus, bo nusidirbusi miega daba biggrin.gif
Atsakyti
Špygala kažkur pagražino nosį doh.gif
Špygala ir Zugi čiaudo unsure.gif
Šponkiukas be nuotaikos

user posted image

Sergančioms sveikatos 4u.gif
Katinukai visi wub.gif bet aš dabar noriu Olio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Cukrine, kai jau atsigaus Kostukas, pasirodykit tongue.gif

Kruopa virtuvėj, moteriški reikalai jai... wub.gif

Grikytis vis ilsisi wub.gif

Špygalytės nosia labai graži wub.gif kur ji čia įkišo ją.... g.gif unsure.gif sveikatos abiems su Zugi 4u.gif

Moliukas užsiėmė pozicijas thumbup.gif

Meduolis jau laukia atostogų pas močiutę smile.gif

Tutukas atrodo milžiniškas žvėriuks wub.gif jei jos svorio nežinočiau biggrin.gif tik paskutinėj serijoj nepasirodė kažko ji g.gif
Giliuko serenadų gal klausė biggrin.gif
Oliveris wub.gif nu karalius auga... wub.gif

Mes Druskininkuose, vakar buvo nuostabi diena smile.gif saulė, narcizai... wub.gif dviračius visi pamynėm miške thumbup.gif šiandien per langą nežiūrėjau dar, bet jaučiu, kad saulės jau nea... unsure.gif
Kelvis tikiuosi nestresuoja labai, nes liko vienas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 24 balandžio 2016 - 08:03
Labas rytas. O man neaiškūs galvos skausmai užėję, užsirašiau pas gydytoją 27d, eisiu ieškoti ligų, nes taip būti nepakeliama (pulsuojančiai užplaukimais skauda vieną galvoje vietą, maždaug ten kur katino ausys būtų).

Troleibusu su Ieva važiuosim į kačių parodą Panoramoje wub.gif

Gariūnuose kai buvo TopMiau, ji sirgo, ir važiavom be jos...
Atsakyti
Namie pagautas vagius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kokš oraš nykuš kad Pupita pamatyt lietauš debešiš prašklaidytu!
user posted image

Apus joks ne vagis pelių juk ieško smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 24 balandžio 2016 - 10:32
Labas rytas 4u.gif Nuo pat ryto purškia, apniukusi, murzina diena.Negaliu eiti gėlynų tvarkyti, o naminiams darbams polėkio nėra (ir nebus). blush-anim-cl.gif
Špygutė, nosiukas nuartas, ale kaip sugebėti taip g.gif
Baukide, kaip pavydžiu tau narcizų lauko. Niekaip nepataikau ant žydėjimo.Gegužės pabaigoje pati važiuosiu į Druskininkus, bet bus viskas seniai nužydėję.
Rustyte, console.gif , labai panašu į migreną. Žinau šitą džiaugsmą.Bet gal pas tave taip nebus.
Ne vagis čia, čia naudingų iškasenų ieškotojas. tongue.gif
Atsakyti
Giliukaš wub.gif

Vagius ten tortą vagia? lotuliukas.gif

Ruste, 4u.gif kad gydytojai surastų priežastį ir padėtų greičiau 4u.gif

Lisitėja, prašau 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 24 balandžio 2016 - 11:16
Kodėl mane šukavai, Giliukui graši aš į tokį

user posted image

Ak kodėl mane šukavai...

user posted image

Nu kodėl??

user posted image

Giliukui graši i teip, duosi nam nam?

user posted image

Manęs šukoti negalima, ekšponatas rankomis nelėčiams

user posted image

Hie hie... jas šukavo, hie hie

user posted image

Brangusis Dėve, paleisk į jį iš viršaus šėpiečiu, kad per daug nesižiaugtų

user posted image

Gufis nekalts, kad daiktai po nosim biggrin.gif

Baukide labai gražu, o kur čia Druskininkuose? 4u.gif O kodėl Kelvis vienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 balandžio 2016 - 12:51