Rine - pas man per visą butą gra stiklinta lodžija, kadangi ji nėra sandari tai šaltą naktį lodžijos stiklai įšala ir atidarius duris kondensuojasi nuo šilto kambario oro, tiesiog atidarius duris gaunasi didelis temperatūrų skirtumas tuo momentu
Aist - tu iš tiesų nereali
su tokiu sveikinimu ir mes kartu su Busy pavasarine energija pasikrovėm
labai pritariu Baukidei - tavo reportažai yra didis gėris
Rine - pas man per visą butą gra stiklinta lodžija, kadangi ji nėra sandari tai šaltą naktį lodžijos stiklai įšala ir atidarius duris kondensuojasi nuo šilto kambario oro, tiesiog atidarius duris gaunasi didelis temperatūrų skirtumas tuo momentu
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 27, 12:15)
oj norėč tokio vaizdelio iš namų
Ai beje, jau linkstam lofto nebeparduoti, o geriau ne pirkti ar statyti namą ( nepagalvojom, kad jau MB 40 ant nosies ar bus to noro ilgalaikiam projektui), o pirkti sodo namelį, kur gyventume vasarą, o kai šalta- grįžtam į civilizaciją
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 27, 12:34)
Aist - tu iš tiesų nereali
su tokiu sveikinimu ir mes kartu su Busy pavasarine energija pasikrovėm
labai pritariu Baukidei - tavo reportažai yra didis gėris
aaaa čia lodžijos langai, ne buto
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 12:43)
o galvoju kas ten tas pastatas didesnis kairėje tolumoje matosi?
Oi, dar prisiminiau visur esančiu katinų plaukus
Labai solidarizuojuosi su Aist dėl katės plaukų ant blakstienų - labai paslaptingas ir sunkiai panaikinamas reiškinys. Beje, labai dažnas
Šeštadienį kepėme su Rut keksiukus Beglobio dalyvavimui šuns dienoje. Kadangi Pedras nuoširdžiai išsijuosęs mums padėjo, svarstėm, ar šunų mylėtojams patiks keksiukai su kačių plaukais
Labai solidarizuojuosi su Aist dėl katės plaukų ant blakstienų - labai paslaptingas ir sunkiai panaikinamas reiškinys. Beje, labai dažnas
Šeštadienį kepėme su Rut keksiukus Beglobio dalyvavimui šuns dienoje. Kadangi Pedras nuoširdžiai išsijuosęs mums padėjo, svarstėm, ar šunų mylėtojams patiks keksiukai su kačių plaukais
Moliukas koks prašmatnus gražuolis
Tulpės labai gražios
Tulpės labai gražios
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 27, 12:52)
o galvoju kas ten tas pastatas didesnis kairėje tolumoje matosi?
spėju, kad apie Šolomo Aleichemo gimnazija klausi
Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 04 27, 12:55)
Papildyta:
Erendira, kadangi neberizikuosi katinų leisti į lauką, tau reikia prie namo tokio:
http://www.goodshome...h-catio-spaces/
Aš šitą kol nepamiršau visus temos medikus sveikinu su Medicinos darbuotojo diena !
Juokingai skambės palinkėjimas bet.... kad Jūsų kuo mažiau reikėtų
Juokingai skambės palinkėjimas bet.... kad Jūsų kuo mažiau reikėtų
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 12:43)
( nepagalvojom, kad jau MB 40 ant nosies
nuuuu.... beveik įsižeidžiau
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 27, 14:16)
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 15:20)
Ne nu Šponkiuk, sugriovei visą mano gyvenimo plano šabloną. Mano dvi kolegės (kurioms jau virš 40) dabar namus statosi ir įsirenginėja. Ir iki tavo parašymo net nebūčiau susimasčius kad tokių metų kažkas jau gali būtų per vėlu