Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aist - tu iš tiesų nereali 4u.gif su tokiu sveikinimu ir mes kartu su Busy pavasarine energija pasikrovėm thumbup.gif labai pritariu Baukidei - tavo reportažai yra didis gėris 4u.gif
Rine - pas man per visą butą gra stiklinta lodžija, kadangi ji nėra sandari tai šaltą naktį lodžijos stiklai įšala ir atidarius duris kondensuojasi nuo šilto kambario oro, tiesiog atidarius duris gaunasi didelis temperatūrų skirtumas tuo momentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 27, 12:15)
Šponkiui, o čia vaizdelis iš tavo namų langų gal?  wub.gif

oj norėč tokio vaizdelio iš namų ax.gif O, bet , tačiau čia vaizdas pro mano darbo langą smile.gif

Ai beje, jau linkstam lofto nebeparduoti, o geriau ne pirkti ar statyti namą ( nepagalvojom, kad jau MB 40 ant nosies ar bus to noro ilgalaikiam projektui), o pirkti sodo namelį, kur gyventume vasarą, o kai šalta- grįžtam į civilizaciją smile.gif ir pirkti su didesniu žemės plotu, kad jei jau pramuš ant namo statybos, būtų galima ten statyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 balandžio 2016 - 12:46
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 27, 12:34)
Aist - tu iš tiesų nereali  4u.gif  su tokiu sveikinimu ir mes kartu su Busy pavasarine energija pasikrovėm  thumbup.gif  labai pritariu Baukidei - tavo reportažai yra didis gėris  4u.gif
Rine - pas man per visą butą gra stiklinta lodžija, kadangi ji nėra sandari tai šaltą naktį lodžijos stiklai įšala ir atidarius duris kondensuojasi nuo šilto kambario oro, tiesiog atidarius duris gaunasi didelis temperatūrų skirtumas tuo momentu  smile.gif

aaaa čia lodžijos langai, ne buto smile.gif tada viskas aišku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 12:43)
oj norėč tokio vaizdelio iš namų  ax.gif  O, bet , tačiau čia vaizdas pro mano darbo langą smile.gif

o galvoju kas ten tas pastatas didesnis kairėje tolumoje matosi?
Atsakyti
Oi, dar prisiminiau visur esančiu katinų plaukus biggrin.gif

Labai solidarizuojuosi su Aist dėl katės plaukų ant blakstienų - labai paslaptingas ir sunkiai panaikinamas reiškinys. Beje, labai dažnas biggrin.gif

Šeštadienį kepėme su Rut keksiukus Beglobio dalyvavimui šuns dienoje. Kadangi Pedras nuoširdžiai išsijuosęs mums padėjo, svarstėm, ar šunų mylėtojams patiks keksiukai su kačių plaukais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 balandžio 2016 - 13:01
Moliukas koks prašmatnus gražuolis wub.gif

Tulpės labai gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 04 27, 12:52)
o galvoju kas ten tas pastatas didesnis kairėje tolumoje matosi?

spėju, kad apie Šolomo Aleichemo gimnazija klausi g.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2016 04 27, 12:55)
Šeštadienį kepėme su Rut keksiukus Beglobio dalyvavimui šuns dienoje. Kadangi Pedras nuoširdžiai išsijuosęs mums padėjo, svarstėm, ar šunų mylėtojams patiks keksiukai su kačių plaukais  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Erendira, kadangi neberizikuosi katinų leisti į lauką, tau reikia prie namo tokio:

http://www.goodshome...h-catio-spaces/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 27 balandžio 2016 - 13:16
Aš šitą kol nepamiršau visus temos medikus sveikinu su Medicinos darbuotojo diena !
Juokingai skambės palinkėjimas bet.... kad Jūsų kuo mažiau reikėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 12:43)
( nepagalvojom, kad jau MB 40 ant nosies

nuuuu.... beveik įsižeidžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 04 27, 14:16)
nuuuu.... beveik įsižeidžiau  biggrin.gif

biggrin.gif nu cia apie tai kad tokiam amziuje reiktu jau kaip ir megautis turima buitimi, o ne prasiskolinti belekiek ir neaisku kada viska iki galo uzbaigti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 04 27, 15:20)
biggrin.gif nu cia apie tai kad tokiam amziuje reiktu jau kaip ir megautis turima buitimi, o ne prasiskolinti belekiek ir neaisku kada viska iki galo uzbaigti biggrin.gif

irnesakyk.gif biggrin.gif MB šiemet 50 stuktelėjo, o darbai dar ne baigti ir ką? mėgaujamės procesu biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu Šponkiuk, sugriovei visą mano gyvenimo plano šabloną. Mano dvi kolegės (kurioms jau virš 40) dabar namus statosi ir įsirenginėja. Ir iki tavo parašymo net nebūčiau susimasčius kad tokių metų kažkas jau gali būtų per vėlu biggrin.gif
Atsakyti
Dievuli, prašau padaryk kad šiluma ir šaulė niekur nedingtu!
user posted image
Atsakyti