Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(sagyte @ 2016 04 27, 14:37)
Dievuli, prašau padaryk kad šiluma ir šaulė niekur nedingtu!
[

žaliuzes atsitraukit .... ir tikrai saulę pamatysit smile.gif
Atsakyti
eee jaučiuosi puolama biggrin.gif

Nu čia kaip kas nori, bet aš jau būdama 40 noriu nebegalvot apie namo statybas biggrin.gif noriu mėgautis vandens sportais savaitgaliais, o ne statybų reikalais smile.gif o ir prasiskolinus daug, galim vandenlentes pamiršti g.gif o kai jau lengviau bus galima kvėpuot dėl skolų, sveikata nebeleis sportais užsiimti..
Atsakyti
Giliuko maldelė biggrin.gif wub.gif

Giliuk, aš šu tavim prašau to paties
user posted image

Šponkiuk, planai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 27 balandžio 2016 - 15:04
Giliuk, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius ir šiltus sveikinimus, įstrigo širdin Sagytės sveikinimas, greičiausiai taip buvo pasveikinta mamka arba tėtukas? wub.gif Supratau, kad pernykštė, nes Mumio nesimato biggrin.gif

Aist
thumbup.gif žvygtelėjau ties "snukiu" laugh.gif

Šponkiau, už pavasarį thumbup.gif

Magnuna už veidelį ant lango drinks_cheers.gif thumbup.gif Matyt Grikis piešė biggrin.gif

Ir visoms jums ačiū. wub.gif

40 metų pati ta sula, kai vaikai paauginti, kai jėgų oho kiek, kai gali įgyvendinti žymiai daugiau nei galėjai būdamas 20, kaip esi pats sau ponas (ponia), kai mąstai teisingai ir darai tieisngai, kai kožna diena atneša džiaugsmą. Sakyčiau gyvenimas tik prasideda thumbup.gif Ir dzin, kad namas nepastatytas, ar kažko neturi.

MB raito pas Magnusėlį varškės apkepą ir vargo sau nemato, na o aš grįžau po seminaro, sumušiau sviestą, prasidariau alaus skarbonkę, švenčiu sau, ba šampės neturiu, vynui piginų nė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 27 balandžio 2016 - 19:17
Švenčiam, švenčiam Busy gimtadienį su Busy B biggrin.gif
Atsakyti
Va, į dviprasmišką padėti mane pastatei, nuščiuvo merginos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 04 27, 16:57)
Giliuko maldelė    biggrin.gif  wub.gif

Giliuk, aš šu tavim prašau to paties

Ačiū tau Kelvinai tu tikraš draugaš!
user posted image
Atsakyti
Busy pas man atmauk sampes vacation4.gif vistiek gi MB su Magnuma svencia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ai davai tu pas mane ir visas kitas prigriebk, plotas y, pasdarysma mergvakarį thumbup.gif
Atsakyti
Busiukai ,su Gimtadieniu Tave! Linkiu, kad visos svajonės taptų tikrove! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 04 26, 22:21)
Erode, pirmo ir trečio tipo daiktus turiu. O furminatorius pas mane kitoks. Kur tu pirkai tą antro paveiksliuko daiktą? Nuvarysiu nusipirkt.

Atsakiau Tau veidaknygėj.
4u.gif
Atsakyti