Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikutes, Busiuk su gimtadienio tave! Lukesciu issipildymo tau!
Lisiteja taip noreciau ant suoliuko pas tave prie sodybos prisesti. Man primena gimtuosius namus. Tai taip nostalgiskai zavu wub.gif
Atsakyti
user posted image Prisidedam prie Giliuko ir Kelviuko prašymo .Šviesk saulele, šildyk kailelį.

Cukriuk, paprastas mano namelis, medinis, nedidukas. Be euro remonto. Bet va gyvenu, pečiuką kūrenuosi, regis visko turiu, nei už ką nenorėčiau bute gyventi.O ant šito suoliuko vasarą žydi pelargonijos. Čia suolas gėlėms.Bet galima ir žmonėms, ir katinams sėdėti. Aišku priimsiu ir tave.friends.gif Visai pamiršau paklausti.Kaip tavo mažylės ir tavo pačios sveikatytė?Labai norėčiau tikėti, kad viskas jau gerai.

Mergai, baikit ten išdykauti nono.gif Saulė taip veikia, tuoj i žygius patraukė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 balandžio 2016 - 21:26
Busy - kokia dar nepatogi padėtis blink.gif gimtadienis yr švetas reikalas, privalu švęsti ypač draugu gimtadienius smile.gif taigi ir švenčiam smile.gif o tu daba lauk gimtadienio dovanų parvažiuojant 4u.gif
Atsakyti
Nu va, dovinos... o aš tai nieko tau neišsiunčiauuser posted image

Molis
pavasarį rado, galėtų ir pasidalinti 4u.gif

Labanakt, ryt vėl seminaras, reikia išsimiegoti
Atsakyti
Taigi tavo gimadienis, vadinasi ir dovanos priklauso tau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai mielai i mergvakari. O kaip kitas prikabint?man iki ju toliau net nei iki taves. O gal visos su tavo MB tusinasi??? blink.gif
Moliukas saulutej nu taip vis paziuriu Vincas man vistiek tiek panasu negaliu dydzio skirtumu fotkese nesimato juk
Giliukas su Kelviuku tikiuos pakvies pavasari pagaliau blink.gif
Buvau gyme ir dabar i darba tingiu ruostis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pas mus vėl saulė, o vakarų LT jau lietus.Taip radijukas sakė blush2.gif Bet vis tiek džiugu, kad saulėta.Geros jums dienos, katinams gero poilsio 4u.gif
Azu, Molis mažas ir smulkus, sveria 4.5 kg. Tai čia žiemos metu, dabar tikrai mažiau.Vincas tai matosi stambus katas, o maniškis kilbukas. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 balandžio 2016 - 06:32
Cukriau ačiū neužmačiau drinks_cheers.gif

Mėgstu seminarus, va kokiam šykarnam viešbutyje vyko seminaras... nuotrauka prabangos neperduoda. Viskas nuglotninta, nublizginta, stovėjau fotkinau kaip vagis, paslapčia laugh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 balandžio 2016 - 06:44
Labu ryt 4u.gif
Busy - gražu 4u.gif krėsliukai kokie smaguoliški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 27, 21:47)
Nu va, dovinos... o aš tai nieko tau neišsiunčiauuser posted image

Tu savo B išsiuntei biggrin.gif

Labuka, pas mus lyyyja verysad.gif
Atsakyti
Labu rytu...
Sios nakties darbe atvaziaves perlas
user posted image
Lisiteja Vincas 8kg. Bet sakau fotkese nesimato dydzio. O isvaizda viens prie vieno....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ir mūsų krašte šiandien saulės nematyti, dangus sunkus pilkutėlis, atrodo tuoj nukris ant galvos, turbūt irgi lis.
busy kaip gerai kad patinka seminarai, tai tau gimtadienio proga, pasibūsi šikarnam viešbutyje 4u.gif biggrin.gif
Vincas su Moliu tikrai panašūs wub.gif svoris nesvarbu, svarbu išvaizda biggrin.gif
Atsakyti