Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Retrospektyva thumbup.gif thumbup.gif prigulti šalia ir aš norėčiau rolleyes.gif jaučiu visos štabeliais sugultume biggrin.gif
Erendira daaa dėk Kurminatoriaus ir Mau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pagal įsisenėjusį scenarijų Erendira tuoj pasiūlys visoms norinčioms iššveist baseiną, ir ta proga leis prigult ir pasimėgaut visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 04 28, 16:13)
Pagal įsisenėjusį scenarijų Erendira tuoj pasiūlys visoms norinčioms iššveist baseiną, ir ta proga leis prigult ir pasimėgaut visoms biggrin.gif

hihihi hihihi.gif jau kadais pasiūliau ir Magnuna jau sutiko, daba laukiam tinkamo oro rolleyes.gif

Tad pagulėt ant žolytės (kaip tik sužaliavo jau) jei kam reik - prašom ir be baseino šveitimo biggrin.gif

Bet siūlyčiau daugiau šilumos sulaukt, o ta dar susirgsit nuo tokio gulėjimo, aš kalta liksiu, kad žolė nešildoma unsure.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O tai ta didžiuuuuulė kieme saulės plokštė- baterija žolės nešildo pas jumi? tongue.gif niu gerai, darysim grupinį sugulimą pas Erendirą, kad ateis atšilimas. bigsmile.gif

Nulėkiau į Erodės nurodytą vietą to specialaus dalgio Ainu plaukams šienaut. Neturi, išpardavė, sakė daug yra plaukuotųjų, į pavasarį užknisančių savo šeimininkus visur besiplaikstančiais gaurais. Skambinsiu po savaites, gal jau bus užsivežę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 balandžio 2016 - 16:40
Ojej Dyziaus ir Mau nuotraukų pažėrė wub.gif Gera prisiminti kurminatorių 4u.gif

O seminaras/gimatdienis viešbutyje, nepraėjo veltui, restorane skaniausiai 2 dienas maitino, pertraukose vaisiai ir pyragaičiai, kava, sultys, žalieji kokteiliai. Numojau ranka į dietas, gimtadienio proga pasiraitojau rankoves ir prisikimšau pilnus žandus visokiausių gėrybių laugh.gif musėt 2 kg priaugau unsure.gif

Aš ir norėč pas Erendira prie baseinio, ant saulytės... šalta pas mus bitutęę....

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 28, 16:35)
...musėt 2 kg priaugau unsure.gif

Jeigu seminaras geras, tai 2 kg papildomos smegenų masės, o ne ko kito. biggrin.gif
Atsakyti
Taip ir maniau, kad čia protas kilų bus pridėjęs, o aš bėdą kūnui suverčiau karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Busy manau gyvenimas per trumpas, kad save varzyt visokiom dietom, kaip mano drauge sako: "nu jeigu man skanu" thumbup.gif
Atsakyti
Per trumpas, nu bet noriu būt graži gi lėkna laugh.gif pati supranti
Atsakyti
as ir noriu, bet vis laikas nuo laiko vistiek sustoreju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 04 28, 15:13)

QUOTE(Erendira @ 2016 04 28, 15:26)
hihihi hihihi.gif jau kadais pasiūliau ir Magnuna jau sutiko, daba laukiam tinkamo oro  rolleyes.gif

ja ja biggrin.gif aš šitai akcijai dar žiemą užsiregistravau biggrin.gif tskant, iš ankto rezervavau laiką nes maža kas, ims dar ir neliks vietų biggrin.gif biggrin.gif
Beje, Erendira, reik organizuotis mumi susibėgimuką pas Rustę - turiu Rustei lauknešėlį perduoti biggrin.gif kaip pas tave su laisvom dienom?
Busy - nu fain kai seminare ne tik moko bet ir gerai maitina, nam nam tokie seminarai thumbup.gif
Ties dalgiu Ainu plaukams kvyktelėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Beje, šiandien nuvežiau Imperatorių kraujo tyrimus padaryti, kad pasižiūrėti bendrą jo būklę - tyrimai iš esmės puikūs, gydytoja sakė, kad tyrimai kaip jauno katino, vienintelis tik kad baltųjų kūnelių mažoka. po mėnesio kokio nuvažiuosim pakartoti kad pasižiūrėti ar tą patį rdys ar bus normoje tie kūneliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 04 28, 14:20)
Specialiiai Šponkiukui - rūstusis kurminatorius  wub.gif

thumbup.gif kaip tik buvau pagalvojus apie šią nuotrauką
Atsakyti