Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Išvadinau orą negražiai, tai va, saulė išlindo. Visai gerai miške su Čija prasiėjom. Plukės baltuoja... Gražu, vienok. smile.gif
user posted image
user posted image
Jooo, plaukais mano mergos nesiskundžia. Kad man taip... ax.gif gal reik pradėt Čijos sausiaką su Ainu konservais valgyt, kad plaukai man ant makaulės vešlesni pasidarytų rolleyes.gif

Snaigė maišelyje užsislapstinusi smile.gif kaip kačių liaudies išmintis teigia- maišeliai, dėžutės, tarpeliai, skylutės- visa tai yra gėrių gėris thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 21 balandžio 2016 - 15:27
Rine - tai gausi bėgti parduotuvėn ką nors pirkti kad gautum naują maišelį Snaigei biggrin.gif negerai jeigu katytė be maišelio paliks g.gif
Aist - plukės labai gražiai prie čijos dera biggrin.gif Jeigu tu pradėsi plaukais apaugti ir garbanotis nuo sausiukų su koservais tai ir aš iš tavęs užsisakysiu sausiukų ir konservų biggrin.gif tik kad vat klausimas wr nesigaus plaukai kaip Ainu baltai pilki arba mėlyni kaip Čijos. Čijai su Ainu tai tobulai tinka o bet tačiau kaip su mumis būtų tai neaišku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 21, 16:31)
Čijai su Ainu tai tobulai tinka o bet tačiau kaip su mumis būtų tai neaišku  g.gif

Ir atsiminkit, kad plaukai kaip Ainu ir Čijai augs visur, pradedant ausimis ir baigiant uodegykauliu g.gif

Apus su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 04 21, 15:39)
Ir atsiminkit, kad plaukai kaip Ainu ir Čijai augs visur, pradedant ausimis ir baigiant uodegykauliu  g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Norit turėt plaukuotus tarpupirščius? biggrin.gif

Laba diena,

Mano visa šeimyna serga cool.gif nebežinau kas čia per pavasaris, tokio dar gyvenime nebuvo ligų dažnumu...

Apus su gimimo dienele, išsidezinfekuoju ranką nuo bacilų ir teikiu baliona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 21 balandžio 2016 - 15:49
QUOTE(Vidam @ 2016 04 21, 15:39)
Ir atsiminkit, kad plaukai kaip Ainu ir Čijai augs visur, pradedant ausimis ir baigiant uodegykauliu  g.gif

lotuliukas.gif Jomajo!!! Atrodysiu egzotiškai doh.gif bigsmile.gif

Teta Weronica, a kuo tau neįtinka plaukuoti tarpupirščiai??? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 21 balandžio 2016 - 15:46
Buvom ir mes miške, žibučių radom. Neskyniau, trumpas džiaugsmas iš jų, tegu miškui žydi. Iš ryto buvo šlapdriba, o dabar saulytė šviečia. Tik vėjas baisulinis, dar plaukus nuraus. lotuliukas.gif
O erkės rado mus verysad.gif .Bent kelias nuo šunų nuėmiau. Iš kur tų bjaurybių tiek randasi doh.gif Ir visos atrodo ant Seto lipa. Ar skanus jis, ar patogus, nebežinia.
V-Rine, pabendrausi daugiau, sužinosi kur kurios katas.Aš tai dar irgi sumaišau.
Snaigutė maišiuke, kad slapstosi biggrin.gif
Greitai išduodi kokiu maistu maitini Ainu ir Čiją, ir aš labai noriu tokių vešlių ir garbanotų plaukų.
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus wink.gif
Salta tai isipilam...
user posted image
uzkandam,
user posted image
deserto !
user posted image
Kavos nesiulau, kad neiseitumet !
Atsakyti
kol aš dirbau pasirodo p.Snaigė saulutę su vaikais gaudė smile.gif na taip noriu manyti (o ne kad užuolaidomis bandė lipt...) cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 balandžio 2016 - 16:31
Apus, su gimtadieniu tave 4u.gif
As katik grizau is gydytojos-dare plauciu foto IR ISRASE DAR STIPRESNIU ANTIBU blink.gif
As to neistversiu... sad.gif
Jetus kokie faini visi musu katukai!!! Praskaidrina man diena!
Atsakyti
Rine snaigė lyg boksuotusi atrodo su juodom lapcem smile.gif

Mimiku meistras mano Giliukas smile.gif O jo simpatija Tute smile.gif

Čija nuostabi wub.gif

Agam Weronika kodėl nenuori būti plaukuotais tarpupišćiaiš ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 21 balandžio 2016 - 17:28
Apus su gimimo diena, buk visu mylima 4u.gif
As buvau Vetrai kauke imetus ale plaukai labai pradeda augt nuo jos pameginkit ax.gif
Taip istorija mano apgailetina, aisku is kitos puses.. kiiek dar seriju bus nezinau, bet pirmadieni eisiu i agentura ir klausiu kas cia per marazmai dedasi.. i mokyla nejau, vel neismiegojau jauciuosi prastai galva visa kaip maisu trenkta, matyt mano galva neisnesa daug tokiu primityviu dalyku.. nu nieko praeis, jei rimtai cia kokia afera sukt megino tai ne ant to uzsirove... mirksiukas.gif
Baukide mano Toras vemalioja istisai, bet kai gauna mazom porcijitem dazniau baigiasi ir vemaliojimai
Zundyte, Cukriuk, per stresa pamirsau jums sveikatos atsius,t gal uzsienietiska pamacys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 balandžio 2016 - 18:09