Kitą savaitę ir Maurui kraujo tyrimą padarysiu, tiesiog kad sužinoti bendrą organizmo būklę
Pamiršau pasigirti - buvom su Grikiu gydykloje kraujo tyrimo pakartoti
kraujo tyrimas puikus, storumo geno nerado
bent jau man ramu, kad nėra kokių tai priežasčių ar negalavimų dėl kurių Grikelis plečiasi
tiesiog toliau kontroliuosiu jam maistą ir laikysimės dietos
Kitą savaitę ir Maurui kraujo tyrimą padarysiu, tiesiog kad sužinoti bendrą organizmo būklę
savaitgalį parsivešiu iš sodo boksą t. y. imperatorišką karietą, nes į Kruopos tašę Mauras netilps o į Grikio tašę tai neis
reiks gal kokį imperatorišką herbą ant bokso šono nupiešti
Smagu dėl Grikio
Vadinasi reikia dietintis
Nu jau nebesišydik iš Mauro Fon Juodenbergo, herbą matai jinai nupieš ant rožinės karietos
Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį
Nu jau nebesišydik iš Mauro Fon Juodenbergo, herbą matai jinai nupieš ant rožinės karietos
Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį
QUOTE(busycat @ 2016 04 21, 22:00)
wau
Busy - iš Mauro nesišydiju
Už
as irgi uz dabar aiskiau, del ko kai ko reiks is UK 
Labas rytas
Smagu skaityti, kad Grikučio turimai geri.Neiškok, neaišku ko. Katinas gyvena šiltai, už maistą, teritoriją, panas kovoti nereikia, į lauką neišeina, neišsilaksto, tai ir plečiasi į šonus.Norėtųsi, kad ir Mauro rezultatai būtų geri.
Nesupratau ką Diinka daro
.Apšvieskit tamsuolę, nieko nežinau.Kažkiek galima bus padėti. Nelyja pinigais pas mane, ale vis koks eu liks.
Geros visoms dienos. Ligoniukams sveikatos
Lekiu šunų vesti, o tai jau stovi, priekaištingus žvilgsnius nustatę
Smagu skaityti, kad Grikučio turimai geri.Neiškok, neaišku ko. Katinas gyvena šiltai, už maistą, teritoriją, panas kovoti nereikia, į lauką neišeina, neišsilaksto, tai ir plečiasi į šonus.Norėtųsi, kad ir Mauro rezultatai būtų geri.
Nesupratau ką Diinka daro
Geros visoms dienos. Ligoniukams sveikatos
Lekiu šunų vesti, o tai jau stovi, priekaištingus žvilgsnius nustatę
Labas rytas 
Sveikatos Cukriukui ir Zundytei, ir kitiem, kas jaučiais prislėgti, pavargę ir nelaimingi
Busy Odigų dubleriai pramušė ledus "Naminukuose", bent jau Jūros paršiukų užsakymai nusimato, kitus irgi dalinasi žmonės
Magnuną vakar, kad ir 5min, bet buvo labai smagu pamatyti. Beje cukrinių lazdelių man neteko paragauti, dvyniai pamatę, kad jos dvi, nusprendė, kad jiems ir sulaižė
ai tegu maži vaikai gi
Sveikatos Cukriukui ir Zundytei, ir kitiem, kas jaučiais prislėgti, pavargę ir nelaimingi
Busy Odigų dubleriai pramušė ledus "Naminukuose", bent jau Jūros paršiukų užsakymai nusimato, kitus irgi dalinasi žmonės
Magnuną vakar, kad ir 5min, bet buvo labai smagu pamatyti. Beje cukrinių lazdelių man neteko paragauti, dvyniai pamatę, kad jos dvi, nusprendė, kad jiems ir sulaižė
Ruste - man irgi buvo smagu susimatyti
kad ir labai skubėjau bet Tigą glėbin nutvėriau
po savaitėlės mudvi su Erendira susitarsim, prie tavęs prisiderinsim ir atgriūsim į svečius pasiplepėti
šaunu kad dvyniai rado cukrinėm lazdelėm panaudojimą
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 07:30)
Ruste - man irgi buvo smagu susimatyti
kad ir labai skubėjau bet Tigą glėbin nutvėriau
po savaitėlės mudvi su Erendira susitarsim, prie tavęs prisiderinsim ir atgriūsim į svečius pasiplepėti
šaunu kad dvyniai rado cukrinėm lazdelėm panaudojimą 
Tiga išvis yra gėėėris
Ačiū Zundytei, kad parodė tuos kačiukus, kad turėjom laimės mes ją pasiimti
Laba ryta Grikis tiesiog su AIR PACK'u 😉