Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Pamiršau pasigirti - buvom su Grikiu gydykloje kraujo tyrimo pakartoti smile.gif kraujo tyrimas puikus, storumo geno nerado smile.gif bent jau man ramu, kad nėra kokių tai priežasčių ar negalavimų dėl kurių Grikelis plečiasi smile.gif tiesiog toliau kontroliuosiu jam maistą ir laikysimės dietos smile.gif
Kitą savaitę ir Maurui kraujo tyrimą padarysiu, tiesiog kad sužinoti bendrą organizmo būklę smile.gif savaitgalį parsivešiu iš sodo boksą t. y. imperatorišką karietą, nes į Kruopos tašę Mauras netilps o į Grikio tašę tai neis smile.gif reiks gal kokį imperatorišką herbą ant bokso šono nupiešti g.gif
Atsakyti
Smagu dėl Grikio drinks_cheers.gif thumbup.gif Vadinasi reikia dietintis

Nu jau nebesišydik iš Mauro Fon Juodenbergo, herbą matai jinai nupieš ant rožinės karietos g.gif biggrin.gif

Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 04 21, 22:00)
Hmm, nežinau nei kaip čia pradėti... ar nieko prieš būtumėt prisidėti prie kokio nors pirkinuko Diinkos "įkurtuvių" progai. Vis tik naujas Všį blush2.gif

wau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kokios įkurtuvės bigsmile.gif koks VŠĮ bigsmile.gif Diinka, kas per naujienos, kodėl mes nieko nežinom, prašom papasakoti plačiau 4u.gif nors žinant Diinką kaip ir įtariu kas tai galėtų būti 4u.gif dabar kol Diinka parašys, net Grikis iš smalsumo per naktį sukūs biggrin.gif o prie gerų darbų priidėti aš visada už 4u.gif
Busy - iš Mauro nesišydiju biggrin.gif aš jam net raudoną kilimą prie karietos patiesčiau, kad tik jis teiktųsi ramiai ir be nervų į boksą įlipti biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi uz dabar aiskiau, del ko kai ko reiks is UK wink.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Smagu skaityti, kad Grikučio turimai geri.Neiškok, neaišku ko. Katinas gyvena šiltai, už maistą, teritoriją, panas kovoti nereikia, į lauką neišeina, neišsilaksto, tai ir plečiasi į šonus.Norėtųsi, kad ir Mauro rezultatai būtų geri.
Nesupratau ką Diinka daro g.gif .Apšvieskit tamsuolę, nieko nežinau.Kažkiek galima bus padėti. Nelyja pinigais pas mane, ale vis koks eu liks.
Geros visoms dienos. Ligoniukams sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lekiu šunų vesti, o tai jau stovi, priekaištingus žvilgsnius nustatę blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū Lisitėja 4u.gif Grikio tytimai buvo tiesiog kontrolinis šūvis kad įsitikinti jog jėra problemų su cukrum, inkstais ar kepenim 4u.gif Taip Grikis tiesiog toks koks yra smile.gif
Taip, aš vaikinas ogogo
user posted image
Labai laukiam Diinkos pasirodant ir papasakojant naujienas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sveikatos Cukriukui ir Zundytei, ir kitiem, kas jaučiais prislėgti, pavargę ir nelaimingi 4u.gif

Busy Odigų dubleriai pramušė ledus "Naminukuose", bent jau Jūros paršiukų užsakymai nusimato, kitus irgi dalinasi žmonės blush2.gif

Magnuną vakar, kad ir 5min, bet buvo labai smagu pamatyti. Beje cukrinių lazdelių man neteko paragauti, dvyniai pamatę, kad jos dvi, nusprendė, kad jiems ir sulaižė biggrin.gif ai tegu maži vaikai gi biggrin.gif
Atsakyti
Ruste - man irgi buvo smagu susimatyti smile.gif kad ir labai skubėjau bet Tigą glėbin nutvėriau wub.gif po savaitėlės mudvi su Erendira susitarsim, prie tavęs prisiderinsim ir atgriūsim į svečius pasiplepėti 4u.gif šaunu kad dvyniai rado cukrinėm lazdelėm panaudojimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 04 22, 07:30)
Ruste - man irgi buvo smagu susimatyti  smile.gif  kad ir labai skubėjau bet Tigą glėbin nutvėriau  wub.gif  po savaitėlės mudvi su Erendira susitarsim, prie tavęs prisiderinsim ir atgriūsim į svečius pasiplepėti  4u.gif  šaunu kad dvyniai rado cukrinėm lazdelėm panaudojimą  biggrin.gif

Tiga išvis yra gėėėris wub.gif wub.gif

Ačiū Zundytei, kad parodė tuos kačiukus, kad turėjom laimės mes ją pasiimti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba ryta Grikis tiesiog su AIR PACK'u 😉
Atsakyti
Labas rytas,
Grikis tai ohoho... maniškė p. tai tokia coliukė su juo palyginus... esmėj bijotume kieme susitikti smile.gif

linkėjimai geros dienos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 balandžio 2016 - 07:45