Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labuks 4u.gif ,Mergytės ,aš irgi šiandien pas šeimos daktarę buvau ,vakar jau maniau ,kad tikrai penktadienį į darbą eisiu ,ale naktį pratr.....au doh.gif ,apie trečią valanda pabudau nuo kažkokio blogumo visame kūne ,ne to pykina ,ne to vidurius skauda,o tualete viskas aišku pasidarė ,kai vandeniu.... doh.gif <Eina sau,tai tikriausiai enterovirusas koks,gal 10 kartų tualete lankiausi tuo reikalu blush2.gif ,ant 9 val pas daktare nuvažiavau tai silpna buvo nerealiai ,tai pratęsė dar rytdienai biuletenį....parėjau namo,pasišildžiau trintos lęšių sriubos,skaniai suvalgiau ,bet be fermentų nevirškino js,tik kai frmentų išgėriau geriau pasidarė......dar grįžusi tualetą aplankiau, umiegojau porą valandikių...ir akys prašviesėjo...jei ryte būčiau žinojusi,kad vakare neblogai jausiuosi ,būčiau netęssi to biuletenio.....tikiuosi tuo mano liga ir baigsis... dabar grikių košę verdu,matyt dar ilgokai nomalaus maisto negalėsiu valgyt
Atsakyti
Aš pasislenku arčiau Apus stalo drinks_cheers.gif biggrin.gif

Mergaitės nesirkit, nu kas čia dabar pasidarė g.gif

Jau parsivežiau "medžiagos" idėjos įgyvendinimui, kadangi savaitgali nieko neveiksiu gero, pradėsiu kurti thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif Apus už nuostabų vaišių stalą. Labai dailučiai sumuštinukai,įdomu kaip jie ruošti.? Zundyte, laikykis 4u.gif Tuoj visos išgrius unsure.gif
Azu, linkiu, kad baigtųsi visos durnystės, net negera skaityti, intrigos kaip trečios klasės lygio.
Atsakyti
Na Zundyte papuolei, mano MB taip buvo tr...e toliau nei mate, veme tempros buvo, bet praejo paskui , tikiuos viskas greit baigsi visi tie organizmo valymai 4u.gif
Lisiteja, kad tavo zodziai tiesiai i ausi kazkam, nes jau paciai uzkniso ir nervai ima ir stresas ir t.t. atsisedus ir delioju puzzle is visokiu sakiniu.. tiek to susitariau su MB eisim i agentura ir pazesiu ka man jie sakys, nes nebeleisiu kad toliau uz akiu kazkokios intrigos kiltu.
Einant gult pora tableciu raminanciu nestipriu geriau, kad bent issimiegociau, nes kitaip atsikeliu po 3val ir vel galva dirba o miegas neima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 balandžio 2016 - 19:38
Zundyte, sveikatytes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 04 21, 15:42)
Norit turėt plaukuotus tarpupirščius? biggrin.gif

Jeigu būsiu tokia pat graži kaip Kiara ar Ainu tai neprieštarausiu ir dėl plaukuotų tarpupirščių bigsmile.gif
Cukriuk - viskas praeina, praeis ir tai 4u.gif po truputuką išsikapstyti iš ligų, žinau, kad dabar sunku, bet nugalėsi ligas ir vėl geriau pasijusi 4u.gif 4u.gif laikyki, jau tikrai turi pradėti gerėti 4u.gif
Zundyte - tau reiktų gerai pailsėti 4u.gif net jeigu ir nesijauti dabar labai blogai, vistiek juk organizmas nukamuotas vizitų į tuoletą. Linkiu atsigauti per savaitgalį 4u.gif
Panelė Snaigė wub.gif
Azu - nu tikrai kaip kokiam seriale gyveni, bjauriausia kad nervus tokie dalykai labai gadina doh.gif
Prie Apus vaišių stalo ir aš užsiimu vietą nes parlėkiau namo bais alkana smile.gif
Atsakyti
Apus, su švente birthday.gif

Vaje kiek sergančių blink.gif Sveikatos visoms ir pailsėkit per savaitgalį, gal bent keik atsigausit 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Azu intrigos tai jomajo.. nors praeitam darbe mane irgi laikė vieno meilužę irnesakyk.gif

Dar kažką norėjau parašyt, bet tai užmiršau jau doh.gif
Atsakyti
o kaip del Pantogar vitaminai ar papildai ten, drauge sake, kad oj kaip augt pradeda, tiek, kad ir kitose vietose paumeja augimas blush2.gif
Siandien padariau troskintu raugintu kopustu su parukytom desrelem ,niam pasijauciau kaip LT bigsmile.gif
is tu meiluziu pletku, dabar kasnakt jie tiek nesamoniu prijuokauja, kad linksmiau dar nebuvo , net is krumo islauzta saka man atsiunte, sako kai lauksim autobuso eisim i krumus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
špyga
Atsakyti
Gimnastė Špygutė wub.gif
Atsakyti
Ale tikrai kokia gimnastė biggrin.gif iš kadro vienoj vietoj iššoka o atgal į kadrą jau kitoje vietoje įšoka biggrin.gif padidinto šoklumo katukė biggrin.gif
Atsakyti
aha, per arti telefoną padėjau, galvojau sutilpsim į kadrą biggrin.gif
Atsakyti