as irgi einu i soliariuma, nes naturaliai nespesiu graziai nudegti

Aš šiandien taip pat pradėjau lankyti soliariumą, buvo pirmas seansas. Tikiuosi nebus kokios nors alerginės reakcijos ar panašiai ir per vestuves būsiu gražiai įdegusi

BETA KAROTINAS tikrai padeda, tik jo reikia gerti po tris kapsules per diena. as pageriau tai 1 menesi ir dar niekada nebuvau taip greitai ir tamsiai idegusi. jo perdozuoti neimanoma. aisku kad toliau nerysiu po tris, uzteks po viena. bet kad veikia jis tai tikrai veikia.
QUOTE(Habibi @ 2007 07 02, 14:25)
BETA KAROTINAS tikrai padeda, tik jo reikia gerti po tris kapsules per diena. as pageriau tai 1 menesi ir dar niekada nebuvau taip greitai ir tamsiai idegusi. jo perdozuoti neimanoma. aisku kad toliau nerysiu po tris, uzteks po viena. bet kad veikia jis tai tikrai veikia.
Žinok aš geriu jau gal 1,5 mėn po 1 kapsulę per dieną, paskutines 2 ar 3 savaites niekur nesideginu, net soliariumą apleidau, ir aš ruda man degintis nereikia

QUOTE(Habibi @ 2007 07 02, 13:25)

Papildyta:
QUOTE(natasele @ 2007 07 02, 16:26)
Žinok aš geriu jau gal 1,5 mėn po 1 kapsulę per dieną, paskutines 2 ar 3 savaites niekur nesideginu, net soliariumą apleidau, ir aš ruda man degintis nereikia
Tikrai mano mama net stebisi, kaip tai gali būti 

nu, tai kai as jau 3,5 men geriu, tai juoda jau tureciau buti

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 07 02, 18:57)

Papildyta:
nu, tai kai as jau 3,5 men geriu, tai juoda jau tureciau buti

Ant mano pakuotės parašyta "gerti po 1 per dieną", bet t.p., kad jokio perdozavimo negali būti, kaip nuo vitaminų A ir E. Tai gal ir galima gerti po 3

O juoda tikrai nei viena nepasidarys nuo karotino, gal tik geltona ar oranžine

QUOTE(natasele @ 2007 07 02, 21:17)
Ant mano pakuotės parašyta "gerti po 1 per dieną", bet t.p., kad jokio perdozavimo negali būti, kaip nuo vitaminų A ir E. Tai gal ir galima gerti po 3
Bet man užtenka ir po vieną

Niekada nerizikuociau vitaminu gerti kitaip, nei nurodyta

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 07 03, 11:00)
Niekada nerizikuociau vitaminu gerti kitaip, nei nurodyta
Kazkoks eksperimentavimas su savimi 

Gal kuri esat bandziusi saules dusa? Kiek jis kainuoja ir kaip rezultatas?

o kaip vyksta pati pursimo procedura???? reikia nusirengti ir soliariumo mergina apipurskia rankiniu budu ???

del purskiamo idegio - po poros dienu eisiu i akropoli pasibandyti. nenoriu rizikuoti ir pirma karta eiti tik pries pat vestuves
siaip kiek paaiskino ir esu girdejusi, paprastai purskia rankiniu budu, nors kai kurie salonai turi ir aparatus. kadangi sudetyje yra bronzato, purskejos aiskiai mato, kur purksta, kur ne. po mazdaug 8 valandu galima nusiprausti, bronzatas nusiprausia, o idegis lieka. kaip is tikruju, galesiu papasakoti, kai busiu sita "stebukla" isbandzius savo kailiu (tiesiogine ta zodzio prasme
)

siaip kiek paaiskino ir esu girdejusi, paprastai purskia rankiniu budu, nors kai kurie salonai turi ir aparatus. kadangi sudetyje yra bronzato, purskejos aiskiai mato, kur purksta, kur ne. po mazdaug 8 valandu galima nusiprausti, bronzatas nusiprausia, o idegis lieka. kaip is tikruju, galesiu papasakoti, kai busiu sita "stebukla" isbandzius savo kailiu (tiesiogine ta zodzio prasme

QUOTE(Chriupike @ 2007 07 29, 21:17)
del purskiamo idegio - po poros dienu eisiu i akropoli pasibandyti. nenoriu rizikuoti ir pirma karta eiti tik pries pat vestuves
)

taigi, jei kuriai dar idomu, vakar buvau nusipurksti purskiamu idegiu. purske mergina, ji nurodo, kada kaip pasisukti, kuria ranka iskelti ir pan. kunas pasidenge tokiu bronzatu ir Dievazi, is pradziu net issigandau- visi plaukeliai pasidengia tomis dulkemis, o as naturali blondine, tai tiek tamsiu plaukeliu ant savo kuno kaip gyva nesu maciusi

taigi, kai baige purksti, 15 minuciu palaukiau,kol nudzius, ir jau gali lekti kur nori. aisku, is pradziu tas kunas nenaturaliai del to bronzato blizga ir tarsi kimba, bet ryte nusiprausus viskas puiku! tiesa, siek tiek nelygumu vis tiek yra- prie riesu, apie kulnus, bet jie nera tokie ryskus, kad stipriai kristu i akis. taigi nusprendziau purkstis ir pries vestuves

o smagiausia, kad bendradarbiai siandien niekaip nesuprato, kodel as cia taip pasikeitusi- kazkam plaukus pasisviesinau, kazkam dantis nusibalinau