Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip įdegti?

QUOTE(Chriupike @ 2007 08 01, 20:37)
pasikeitusi- kazkam plaukus pasisviesinau, kazkam dantis nusibalinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif stai kur moters grozio paslaptis lotuliukas.gif yra pokyciai o kokie.. neaisku lotuliukas.gif kiek kainavo purskimas? rolleyes.gif
Atsakyti
viso kuno - 85 Lt. turetu islikti apie savaite smile.gif
Atsakyti
as po vestuviu sugalvojau nusipurksti garnier savaiminio idegio purskikliu... doh.gif gerai,kad tai padariau po vestuviu nors nusipirkau vestuvem.daugiau tokiom nesamonem neuzsiimsiu.geriau karotino tableciu,gera krema ir i soliariuma,nes be tableciu tai tik pinigus svaistau.
Atsakyti
papasakokit man apie tu tableciu poveiki? ir po kurio laiko jie pradeda veikt? ar ne bus oda oranzine?
Atsakyti
as jau pavasari pradejau gerti betakarotena. prisiskaiciau ir prisiklausiau, kad kitos gerdamos si maisto papilda nesidegindamos islieka irude. zinome ne negres bet toks lengvas rudumas. as kaip geriau geriau bet nepasakyciau kad pajutau ar pamaciau koki nors poveiki. kelis menesius pagerus ta betakarotena nuejau i soliariuma 6 minutem ir nusvilau ir nusilupau. ir viena diena atradau sia tema. paskaiciau, kad kazkas geria po 3 tabletes per diena. o galvoju, jei kazzkas geria po3 ir nieko, tai as isgersiu po 2 per diena. vaikeliukai, kaip mane isbere..... visa pilva..... po 2 dienu doh.gif o niezti...
Atsakyti
Mergaitės, turių klausimų dėl soliariumo:

1. man liko lygiai mėn iki vestuvių ir noriu įdegti...natūliai neišeis..O soliariume net nesu buvus nei karto, bet vestuvių proga manau reik nueit- noriu būti įdegus ax.gif
Tai toks klausimas: kiek reikia seansų ir po kiek maždaug laiko kad gražiai įdegti (matomai), jei esu kaip ir šviesiaodė ir šviesiaplaukė (bet oda nebūna raudona, įdegu gerai, beveik iš karto rudai, lupasi yyypač retai, dabar esu šiek tiek įdegus)???? Gal bent maždaug žinot....

2. ir kas kiek dienų yra normalu vaikščioti ?

3. na ir kokie soliariumai geresni Vilniuje? (kokios kainos, kremų kainos ir pan)

Labai ačiū už info.. smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 14, 00:41)

Gal kitos merginos tau labiau patars, buvau tokioje situacijoje kaip ir tu, tad ir patirties nedaug. tik vena pasakysiu - būk atsargi ir nepadaugink, geriau po mažiau min. (o kiek - patars soliariume, nes nuo soliariumo priklauso, pvz. stovimi skaitosi ,,stipresni", čia galima max 10 min, o pradedant geriau kokias 3-4 min. imti) ir daugiau kartų, bet ne dažniau nei kas antrą dieną. aš pati eidama ketvirtą kartą per 2 savaites, pradėjus nuo 4 min. , su 8 min. stovimame perdegiau - oda kaip ir nenudegė, t.y. nei skaudėjo, nei luposi, bet pakilo aukšta temperatūra, prastai jaučiaus dvi dienas... Taigi būk atsargi, nedidink ,,porcijų", o įrusti dar turi laiko, manau, tikrai suspėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 08 14, 05:20)
Gal kitos merginos tau labiau patars, buvau tokioje situacijoje kaip ir tu, tad ir patirties nedaug. tik vena pasakysiu - būk atsargi ir nepadaugink, geriau po mažiau min. (o kiek - patars soliariume, nes nuo soliariumo priklauso, pvz. stovimi skaitosi ,,stipresni", čia galima max 10 min, o pradedant geriau kokias 3-4 min. imti) ir daugiau kartų, bet ne dažniau nei kas antrą dieną. aš pati eidama ketvirtą kartą per 2 savaites, pradėjus nuo 4 min. , su 8 min. stovimame perdegiau - oda kaip ir nenudegė, t.y. nei skaudėjo, nei luposi, bet pakilo aukšta temperatūra, prastai jaučiaus dvi dienas... Taigi būk atsargi, nedidink ,,porcijų", o įrusti dar turi laiko, manau, tikrai suspėsi  smile.gif

Oho, net temperatūra pakilo blink.gif Man taip buvo vieną kartą kai visą dieną prabuvau ant stiprios saulės kai su baidarėm plaukiojom doh.gif

Jooo, reikėtų tą ausko viduriuką atrasti- kad ir įdegti ir nesudegti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 08 14, 09:34)
Oho, net temperatūra pakilo blink.gif  Man taip buvo vieną kartą kai visą dieną prabuvau ant stiprios saulės kai su baidarėm plaukiojom  doh.gif

Jooo, reikėtų tą ausko viduriuką atrasti- kad ir įdegti ir nesudegti  g.gif

Manau, tarkis su soliariumo darbuotojomis, jos turėtų žinoti kaip geriau. aš pati dabar jeigu eičiau (bet bijau, gal negalima po tokio perkaitimo vos prieš savaitę...) , tai didinčiau minučių skaičių kas antrą kartą + 1, max 2 minutes. bet čia apie stovimą, o gulimi gal silpnesni... tikrai nežinau g.gif
Atsakyti
[quote=JaHarta,2007 08 13, 23:41]

Na, as turiu taip pat nedaug patirties siuo klausimu... Pritariu kitoms merginoms, kad daug naudingos informacijos suteiktu soliariumo darbuotojos..
Ka galiu pasakyti is savos patirties.. Kadangi esu gan sviesaus gymio, sviesiaplauke, tai idegu raudonai, veliau oda parunda, taciau vis vien islieka rausvo atspalvio. .Naturaliai degintis nelieka laiko, tai gi tenka vaikscioti i soliariuma. Oda jautri, gan sausa, tai stengiuos ja kiek imanoma pasaugoti. Pradejau nuo 6min, dabar einu 8min. Taip pat geriu "Sun System"maisto papilda:vit.C, vit.E,betakarot
enas ir selenas( antioksidantai, apsaugo organizma nuo laisvuju radikalu susidarymo). Taip pat pries eidama i soliariuma tepuos skatinanciu idegi pieneliu su SPF8. Na, rezultatu kol kas tikrai esu patenkinta. Oda nenusausejo bei nera to rausvo atspalvio idegus... ax.gif
As paprastai neinu i stovima, nes labiau patinka nei gulimas. Taip pat esu girdejus, kad stovimame soliariume lygiau idegama..
Atsakyti
[quote=JaHarta,2007 08 13, 23:41]

1. man liko lygiai mėn iki vestuvių ir noriu įdegti...natūliai neišeis..O soliariume net nesu buvus nei karto, bet vestuvių proga manau reik nueit- noriu būti įdegus ax.gif
Tai toks klausimas: kiek reikia seansų ir po kiek maždaug laiko kad gražiai įdegti (matomai), jei esu kaip ir šviesiaodė ir šviesiaplaukė (bet oda nebūna raudona, įdegu gerai, beveik iš karto rudai, lupasi yyypač retai, dabar esu šiek tiek įdegus)???? Gal bent maždaug žinot....

Labai priklauso nuo odos tipo, bet kadangi nesi buvus buk atsargi, kad nenusiluptum iki vestuviu smile.gif
Visada tepkis specialiais kremukais, kuriu gali isigyti salonuose, o po deginimosi seanso, gausiai isitepk paprastu drekinamuoju kremu, tai leidzia idegiui ilgiau islikti ir nesilupti mirksiukas.gif
Sekmes
Atsakyti
As kadangi baltaode, ir net soliariume man be sansu idegti, tai as grozio salone savo kosmetologes paprasiau ir man uz 60 Lt istepe savaiminio idegio kremuku, buvo labai viskas lygu, nes ne pati tepiau, ir kokybe gera buvo, tai dariau pries savaite iki vestuviu, ir buvau naturaliai truputuka rudesne.
Atsakyti